perjantai 9. maaliskuuta 2012

Say hello to my new friend.

Kuten saitte tässä eräänä päivänä lukea, mun rakas mp3-soittimeni kuoli. Varoittamatta ja äkillisesti. "Mitä ihmettä mä nyt teen?!" ajattelin. Mun on pakko saada uus jostakin, ihan mikä vaan ja ihan mistä vaan! Esim. poikaystävästä tai lemmikistä puhuttaessa olisi todella törkeää vaihtaa heti uuteen tai edes ajatella sellaista, mutta musasoittimen tapauksessa se ei ehkä ole niin paha, jopa suotavaa.


Löysin nimittäin uuden soittimen samana päivänä, kun tajusin, ettei vanha soittimeni enää tosta tokene. Enkä ihan mitä tahansa soitinta, vaan 8 gigatavuisen (enemmän muistia kuin Creativessa, jossa oli vain 4 GB) iPodin. Se löytyi Facebookin MOAV (elektroniikka)-ryhmästä ja maksoi vain 60 euroa. JA SE ON VIOLETTI. Ei voi muuta sanoo, ku että MIKÄ SÄKÄ.

Alku iPodini kanssa oli hieman rönsyilevää ja monia ongelmia ilmeni (mm. mun piti ottaa joku vamma-iTunes käyttöön Media Playerin sijasta, ladata kaikki biisit uudestaan iTunesiin ym. vammasta), mutta nyt tullaan jo melko hyvin toimeen. As long as it works and plays music, everything's alright.

Anyways, oi tätä onnea. ♥ Elämä hymyilee taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti