keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

I may not have gone where I wanted to go, still believe that I ended up where I needed to be.

Näihin sanoihin päättyy The Megaphone Staten, eli Ekow'n ja SimonSoundin, biisi Children of VLA.

The Megaphone State julkaisi tänään uusimman albuminsa, joka kantaa nimeä VLA Kings. Levy on löydettävissä SpotifystäiTunesistaSoundcloudista löytyy muutama kipale sekä hyvinvarustelluista levykaupoista (lue: Levykauppa Äxistä ja The Funkiestista). Ai että, kuinka mun cd-levykuume alkaa nousta taas huippulukemiin...


Jos joku ei ole vielä btw huomannut, olen lisännyt parikin uutta gadgettiä tuohon oikeaan sivupalkkiin. Toinen niistä, otsikkonaan "That's What's Up", on (tarkoituksella) sijoitettu ekaksi ja siihen vaihdan epäsäännöllisen säännöllisesti loistavia ja paikkansapitäviä biisien lyriksejä eri artisteilta. Just äsken vaihdoin siihen osuvat ja heti ekalla kuuntelukerralla valtaisia kylmiä väreitä aiheuttaneet sanoitukset TPH:n uusimman albuminsa nimikkobiisistä Kaikki Loppuu. Toinen taas on lista cd-levyistä ("Gotta Catch 'Em All", niinku Pokemonist tietteks?) jotka haluan ehdottomasti ja nythetipaikalla ostaa! Sitä mukaa, kun lista lyhenee(/katoaa), olen saanut ostettua haluamani levyt, ja sitten se on kuulkaa viinerin paikka.

Tosin lista tuskin katoaa koskaan, koska esim. Elaksis Kiveä ei vaan saa mistään, eikä varmaan Jonny Wanhan 21 12 Revisitediäkään. No can do, that's the way the cookie crumbles...


21 12 Revisited on remiksattu ja remasteroitu instrumentaaliversio Urbaanilegendan albumista 21 12, jossa Jonny Wanha a.k.a. Joniveli on myös mukana. Biisit ovat melko erikoisia, eikä mitä luultavammin uppoo kaikkiin. Not everybody's cup of tea, kuten sanotaan. Biiseissä ei ole lyriksejä, lukuunottamatta ylläolevaa Ancient Dialia, jossa siis on alunperin jonkinlaista autotunen sävyttämää jenkkiläistä laulantaa. Biisien nimetkin on muokattu englanniksi mukaillen suomenkielisiä versioita. Esimerkiksi Varota Varo on Go Warn Demm, Juoksupoika on Run For Your Life ja Koko Olemuksella on Wholesoul Riddim. Verrattaessa 21 12:n ja Revisitedin biisejä ainoastaan Amsterdam Galactica ja More Dead eivät juuri poikkea biiteiltään toisistaan. Laulu tietysti puuttuu More Deadista, mut muuten biisit on melkein samanlaisia.

Suosittelen tsekkaamaan biisit ainakin kerran läpi, jos tykkäät erikoisista biiteistä ja konemusiikista!

Kerrankin tuli kirjotettua musiikista vähän enemmän. Muistutan taas, että mulle voi rohkeesti heittää postausehdotuksia! Kommenttiboksiin voi heittää kymysyksiä (asiallisia sellaisia!) ja toiveesta voisin koota niistä kaikista yhtenäisen vastauspostauksen. Olisin valmis (ja halukas) tekemään videopostauksen, esim. niin että vastaisin kysymyksiin tai muuten vaan höpöttelisin niitä näitä, vaikka mä en kyl kestä kattoa itteäni videolta enkä varsinkaan kuulla.

So what do you think?

Ei tässä muuta, kun että illanjatkoja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti