sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

See I know my destination, but I'm just not there in the streets.Mennään, mennään, bäkkiin, bäkkiin, Stadiin EIKU Yyteriin. Ja miten niin on noloo, että läppäri on mukana automatkalla ja kirjottelen merkintää samalla? En mä sentään ajatellut datailevani rannalla ollessa. SE olis jo vähä liikaa.

And it's sooo HOT. Apua. Kuinkahan pahasti mä palan? Luulisi kyllä, etten kovin pahoin, kun on luvattu hieman epävakaata säätä, saattaa sadella ja on (puoli)pilvistä.

(Klo 21:24) Nyt ollaan takas kotona. Oli kyllä todella mukavaisaa perheen kanssa.

LIKES AND DISLIKES OF TODAY
Hihi, oli pakko jättää taas MJ-teksti vuosimallia 2011 hiekkaan.
+ Yyterin rantahiekka.
+ Merivesi oli just sopivaa.
+ Auringonotto + musiikinkuuntelu = ♥+ Cokis-slushy. ♥ And kylmä cokis (light/zero) of course.+ Eväänä Mäkkärin (gluteeniton) tuplajuusto & Fiesta-salaatti, omnomnom+ Ostin Kiikoisten ABCilta Toy Story 3:n, vain 10 €. ♥
+ Ämpeen kuuntelu automatkoilla ja biiseistä saadut oivallukset tulevia merkintöjä ajatellen...
+ Mun ihanaiset violetit bikinit.
+ Ukkosenjyrinä, kun oltiin kotio lähdössä. Yyteristä lähdön ajoitus ei olis voinut olla parempi; ei oltu ajettu kun 5 min Porista poispäin, ja vettä tuli taivaan täydeltä ja salamoita riitti.


Oltiin viime vuonna yllä olevassa hotellissa viikon. Oli tosi jees!+ HUOMENNAKIN UKKOSTAA, jee ♥
+ Sukulaisilta lainassa ollut menopeli. Sillä mentiin välillä lujaa! Musa kuulosti hyvältä ja bassot raikas.

- KUUMUUS, paitsi silloin kun oltiin vedessä.
- Ennakkoluulo, että vesi olisi niin kylmää että kirpasee pahasti.
- PALAMINEN. Seriously, I really thought that I wouldn't burn myself, but... Sattuu niin hillittömästi, jos kutittaa jostakin kohtaa ja erehdyn raapimaan.
- Jouduin melkein tappamaan mun korvat, koska iskä kuunteli välillä ihan täysillä auton stereoilla biisejä, joita ei itsellä ollut fiilis kuunnella. Kuuntelin siis ämpeestä omia lempparibiisejä ja vielä sellasilla kuulontappokuulokkeilla, että. Ne eristää lähes kaiken äänen ympäriltä ja musiikki menee suoraan korvaan. En kuitenkaan tohtinut pyytää laittamaan hiljaiselle, koska enemmistö kyytiläisistä halus kuunnella autostereoita.
- Iski yhtäkkinen väsymys kesken rantareissuilun.
Huomasin tässä, että tää mun auringossa palaminen ei ollutkaan niin pientä, kuin luulin. Nää palamisenjäljet ovat todella epäloogiset. Okei, bikinin olkainrajat on ok, jos niitä semmosiksi voi kutsua, MUTTA rintakehän kohdalla on meneillään jotain tosi häröä. Keskellä on vino, jonkinlaisen laatikon muotonen vaalea kohta, joka ei ole siis palanut. Epäilin aluksi, että se on jäänyt mp3-soittimesta, jota olisin voinut hyvinkin pitää siinä kohtaa maatessani viltillä, mutta jälki on suurempi kuin se mun soitin. Päättelin lopulta, että jäljen vammanen ulkomuoto johtuu yksinkertasesti siitä, että olin hutaissut huolimattomasti sitä rasvaa jättäen joitakin randomkohtia rasvaamatta... Voihan nyt vitalis sentään. Toivottavasti nää jäljet ei jää tämän näkösiksi, näyttää nimittäin todella typeriltä tällä hetkellä.

Huomasin myös että mun otsa (ja ehkä posket) paloi ja ohimoilla on perinteiset aurinkolasinsankarajat. Jes, näytän kyllä tosi järkevältä huomenna kokouksessa...

'Til tomorrow!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti