keskiviikko 4. tammikuuta 2012

This is the rise of the night terrors.

APUA! Meillä meni sähköt koko kämpästä ja lähialueilta.

Tämä kuva voisi ihan hyvin olla otettu meidän kerrostalolähiöstä, tältä täällä meinaan näyttää tällä hetkellä.

Mä en osaa olla tällasessa pimeydessä. Ainoa valonpilkahdus on tästä mun läppäristä kajastava himmeä valo ja joka kerta, kun annan tän olla liian pitkään koskematta ja se menee hetkeksi pimeäksi, saan oikein mukavan minisydärin pariksi sadasosasekunniksi. Eikä asiaa auta yhtään se, että kuuntelin just Kid Cudin biisiä Simple As... jonka lopussa Common lausuu tietyissä olosuhteissa hieman pelottavaa monologiaan, jonka viimeinen lause nostattaa pienet kylmänväreet kylmähermoisellekin:
As our hero seems to be dreamin' in peace, a dark chapter unfolds throwing Scott into the most eerie and unstable part of his imagination. So intense, he cannot tell his dreams from reality. This is THE RISE OF THE NIGHT TERRORS...
Oikeestaan nyt olis mitä ihanteellisimmat olosuhteet mennä nukkumaan. Aamullakin olisi hirmuaikainen herätys (siis näin lomaa viettävän näkökannalta katsoen), mutta en mä nyt ihan vielä halua nukkumaan. Käytän tän akun loppuun ensin ja sit jos sitä hipsis unten maille morjestaan Nukku-Mattia...

Toivottavasti tää katkos ei kestä kauaa, muuten mistään ei tuu mitään. Vedet ei ollut onneks vielä menneet poikki, ja toivottavasti ei ole menossakaan.

Anyways or Hemingway's, suunnitelmissa olisi huomenna lääkärikäynti (tai se ei nyt ole suunnitelmissa varsinaisesti, se on mun velvollisuus käydä siellä... -.-) ja iltapäivällä ihanan Dinske-serkkuni kanssa kiinalaiseen syömään! ♥ Ja ehkä hieman alennusmyynneissä käväisemistä... Paino sanalla ehkä.

Sweet dreams everyone. ♥

Songs played during writing:

Noah Kin - My Name Is Noah Kin, Broke, Outer Space

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti