lauantai 8. lokakuuta 2011

Shoes always tell the truth.


Joo anteeks, mä en osaa asettaa mun kameraan hyvää valotusta ja meiän eteisen valot on päin jotain, mut kattokaa ny noita. ♥ Rakastuin ulkonäköön ja ERITOTEN väriin.

Miinusta kyllä sen verran kenkien pohjasta. Ne ovat liian sileät, joten tietyillä lattiatyypeillä liukastelen oikein nätisti menemään. Materiaali on myös aavistuksen liian kovaa, päkiät kuolee ja jalkapöytiä puristaa, mut se on sen väärti. Kauneuden eteen täytyy vähän kärsiä!

AI NIIN. Sain tietää, että Visa Electronilla pystyy tilaamaan Spotify Unlimitedia/Premiumia. VOI VITALIS SENTÄÄN. Totesin muutama kuukausi sitten, että ihan hyvin mä nyt pystysin 5 € kuussa maksamaan rajattomasta ja mainoksettomasta musiikinkuuntelusta. Kokeilen tänään, että onnistuuko... Sit ei tartte stressata enää, että meneekö joku biisi taas kohta lukkoon eikä sitä voi kuunnella enää muualta kun Youtubesta, josta ei tilastoidu mitään Last.fm:ään.

YEAH I KNOW, where's my priorities?

Yhteenvetona vielä mun viikonloppu lyhykäisyydessään: eilen oli koulua n. 3 h, sitten menin töihin 4 tunniksi, ja tänään oli hieno ja voimaa antava erikoiskonventtipäivä Hämeenlinnassa. ♥ Loppuilta kului Ihmisten Puoluetta ja Talenttia katsellessa.

Huomenna on sitten yöpaitapäivä! Koko viikon oon painanut menemään koulussa, asioilla, töissä jne. jne., enkä oo edes päikkäreitä saanu ottaa. Kaiken tämän johdosta eilen iski pienimuotoinen väsymysitku ja hermoromahdus, joten nollaan huomenna täysin. Jottei koko päivä menisi ihan harakoille, yritän siivoilla kaappejani huomenna...

En ookaan varmaan kertonut, että me ollaan muuttamassa marraskuun lopulla. Samalla paikkakunnalla ja samassa kaupunginosassa pysytään, että no hätä! Alunperin muuttopäivän piti olla 1.11, mut se siirtyi melkein kuukaudella. Ketuttaa aika huolella, mutta eihän sille voi mitään. Alotan joka tapauksessa kaappien ja laatikoiden setvimisen nyt, ettei se jää ihan viime tippaan.

Loppuun vielä kenkäaiheinen biisi.


Hehe, osasin muuten joskus tän biisin sanat melkein kokonaan ulkoo! Ja osaan varmaan vieläkin... En kyllä tajua miten, kun eivät kuitenkaan nyt ihan yksinkertaisimmasta päästä ole. :D

To be continued... Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti