maanantai 30. tammikuuta 2012

Determination, dedication, motivation.

"So, Ms. E, I've understand you've been experiencing some frustration. My guess, maybe post-traumatic stress? Even post-traumatic slave syndrome... Why don't we begin the session by lettin' you talk it out. Just talk."

Jep jeppers. Ei tässä siis mitään hätää, koeviikkohan se vaan starttaa huomenna. Ekana koetuksena ruotsin vitoskurssin koe.

Mä en kyllä oo lukenut niin paljoa ja niin hyvin kuin pitäisi. Onhan tässä koko yö aikaa. VIITSI VITSI, mä meen nukkuun viimestään kahdelta, että pääsen ylös ajoissa.


Tänään (29.1.) mä en suoristanut hiuksiani ollenkaan! Annoin näiden vaan kuivua ittekseen sekaisille, epämääräisille kiharoille suihkun jälkeen ja nää näytti oikein kivaisilta. Uskaltauduin jopa menemään hieman hienompaan tilaisuuteen (eli meidän kokoukseen) tällain, mikä on hyvin harvinaista. Harmi kun en ottanu kuvaa hiuksistani, mä en nykyään meinaan pidä näitä usein kiharoilla. Ja pitäähän näille hieman antaa taukoa ainaisesta elävältä polttamisesta, jos näin voi sanoa...


Tältä näytän kiharoilla, jos on otsatukka edessä jne. Tää on muuten otettu joku 2 vuotta sitten ja mun tukka on kasvanut tosta jo ainakin 10~ cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti