maanantai 12. syyskuuta 2011

Pienet asiat tekee meistä isoja.

Kello näyttää taas ihan liikaa, 23:58, mutta oli pakko tulla kirjottaan ihan pikanen postaus!


Mun mahtava pikkuveljeni Matias oli kuvannut Blockfesteillä runsaan määrän videoita kännykällänsä, jossa kuvanlaatu on vähän niin ja näin, mutta äänenlaatu on yllättävän hyvä. Nyt viikonloppuna hän lisäili parhaimpia pätkiä Youtubeen n. 19 kpl. Videot ovat melko lyhyitä, mutta ytimekkäitä ja antavat aika hyvin suuntaa sille, minkälaisen setin kukin artisti veti.


Tänään Matias huomasi Facebookissa, että Blockfest (FB:N like page) sharetti 4 hänen lisäämäänsä videota. Mä tiedän, että tää on sinänsä aika pikkujuttu, mutta mä oon ihan superhyperinnoissani! Etenkin Blockfestin laittamat kommentit olivat piste I:n päälle. Voih, olen hyvin ylpeä isosisko.


Ensin Blockfest sharetti tämän:

Urbaanilegenda toimi hyvänä todisteena siitä, että Blockfesteille kannattaa saapua heti porttien auetessa. Pitkän linjan artistit tarjosivat aamuvirkuille spessuversioita vanhoista kappaleistaan sekä tietenkin uutta materiaalia loistavalta "21 12"-pitkäsoitolta.


Kommentit:

Matias: Hyvä että kuvasin. :)
Blockfest: Hieno mies ja kova kuvaamaan! Blockfest arvostaa!
Blockfest: Erityispisteitä musiikkitietämyksestä ja sitä kautta tehdyistä tarkoista biisien nimeämisistä
Matias: Kiitos kiitos! Joo on tullu paljo kuunneltua monenlaista musiikkia viime aikoina..

Seuraava video:

Viime vuonna debyyttialbuminsa Emävale julkaissut Timo Pieni Huijaus + Sakke Aallon biitti = oikein. Raita löytyy Elastisen soololevyltä E.L.A.


Kolmas:

Sunnuntaifiilistelyt 3/4: Pyhimys, Heikki Kuula, Voli, Paperi-T, Tommishock, Ezra ja DJ Ink lennätettiin lavalle suoraan Harlemin kautta.


Kommentit:

Blockfest: Kiitos kuvaajalle, matson(ni). ---
Matias: Kiitoksia :)

JA vielä neljäs:

Sunnuntaifiilistelyt 4/4: Naapurit on kivoja. Toivottavasti tämän vuoden täyspitkä setti korvasi tynkäkeikan 2010 :) Kiitos pätkistä Matias ******lle! (sensuroin sukunimen yksityisyyssyistä.)


Todellaki. Hienoja, suorastaan mahtavia miehiä kaikki videoissakin esiintyneet!

Toinen asia, mistä innostuin hyvin paljon tänään oli se, kun äiti kertoi 4-vuotiaan serkkuni Manssun (lempinimi, en laita oikeaa nimeä, koska ei ole suomalainen nimi ja helposti tunnistettavissa) sanoneen Ideaparkissa jonkun violetin neuletakin nähdessään: "Hei tää on tää Empun väri!" Oi että, mä fanitan sitä pikkusta. ♥ Se on niin viisas, hauska ja ihana tyttö.

Tästä tuli mieleen yks toinen tapaus, kun me toissaviikonloppuna oltiin Matiaksen kans serkuilla kyläilemässä, ja selailtiin yhdessä kohtaa TV-guidea, jos siellä olisi sattumalta pyörinyt joku hyvä leffa. En muista enää kuka, mutta joku meistä tokaisi, että MTV:llä pyörisi just sillä hetkellä Jersey Shore. Itse en voi sietää tätä ohjelmaa, joka on yksinkertaisesti pelkkä typeryyden ja pinnallisuuden huippu. Olin aikeissa protestoida, että "ei nyt mitään sellasia katota", mutta Manssu ehti ensin: "Ei saa kattoo Jersey Shoree!" ja Manssu lausui ohjelman nimen myös hyvin ja uskottavalla englannilla. Hän oppi myös 2-vuotiaana lausumaan Michael Jacksonin nimen oikein. ♥ Tai no, mä sen hänelle opetin, kun yritin aivopestä Manssua tykkäämään kanssa siitä...

Niin, tän piti olla pikanen postaus. Mä en nähtävästi osaa pitää juttujani lyhyinä ja ytimekkäinä. I'm such a complicated person, I can't help it.

Until next time, stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti