torstai 21. heinäkuuta 2011

Every new day is a tremendous blessing.Jee vihdoin uutta Graciakselta! EP:n julkaisu on siis 23.7 eli tämän viikon lauantaina. Meikätyttö menee heti levykaupoille feat. bro ja poistaa sen levyhyllyltä! Sitä saattaa tosin löytyä aluksi vain Funkiestista, mut eihän tee pahaa, jos käy tsekkaamassa Levykauppa Äxän ja Swampin hyllyköt läpitte.


Äsken tuli muuten kärsivällisyysmitta täyteen. Blockfestin loputkin esiintyjät julkaistiin. Nää on niitä, jotka ovat voittaneet Blockien demokilpailun, sekä myös tulossa on pari kilpailun ulkopuolista esiintyjää: Jimmy Smallz, Solonen & Kosola, ja seuraavat mielenkiintoni herättävät nousevat rap-tähdet: Cstar, Ghetto-Juuhan, Joustava Moraali, Noah Kin, Peruspojat & Yonas.


Onneks oon Blockfest-lippujen onnellinen omistaja. All I have to do, is to wait 'til August.


Eilisestä sen verran, että mentiin, mentiin, bäkkiin, bäkkiin YYTERIIN. Serkut on nyt Yyteri Spa-hotellissa lomalla, ja mentiin heitä moikkaamaan ja uimaan lämpöiseen meriveteen. Uitiin ja pelleiltiin varmaan tunti siellä meressä, no kidding. Oli niin ihanaa ja sain mä vähän väriäkin iholle, vaikka päästiinkin viivästyksien ja mutkien kautta paikan päälle vasta 16.30. Kuvia tuli otettua PALJON. Tässäpä muutama.

Ihana Dinkkunen. ♥ Peace and love!

"It don't matter if you're black or white."


Zankku & Nallu.  ♥
... Ei lisättävää.

Tää on ihan spontaanisti otettu kuva, ihan ku Dinkku sanois mulle jotain, että "Mitä sä nyt teit?" ja mä oon vaan "Mitä, emmäätiä..."

HUOMATKAA DINKUN PAITA: aito originaali Pori Jazz '85-paita!
Simply the best girls!
Ennen Yyteriin lähtöä poikettiin veljen kanssa nopeesti Swampissa ja sen Second Hand-sivuliikkeessä. Second Handista löyty Signmarkin Breaking the Rules-albumi vitosella. Huomattiin autossa, että oli kyllä pirun hyvä ostos: sisälsi cd:n lisäksi myös dvd:n, missä on kaikkien kappaleiden musavideot ja Signmarkin haastattelua ym. Me tajuttiin Matiaksen kanssa, että pakkohan niistä kaikista biiseistä on tehdä musavideot, koska muutoin sehän olisi Brandonin levy eikä Signmarkin.

Tietämättömille tiedoksi, että Signmark on täysin kuuro ja räppää pääasiassa amerikan englannin viittomakielellä. Brandon toimii tavallaan välikätenä ja tuo biisit meidän kuulevien ihmisten tietoisuuteen. En ole vielä päässyt tsekkaamaan näitä ko. videoita, ja tänään se olisi tarkoituksena.

Viittomakieli muutenkin sopii räppiin kun nenä päähän; räppärit huitoo ja elehtii käsillänsä paljon, paitsi että Signmarkin eleillä on vielä syvempi merkitys.


Laatu on kaveri.
Albumin kansi ja melkeinpä koko levyn väriteema on violetti. Ettäettä... Propsit Signmarkille tästä! :)
    HEI nyt tarvitsen kipeästi "kohtalontoveria": mulla jatkuu k:lla alkava sana (MÄ EN SANO/KIRJOTA SITÄ SANAA, M'KAY?) keskiviikkona 10.8, ja tuntuu, että kaikilla muilla se jatkuu vasta 15.8. joka on maanantai, paljon loogisempi aloituspäivä, kuin keskiviikko, joka on... no, keskellä viikkoa. Tarvitsisin siis jonkun, jonka kanssa surkutella, että miksi, oi miksi se jatkuu meillä jo 10. päivä?

    Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. 'Til next time! ♥    PS. Randomisti tuli vielä mieleen, että haluan kiittää Porin ainokaista Mäkkäriä: se on auki tarpeeksi myöhään EIKÄ MITÄÄN ÄLYTTÖMIÄ YÖMENUITA, niin kuin täällä Tampereella! JA koska omistan ruokavamman nimeltä keliakia, tilasin gluteenittoman juustopullan, jossa oli gluttijuustoille tehty oma käärepaperi! Yleensä ne on kääritty normaaliin "cheeseburger"-kääreeseen, jossa on "gluteeniton hampurilainen"-tarra päällä. Pisteet siitäkin! Näitä papereita ei ole vielä täällä Mansesterissa näkynyt, ainakaan muistaakseni...

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti