maanantai 16. huhtikuuta 2012

Head, meet desk.

Voi kökkö tätä pettymyksen, ketutuksen, itkun, harmistuksen ja kaikkien näiden johdannaisten määrää.

Derppailin ympäri Facebookia tossa vähän aika sitten ja törmäsin Graciaksen jakamaan linkkiin (kyllä, hän on mulla Facebook-kaverina, ei omalla henk. koht. profiililla vaan Graciaksen ja Cocoan yhteisprofiililla), joka johti Stupido-shopin blogiin. Tekstissä mainostetaan Graciaksen tulevaa albumia Globea, joka julkaistaan 9.5. Silmiini kuitenkin pisti eräs kohta, joka sai mut pieneen paniikkiin.

Stupido-Shopin vuoden 2011 yksi myydyimmistä julkaisuista oli komeetan lailla hiphopeliittiin nousseen nuoren Graciasin cdep-julkaisu Gracias EP, joka on ollut jo puoli vuotta loppuunmyyty ja on noussut halutuksi keräilyharvinaisuudeksi.

Keräilyharvinaisuudeksi? KERÄILYHARVINAISUUDEKSI?

KERÄILYHARVINAISUUDEKSI?

HARVINAISUUDEKSI?

Itkuparkupotkukirkaisu ja kaikki sen johdannaiset! Tässä kävi nyt samalla tavalla, kuten Elaksis Kiven kanssa: mä en saa tota levyä mistään levykaupasta, en edes Funkiestista, enkä löydä tota mistään kirppareilta, en netistä enkä MISTÄÄN.

Noh, eihän tälle voi mitään, mut ketuttaa aika rankasti. Jos vaan olisin tiennyt...

Jos tiedätte jonkun tai jonkin paikan, keneltä/mistä tuon kullanarvoisen EP:n voisi saada, niin hetipaikalla vinkkiä mulle, KIITOS, TACK, MERCI & THANK YOU! ♥

Se on siis tämännäköinen lätyskä, jos joku ei tiennyt/jaksa googlettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti