torstai 7. heinäkuuta 2011

Siks pystyn, en aio, mä tuun lopettaan.

... Vaan en tätä blogia ainakaan. Never give up, never surrender.
Voi että, oon ihan euforisoitunut tästä albumista, vaikka oon näitä biisejä kuunnellut jo melko kauan aikaa. Siinä käy usein niin, että kun muutamaan kertaan kuuntelee aluksi oudoilta/tylsiltä kuulostavia kipaleita, niistä kuoriutuu jossain vaiheessa "täysikasvuisia" ja rakastan niitä koko sydämestäni. Biitistä, yksityiskohdista, artistin äänestä, mahdollisista fiittaajista, KAIKESTA. Anyway, I can't wait to see Timo and other Rähinä Rec's guys @ Blockfest in August!


Emävale will be described soon... Not now, koska 1. ei oikeen löydy kirjoittamisinspiraatiota, en siis aio kuvailla mitään muutakaan biisiä, ja 2. oon vähän nuutunut tästä päivästä. Plussat ja miinukset tosin voisin rankata seuraavaksi.


LIKES AND DISLIKES OF TODAY


+ Käytiin vähän kyläilemässä äidin ystävättärellä (mä en sitten oikeesti käytä tota sanaa puheessa), ja värjäiltiin toistemme kulmia ja ripsiä.
+ Ostin kirpparilta kaks hametta, yhdet asialliset liituraitahousut (vaikka tällanen tennarityttö olenkin, niin ne oli aivan ihanat ja oon aina haaveillut sellasista ♥) ja kesämekon (ihan kun mulla ei olis sellasia tarpeeks!). Kaikki yhteensä vain 11,90€. Repikää siitä.
+ Haettiin velipoika kotoo ja poikettiin Kauksun Mäkkärin drive-inillä hakeen parit tuplajuustot ja jätskiä. Lakritsi-sundae ei ollutkaan kovin hyvää, en suosittele. Kinuski-sundae forever. ♥
+ Ajattelin tässä nyt Oonaa... hehe, eiku sitä, että jos yrittäisin kuvailla jonkun albumin englanniksi. Now that's a challenge for me.
+ Löysin äsken (klo 0:30) hauskan ruokablogin! Hyviä sanavalintoja, ironiaa ja pilke silmäkulmassa väkerretty. Tykkään ja alan ehdottomasti seurata! Ensin toki lueskelen merkintöjä läpitte, mutta niitä on vaan niin monta, ettei kyllä pysty kykeneen kaikkia vetäsemään kerralla. Huomisellekin jotakin!


- Pohkeet on edelleen kipeet ja kävelen tosi jäykästi. Pisteenä iin päälle vasemman jalan nilkassa on hiertymä/rakko ja päikkäreiden jälkeen samaisen jalan kantapää tuntui olevan turvoksissa. What is this, I don't even...?
- Jos kerrankin olis miinukseton päivä/merkintä. Ens kerralla lupaan jättää miinukset pois, yritän pitää positiiviset jutut päällimmäisinä mielessä.
- Nonsensen jauhaminen. Mutta oon huomannut, että toisaalta tää blogiin avautuminen on jollain tavalla terapeuttista.


No niin, enhän mä sit voinut vastustaa kiusausta. En kuvaile biisiä, mutta pakko mainita pari asiaa näin previewinä. Kuuntelin äsken TPH:n Ruusutarhan lyriikkalehtisen kera, ja bongasin muutamia "THIS IS SO RIGHT"-reaktion aiheuttavia kohtia.


Ensinnäkin kohta "lietsonta on helppoo, neuvominen vaikeet, toiset väkisinkin väärinymmärtää kaiken". Takerrun nyt tuohon väärinymmärtämiseen, täytyyhän sitä jättää loput analysoinnit myöhemmälle, nääs. Se on ihan valitettava tosiasia, että vaikeat ihmiset väärinymmärtävät tahallaan asioita, ja jaksavat alkaa vängätä ja vääntää maailman tappiin asti mitä vähäpätöisimmistä asioista, jos sille päälle sattuvat. Voin kertoo, että en voi sietää tällaisia ihmisiä, samoin sellaisia jotka mieluummin vaikka kuolisivat kuin myöntäisivät olevansa väärässä. Mistä se johtuu, sitä en tiedä, mutta sen myöntäminen, että on tosiaan väärässä, vaatii vain hieman nöyryyttä ja joustavuutta, jotka ovat todella ihailtavia luonteenpiirteitä ihmisessä.


Loput biisistä ja koko albumista arvioin sitten lähiaikoina. Stay tuned.


Kirjoittelun aikana soi:

Timo Pieni Huijaus - Onnenpotkut (feat. Gbrl), Katusoittaja (feat. Riku Rajamaa), Mun Hattu, Maksoin (feat. Joniveli), Pennist, Robin Of Velkala, Niin Isol Ku Mahtuu, Varjoon Jää, Kahdeksas Veljes, Tuulimylly, Vedä Se Yli (feat. Koala Kläk), Kuningas (feat. Elastinen), Ruusutarha (feat. Illi), Vermo, Tee Mitä Pitää (melkein kaikki myös x 2, miten niin oon addiktoitunut?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti