keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ladies and gentlemen, it's...

Wanhat 2012-kooste
(Jos ei wanhojentanssiprinsessahömpötykset voisi vähempää kiinnostaa, ole hyvä ja jatka seuraavaan merkintään tai blogiin.)

5.2. ja 12.2 oli kampauksen harjoittelua ihanan kampaajani Kaisun kanssa.


PART 1Kamera vääristää noita lisäkkeiden väriä upeammiksi. :( Todellisuudessa lisäkkeet ovat punaisemmat.


Juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin. Ja noi lilat lisäkkeet tuo kauniin loppusäväyksen kampaukselle. Kampaus ei näyttäisi juuri miltään ilman lisäkkeitä.

PART 2Ekalla kerralla kampaukseen upposi 22 pinniä ja 1 hengetön, toisella kerralla 28 pinniä. Paljonkohan uppoaa lopulliseen kampaukseen? ... The right answer is: 32.

LOPULLINEN KAMPAUS:
Kuvat otettu yöllä, koska tajusin vasta silloin, että mun kampauksesta EIKÄ meikistä otettu yhtäkään kunnollista kuvaa. Meikit oli tässä vaiheessa jo ihan kiitettävästi kuluneet pois eivätkä nämä (hankalasti itse otetut) kuvat tee oikeutta upealle kampaukselleni.

9.2. hain puvun ja harjoiteltiin meikkiä mahtavan meikkaajani Amen kanssa. Kuvia ei siltä päivältä ole, koska kameran akku oli edellispäivänä mystisesti loppunut ja jätin sen kotiin lataukseen.


Tässä vaiheessa haluan sanoa, että ISO JA LÄMMIN KIITOS KAISULLE KAMPAUKSESTA JA AMELLE MEIKISTÄ! ♥ Ootte ihania ja ihan parhaita.


Asuni eri osat:


MEKKOVäri on sitten oikeasti FUKSIANPINKKI, eikä punainen. Tulevissa kuvissa väri on paljon parempi. Vuokrattu TTT:ltä.


KENGÄTBongailin söpöt Tapaksen kengät Ideaparkin Mekasta.KORUT & ASUSTEETLöysin KAHDET aivan ihanat pukuuni sopivat korvikset. Käytin ekoissa tansseissa alempia mustapinkkejä (Ninjasta) ja toisissa ylempiä (äiti bongas Facebookin Vaihtoringistä tmv.). Kätevää vaihtelua kyllä!Sain Amelta lainaan nämä ihanat satiiniset hanskat. ♥


Thomas Sabo-rannekoru on 18-vuotislahja serkuiltani.

Juhlapussukka Mekasta.
Vähän esimakua asukokonaisuudesta:


Mulle oli juuri tehty harjotuskampaus part 2 ja koska mulla oli kaikki asuni osat hankittuina, niin keksin että nyt olis hyvä tilaisuus kokeilla asua ylle ja katsoa miltä se tuntuu.

Tässä mekon OIKEE väri pääsee oikeuksiinsa.


Joku vois sanoa, että "Miks pinkkiä? Ekkös sä tykännykää violetista?" Niin, just siks. Mä oon tunnetusti meiän koulun violettifriikki, joten halusin nyt tehdä sääntöön poikkeuksen.  Tykkään myös ko. sävyisestä pinkistä. YO-juhlia varten palaan sit takaisin perinteisiin ja etin sellasen violetin ihanuuden ETTÄ!

Nyt päästäänkin jo itse tansseihin. Haluan etukäteen pyytää anteeks omalla kameralla (Olympus Master 2-digipokkari, 8 megapixeliä) otettujen kuvien erittäin huonoa laatua. En tiedä yhtään millä asetuksilla veljeni ja muut niitä kuvia otti, mutta osa kuvista on tosi epätarkkoja ja sumeita.


Osa kuvista on kavereideni ja erään koulumme opettajan kameroilla otettuja. Copyright-palluroita nimien kera on merkattu tarvittaessa, so no worries.


AAMUPÄIVÄ


Ehdin räpsästä näin tyylikkään kuvan tytsyistä vain hieman ennen tanssien alkua.
© Kimmo H. Tanssit alkoivat Poloneesilla.
© Kimmo H.
© Kimmo H.
© Kimmo H.

© Kimmo H.
© Kimmo H.

© Kimmo H.
© Kimmo H.

© Kimmo H.
Aamupäivän tanssien jälkeen oli Wanhojen kuvaukset (mä otin tylsänä vaan ryhmäkuvan -.-) ja sit kiiruhdettiin Skåliin syömään. Ruoka oli kalliinpuoleista, kuten arvata saattaa, mutta TODELLAKIN senarvoista! Paikan pihviannos ja allaoleva suklaakakku oli suussasulavia ja niin herkullisia. ♥ Mä olin ihan täynnä ton aterian jälkeen, onneks en ottanu alkuruokaa! Mun maha olis varmaan muuten räjähtänyt.

Toi oli ihan ku jotain mutakakkua ja tosi ihananmakusta sellasta! ♥
ILTA© Wini. See I told you, Wini is awesome and one talented photographer. ♥ Mun ilme tosin on hiukan kettuuntuneen oloinen, mikä häiritsee vähän, koska mulla oli oikeesti hauskinta pitkään aikaan!


Näyttäis olevan Cicapo-numero menossa pyörähdyksistä päätellen. Saara pyörähtää tyylillä!

VÄLIHUOMAUTUS: pay close attention to these two pics below!


What's happening? Mä oon lähössä lentoon!

Me oltiin kyl paras tanssipari, sanokoon muut mitä sanovat!
© Wini. (Tykkään itse eniten tästä kuvasta.)

Wieninvalssia.
© Wini. Vähä omaa tanssia.
Sujautan tähän väliin meidän oman tanssin biisin.

Biisilista:
Duck Sauce - Barbra Streisand
DJ Casper - Cha Cha Slide
Christina Aguilera - Candyman
Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You
Little Richard - Tutti Frutti
Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody
Hannah Montana - Hoedown Throwdown (... yeah I know.)
The Skeleton Song
LMFAO - Sexy And I Know It (vaikka tästä kovasti aiemmin valitin, niin klaarasin tän kohdan silti. yay me?)
Vikaa biisiä en ole jaksanut ottaa selville.

Mää, Saara ja Manke vähä tanssahdeltiin valssia kolmisteen. Manke on mun takana piilossa.
Maailman söpöin tyttö ja ihanin serkkuni Manke. ♥
© Mepa.
HUOM! Jotkin tanssikuvista tosiaan ovat epätarkkoja eikä niistä välttämättä tunnista heti kuka on kuka, mutta jos tätä lukee joku (esim. mun pari tai joku joka tanssi meiän lähellä ja näkyy kuvissa), joka tunnistaa ittensä kuvista ja haluaa kuvansa pois, niin ei kun pyyntöä kommenttiboksiin!


Päivä oli kyllä hirmuisesta viikkoja kestäneestä stressistä ja kiireestä huolimatta todella onnistunut. Mulla oli tosi hauskaa ja toivottavasti muillakin osaaottaneilla! Mua suretti kovasti (oikeesti melkein itketti) luopua tuosta pinkistä ihanuudesta sekä purkaa tuo maailman ihanin kampaus ja pestä kaunis meikkini pois. Ei sitä joka päivä saa näin kauniina ja laitettuna olla. Vieläkin on todella haikea fiilis. ♥


Isot kiitokset kuvaajille, ihan parhaille tytöille Saaralle, Suville & Lauralle sekä mun taitavalle tanssiparille!


Penkkareita vm. 2013 odotellessa...

4 kommenttia:

 1. Tuli hiukka haikee olo tätä kattellessa mutta kyllä sitä vähän sai nauraakin! ;)
  Ja vaikka kaikki ei ehkä mennytkään kuin Strömsössö, päivä oli upee ihan ilta myöhään asti :) <3

  VastaaPoista
 2. Jep juuri näin! :---) ♥

  VastaaPoista
 3. Voi ihanilta juhlilta kuulostaa!:)<3 Muistin viimeinkin tulla lukemaan tän! Tosi hyvin sopi toi mekko sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä ihana päivä kaiken kaikkiaan ♥ Ja kiitos, mäki tykkäilin kovasti tosta! Oli ihan kamalaa viedä se takasin pukupussissa sinne teatterin pukuvuokraamoon. :( Mut onneks on kuvat, joita voin ihastella! :)

   Poista