maanantai 24. lokakuuta 2011

I stand under the northern star.

Syysloma tuli ja meni. Liian nopeesti, kuten aina.

Sain nukuttua hyvin ja pitkään. Välillä viihdyin vähän liiankin pitkään pehmeän ja lämpimän sänkyni pohjalla, koska nukuin sinne klo 13-14 paikkeille IHAN HELPOSTI. Näin ihania unia, joita olisin voinut jäädä vaikka koko päiväksi seuraamaan että miten ne päättyy. Hyvät unet jää AINA kesken, siitä ei pääse mihinkään.

Päivät olivat aika harmaita ja tylsiä, ja sen tylsyyden huomaa postauksieni ilmestymistahdista... Mut ei siinä mitään, kyllä mulla inspiraatiossa löytyi!

Esimerkiksi maanantai-tiistai-välisenä yönä laadittu postaukseni kertoi hyvin niistä tunteista, mitä pääsi pyörimään pääkopassani loman aikana. Lomani ei todellakaan mennyt stressittömissä meiningeissä, pikemminkin olin hermot riekaleina. Olin ihan exhausted koulun jäljiltä. Illat pimenee ja päivät kylmenee. Väsyttää. Itkettää. Haluaisin vain nukkua koko ajan. Ärsyttää. Ja vielä kerran VÄSYTTÄÄ. Kaamosmasennus tekee tehtävänsä, ja kunnolla sitten!

Kyllä se näin on, että teen hermokuolemaa ensi viikolla.


En mä kuitenkaan ihan koko aikaa stressaillut, koska osasin päästää välillä niistä tunteista irti, mm. silloin, kun olin Dinskun & Karon kämpillä kuokkimassa (JA OLI MUUTEN HAUSKAA ♥ Thanks guys!) ja kun mentiin velipoijjaan kanssa Raxiin mättöilemään. Enkä mä töissäkään mikään kävelevä hermoromahdus ollut, vaikka menoo ja meininkiä oli sielläkin jonkun verran ja kiirettä piti. Tykkään mun työstä, niin miks olisin turhaan ottanut mitään paineita.

Ääh, toistan nyt itteäni sanomalla, että kai mun on pakko uskoa vielä jonkin aikaa siihenkin vanhaan viisaaseen sananlaskuun, kuin "asioilla on tapana järjestyä". Kohta alkaa usko mennä tuohon, mutta katotaan nyt, mikä on tilanne viikon päästä. Oonko vielä hengissä vai saanut asiat jonkinlaiseen järjestykseen.

2 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus ja ei täälläpäinkää jaksa mitää tehä ku hämärtyy ni kuvat on iha sumeita;(:)<3

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos Sankkunen ♥ Ja juu, kyllä tää iltojen pimeneminen on raskasta... -.-

    VastaaPoista