perjantai 29. heinäkuuta 2011

My thing is: if you can't say nothin' nice, don't say nothin'.


Euforia. 

Se on se tila, jossa oon vieläkin, ja varmaan ylihuomennakin. Ihan helposti.

Eilen oli siis Kukkaisviikoilla Fintelligensin pienimuotoinen keikka. Paino sanalla pienimuotoinen. SILTI mä onnistuin taas vetämään itteni tähän tilaan, että leijun metrin maanpinnasta, alennun 15-vuotiaan teinin tasolle, hölötän kieli solmussa ja ylistän loputtomiin, kuinka "ne veti niin hyvin, Hoo on mahtava livenä ja Ela vaan osaa olla ihana" jne. yms. ETC! Voi apua mun kanssa.

Mä onnistuin tämän ko. fiiiksen hankkimisessa jo v. 2007, kun näin molemmat ensimmäisen kerran livenä. He esiintyivät silloin vielä erikseen, comeback tapahtui vasta seuraavana vuonna. Pidin Iso H:sta, koska hän heitti silloin ja heittää edelleen settiä loistavasti livenä, mutta ihastuin kovasti myös Elastiseen, eikä tämä ihastus ole laantunut vieläkään. Näin musta tuli molempien herrojen pesunkestävä fani ja aloin intoo piukassa odottaa Fintelligensin comebackia. Ko. keikan jälkeen mulla sitten meni sen 2-3 päivää palautuessa.

Odotan jo melkein kauhulla tän vuoden Blockfestejä. Jos jo tämän suhteellisen pienen keikan jälkeen meen näin sekaisin ja laskeudun vieläkin vähitellen henkisesti maanpinnalle, niin mitenköhän mun käy Blockfestien jälkeen?

Tittidii, TOTAALINEN SEKOAMINEN.

Oh btw. Löysin entisen Love Hotelin edustalle tippuneen BF-julisteen maasta lojumasta. Nappasin sen talteen ja nyt se komeilee mun huoneen seinällä. Hihii.
Mä en voi muuta kun vaan jälkikäteen pyydellä anteeksi, että olen aito fanityttö ja luonteeseeni kuuluu tällainen ajoittainen räiskähtely ja sekoileminen. Siinä mielessä oon tästä piirteestä hieman ylpeä (paino sanalla hieman), koska mulle ei tarvitse tarjota minkäänlaatuisia päihteitä, jotta saan tällaisen hyvän olon. Kaikki mitä tarvitaan, on loistavaa musiikkia, jonkun all-time suosikkiartistini live-show and naturally, ihanien ihmisten seura. Simple as that for your simple ass.

Ja kuten yllä linkitetyssä biisissäkin sanotaan: joltainhan tän täytyy tuntuu.Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Miljoona-videon, joka on todella taitavasti, kantaaottavasti sekä huumorilla toteutettu! Videolla vilahtaa myös DJ Ewok, Timo, Redrama & Cheek, tosin sensuroituina ja nimet muutettuina. Ymmärrätte katsellessanne, että miksi näin. Enjoy!


SIINÄ.

Tässä vielä kuvia keikalta!Bussin 30 pysäkkiä vastapäätä oli tällainen mainos. Now that's what I would call creative thinking.

Onko siellä jossakin muita samoja, em. hulluja luonteenpiirteitä omaavia immeisiä? Tuliko sinulle, rakkahin lukija, tunne, että "YESSIR, allekirjotan noi kaikki, oon ihan samanlainen!", oli sinulla sitten mikä musiikkimaku tahansa? 

Tässäpä oli kaikki tällä kertaa. Se on moro and stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti