torstai 30. kesäkuuta 2011

I'm up in the woods, I'm down on my mind. I'm building a sill to slow down the time.

KANYE WEST - LOST IN THE WORLD

  • Albumilta My Beautiful Dark Twisted Fantasy, tuore albumi tältä vuodelta. Featuring-artistina Justin Vernon from Bon Iver.
  • Alku on äärimmäisen kaunis. Vernon laulaa rauhallisen kauniisti ja melkein kuin kuiskaamalla. 
"I'm up in the woods, I'm down on my mind. I'm building a sill to slow down the time."
  • Biitti on alkua lukuunottamatta valloittava ja vauhdikas, mutta silti koko biisin ajan, mulla on pääkopassa hyvin... haikea tunnelma. Kohdassa 1:16 tulee pelkästään musiikkia, ei laulua/räppiä, ja tykkään hirmuisesti tästä kohdasta. Myös tuntemattoman naisen laulamat kohdat kuulostavat kivoilta, ja niihin tekee itsekin mieli laulaa. No nainen kun olen, niin ehkä siksikin.
  • Eritoten tykkäilen Kanyen räppäämästä kohdasta: 
"You're my devil, you're my angel. You're my Heaven, you're my Hell. You're my now, you're my forever.You're my freedom, you're my jail. You're my lies, you're my truth. You're my war, you're my truce. You're my questions, you're my proof. You're my stress and you're my masseuse."
  • Myös em. versen osan jälkeinen "Mama-say mama-say ma-ma-coo-sah" on oikein mukava, koska Michael Jackson.
  • Kanye on nykyään varsin erilainen tyyliltänsä, kuin 7 vuotta sitten The College Dropout-albumillansa. Biitit ovat Afrikka-henkisiä, mm. edellä mainittu, POWER, All Of The Lights jossain määrin ja myös 808's & Heartbreak-albumilta mm. Love Lockdown on tämänkaltainen kipale. Tästä muutoksesta olen tähän mennessä tykkäillyt ainakin nääääin paljon. (*sormenpäät niin kaukana toisistaan kuin mahdollista*)

Mulla on muuten Last.fm-profiili, kulkee nimellä Meamilla. Please check it out! Kuuntelukertoja löytyy n. 15600, eniten kuunneltu artisti on MJ (well obviously), eniten kuunneltu biisi on Kanye West - Flashing Lights (feat. Dwele), ja eniten kuunneltu albumi on Kid Cudin Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager. Loput musainfoni löydätte juurikin tuolta, olkaapa hyvät!

Voihan vitalis. Kattelin tässä samalla Got To Dancea Neloselta, ja osui silmiin tällainen MASTERPIECE, isolla M:llä. Takaan, että suu loksahtaa apposen auki ja pysyy siinä KOKO esityksen ajan, ja kylmänväreet ajaa tuhatta ja sataa selkäpiitänne pitkin.

JEE, AKAI VOITTI! ♥ Tässä ihan mieletöntä popping/locking/breakdancing-sessiota, että oksat pois. Tästä pikkumiehestä tulee jotain suurta tanssimaailmassa, EHKÄ JOPA Les Twinssien kaltainen. Ihan varmasti.


Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan myös tämän. Samanlainen kylmien väreiden aiheuttaja kuin Akain tai Diversityn vedot, mutta vielä pahempi. Les Twins, either one of you, marry me? Doesn't matter, which one...


Mulle tuli taas ikävä mun omia, vanhoja tanssiaikoja. Tää ikävä tulee tasasin väliajoin, mutta ei voi mitään. Ei tällä budjetilla kykene, vaikka kuinka haluaisin. Tokihan voisin säästää. Että ehkä sitten joskus taas...

Se jännä fiilis, kun venailet Sampolan koulun juhlasalin lavalla verhokulisseissa, koska seuraavana on oman ryhmän esitys, ja kaikkia jännittää. Kaikki myös tsemppaavat sekaisina toisiaan. Se mieletön tunne, kun jännittää järjettömästi, mutta muistat kaikki liikkeet pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Se cool tunne, kun on niin upea ja katu-uskottava esiintymisasu, joka tuo hienon loppusilauksen viimesen päälle hiottuun koreografiaan. JA sitä euforian määrää, kun esitys on osunut ihan nappiin, omalla sekä kaikkien muidenkin kohdalla.

Dancing - where amazing happens.

Kirjoittelun aikana soi:

Hannibal & Joku Roti Mafia - Viimiset Päivät
Bun B - Bun, Get Throwed (feat. Pimp C, Young Jeezy & Jay-Z)
Busta Rhymes - Don't Get Carried Away
Mobb Deep - The Start Of Your Ending (41st Side), The Infamous Prelude, Survival Of the Fittest, Eye For A Eye (Your Beef Is Mines), Just Step Prelude, Give Up the Goods (Just Step), Temperature's Rising
Kanye West - Lost In the World (feat. Bon Iver), Blame Game (feat. John Legend)
2Pac - Rebel Of the Underground, Part Time Mutha
30 Seconds To Mars - Hurricane 2.0 (feat. Kanye West)
Hannibal & Soppa - Pahoinvointivaltio (feat. Jodarok, Jontti & Shaka)
Travis Barker - Cool Head (feat. Kid Cudi), If You Want To (feat. Lupe Fiasco & Pharrell)
Nas & Damian Marley - As We Enter, Strong Will Continue, Patience ja My Generation.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti