sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

I'm past bedtime, way past bedtime stories.

Heippatirallaata. Eilen oli ihan mahtava päivä pitkään aikaan!

Päivä alkoi Jamera-käynnillä, joka ei kyllä ollut niin kivaa. Rahaa palo, vaikka ostin vaan 3 kirjaa, ja 2 niistä oli vielä käytettyjä ja myin yhteiskuntaopin kirjan, jonka ostin pari kuukautta sitten uutena... Jamerasta lähdettiin suunnistaan tyylikkääseen Nollakolme-nimiseen miestenvaatemyymälään. Pikkulinnut oli laulellut, että siellä olis myynnissä Graciaksen keikalle ennakkolippuja...


Saatiin liput kouraan ja suunnattiin sitten Koskariin Abu Fuadiin vähä kepappia syömään (again and again).

Ja taas tää kuva... Mulla jäi kamera kotiin, niin en sit saanu otettua uutta.
Ja oli muuten hyvvää, kuten aina. Kepapin jälkeen käväsin Seppälässä kattoon, olisko siellä mitään kivaa vaatetta tarjolla. No olihan toki. Valikoimassa oli niin paljon violettia paitaa, et meinasin saada kohtauksen. Mukaan tarttu (tällä kertaa) vain semmonen kiiltävä tuubitoppi. Ostin sen sovittamatta ja se kostautui, koska se oli aavistuksen liian tiukka mulle... Käyn vaihtamassa sen sit joku päivä.

Käväsin nopeesti myös Koskarin Hair outletissa ostaan Osiksen Session-lakkaa ja BC:n Color Savea, kun oli molemmat oikein hyvässä Miinusviirus-tarjouksessa.


Illemmalla vähä mallailin tulevaa illan keikkaa varten. Näihin kuteisiin mä sit päädyin.

Anteeks, kuva on TODELLA huonolaatuinen, mut kai tosta jotain selvää saa.
Tälläsin kaikenmaailman lisähiusta päähäni, että näyttäs jotenki... no, näyttävämmältä. Noi mustat on sitten feikkiä, kun ei oo ollu vielä varaa oikeisiin. Lilat on oikeeta ja tietty värjättyä hiusta.

AI NIIN, leikkasin otsistani toissapäivänä, by the way. Oon ehkä aavistuksen pirteemmän näkönen, kun noi kulmakarvatki näkyy. Vai mitä ootte mieltä? :)
Ja sitten yöllä klo 1.30 aikaan se koitti. GRACIAKSEN KAUAN ODOTETTU KEIKKA @ YO-TALO!Me oltiin Matiaksen kans ensimmäisinä sisällä YO-talossa, ja varmaan myös ensimmäisinä ovien edessä odottelemassa (köh mokomatkin nörtit...). Paikalliset b-boyt järjestäyty rinkiin ja tarjos meille mahtavat ex tempore-tanssibattlet. Hyvältä näytti kyllä, pakko sanoo!

Me tosiaan luultiin, et se itse keikka alkaa melkein heti kun ovet aukee, eli klo 23 jälkeen. Ehei, piti odotella 2 ja puol tuntia et Gracias tulee lavalle. Ei siinä mitään, törmättiin muutamaan hyvään tuttuun ja kuunneltiin hyvää ysäriräppiä, jota Jam-a-holicsit pisti pyörimään meille, mm. Nasia, Mos Defiä, Warren G:tä, Geto Boysiä, Gang Starria, N.W.A.:ta ja mitä kaikkee.

Tässä yks ehdoton suosikkini, joka myös soi YO-talolla eilen.


Gracias ite veti suurin piirtein kaikki biisinsä EP:ltä ja Feel Me:n, jota ei periaatteessa ole millään albumilla, sekä muutaman uudemman biisin tulevalta albumiltaan Globelta, mm. 40K Voltsin, jossa Ruotsin puolelta tuttu ja Adam Tenstan hyvä kaveri Eboi tekee oikein mahtavan featuurauksen.


Gracias otti yleisön haltuun heti lavalle ilmestyttyään. Heitti koko ajan läppää ja oli muutenkin rento ja kaverillinen ote yleisöön läpi keikan. Pisteenä iin päälle Gracias ilmoitti että me päästiin hänen tulevalle musavideolleen! Biisin nimi tosin ehti jo unohtua... Mut kuitenkin! Gradella oli mukanaan kolme kameramiestä joista yksi kuvasi videota meistä. Ootan jo ihan intoo piukassa ko. videon ilmestymistä!


THAT'S WHASSUP!

Apua. Huoh. Voih. Mä olisin voinu helposti maksaa tästä keikasta enemmänki ku 6 egee. Tällä fiiliksellä mennään taas parikolme viikkoo. ♥

Näihin kuviin ja tunnelmiin, illanjatkoja murut! ♥

PS. Lämpimät, pirtsakat ja erittäin iloiset tervetulotoivotukset uusille lukijoilleni! Levittäkää toki mun blogia muuallekin, jos tykkäätte! Kiitos etukäteen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti