tiistai 28. kesäkuuta 2011

It's always been like this, ever since I remember.

Tää päivä oli kiireinen, mutta ERITTÄIN JEES. Olin yhdessä tamperelaisessa urheilukaupassa töissä klo 10-18 apulaisena, ja tätä jatkuu loppuviikon perjantaihin asti, paitsi torstai on sopivasti vapaapäivä. Mun työhön kuuluu pääasiassa kassanhoito ja asiakaspalvelu.


Vielä aamulla mä luulin, että mä ainoastaan pakkaan asiakkaiden tavarat muovikasseihin pahimpana ruuhka-aikana, poistan vaatteista hälyttimet, ym. pikkuhommaa. MUTTA. Mulle alettiinkin heti opettaa kassankäyttöä ja vaikeaksi luultua kassankäyttöjärjestelmää. Yksi uusista työkavereistani opasti tunnin verran kärsivällisesti, että mitä tehdä missäkin tilanteessa, ja nyt hallitten ainakin perusrahastuksen hyvin. Se tuntui tosi hienolta, vaikka olinkin tuolla vasta yhden päivän!

Tein kyllä sen mokan, että menin mainitsemaan tästä tän viikon työstä Facebookissa. Toivottavasti en törmää töissä kovin moneen tuttuun, enkä sano tätä sillä, että "siis jee ihq kaikki mun FB-kamulit tulee kattoon MUAAAH!!1", vaan ihan oikeesti. Tuli tänään meinaan todettua, että se hämmentää mua liiankin paljon ja mun työnteko hidastuu, kun meen ihan sekaisin. :D Paljon mieluummin näen tuttuja vapaa-ajalla.

Mutta siirrytäänpä asiasta kukkaruukkuun, eiku musiikkiin. En oo tänään em. syystä ehtinyt kuunnella musiikkia, mutta heti kun koneelle pääsin, niin johan lähti Adam Tenstat soimaan!

Tänään on kuvailuvuorossa...

ADAM TENSTA -
TENSTA, STOCKHOLM, SWEDEN

  • Introbiisi albumilta Scared of the Dark (kuten videon kuvasta näkyy), melkein uunituore julkaisu tältä vuodelta.
  • Biisi kestää vain puolisentoista minuuttia, eikä Adam räppää (saatika laula) tässä biisissä, mutta kuulostaapa vaan silti upealta. Ainoastaan alussa ja lopussa kuuluu nuorten poikien ruotsinkielistä puhetta, josta en ole vielä saanut selkoa.
  • Ensimmäisellä kuuntelukerralla biisi kuulosti hyvin oudolta. Koko biisin ajan taustalla kuuluu ihmisäänen (?) tuottamaa narinaa musiikin rytmissä, ja se siitä tekikin aluksi oudon. Kuulostaa myös siltä kuin koko biisi pätkisi pahasti. Nyt kun oon sitä jo monenmonta kertaa kuunnellut, se kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta, ja outo ihminen kun oon, yritän joskus matkia ko. narisevaa ääntä. Kokonaisuudessaan erittäin kiehtova.
  • Biisissä on melko hidas biitti ja on erikoisia äänitehosteita täynnä. Toisin kuin edellisessä merkinnässä mainitsin Metallican biisien sopivista kestoista, Tenstalla on taipumus jättää biisinsä liian lyhyiksi välillä. Tulee liian usein tunne, että WE WANT MOOORE!
  • Adamilla on myös taipumusta tehdä biiseistänsä ihan mahtavia, monipuolisia, yksinkertaisesti erittäin täydellisiä. Adjektiiveja voisi keksiä loputtomiin... Tensta hallitsee konemusiikin, ja omaa myös matalan, miehekkään ja hieman mystisen kuuloisen äänen. Häntä ei voi tyylinsä vuoksi sekoittaa kehenkään toiseen räppäriin, jo biittiensä ansiosta. Who would've known that electromusic and rap could sound so amazing mixed together? And I don't know who would've been better to demonstrate that than The One and Only, Adam Momodou Eriksson Taal. ♥
Olen myös nähnyt Adam Tenstan esiintyvän livenä viime vuoden Blockfesteillä. And I got 2 words for you: PURE AWESOMENESS. Adam on luontainen esiintyjä ja hänen biisinsä kuulostavat varsin hyviltä livenä. Pääsimme myös kera serkkuni vaihtamaan pari sanaa sekä yhteiskuvaan kyseisen herra Mahtavuuden kanssa!

THE Dopeboy Adam Tensta & fanitytöt! 
Adam Tensta & St. John's Dance, including Dida, Eboi & DJ Howard Who.
Adam & Setumo, the flat top brothas.
Anyways, samalla kun oon kirjotellu tätä, oon tehny sataa muutakin juttua samaan aikaan: lisäillyt kuvia Facebookiin, chattaillut, syönyt mansikoita jäätelön & kermavaahdon kanssa (♥), kattellut sivusilmällä South Parkia etcetera. Keksin myös, että tästä lähtien laitan joka merkinnän loppuun kaikki biisit, joita kuuntelin tätä kirjoittaessani. Enjoy, and please, if u want, check 'em all out, why don't ya?

Huomenna on taas uusi työpäivä edessä, wish me luck. 5:n minuutin päästä alkaa Frasier ja sit varmaan painun unten maille vähitellen, joten se on moro ja sweet dreams everyone!

Kirjoittelun aikana soi:

Adam Tensta - Tensta, Stockholm, Sweden, Night Falls, What They Said, Lights At Bay (feat. Dave Exit)Ok Wow, Shit To Do, My Life In 8-bit, On His Mind (feat. Lo-Fi Mats), For Last (feat. Kleerup), The Monkey (feat. Spoek Mathambo)
Edorf - Kylmästä Pois, Jälkiä Olemassaolosta 
Kid Cudi - Don't Play This Song (feat. Mary J. Blige), MANIACThe Mood, These Worries (feat. Mary J. Blige), I Do My Thing (feat. Snoop Dogg), In My Dreams (Cudder Anthem) 
Metallica - One, The Day That Never Comes, Eye Of The Beholder, Holier Than Thou, Welcome Home (Sanitarium), Fade To Black, The Call Of Ktulu
Jake The Break & Flam - Helpompaa Hulluna (feat. Tuomo & TK, Elastinen, Timo Pieni Huijaus & Solonen)
Hannibal & Joku Roti Mafia - Viimiset Päivät
Aloe Blacc - Loving You Is Killing Me
Huge L - Autotune

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti