keskiviikko 2. toukokuuta 2012

I ♥ Särkänniemi.

Kyllä Särkässä oli ihanaa!

Tornado, MotoGee, Tyrsky, Take Off, Half Pipe (uskalsin mennä siihen ja vielä 2 kertaa!), Troika ja muut tarjos parhaat kyyditykset. Trombiin oltais tosi kovasti haluttu, mut se oli koko sen ajan pois käytöstä. Syyn sanottiin olevan sääolosuhteissa. Ai jaa, no ulkona ei ollut sadepilvistä tai muutenkaan pilvistä tietookaan ja aurinko paisto lämpimästi. Tosin välillä hyytävä tuuli puhalsi Näsijärveltä jäädyttäen mun kropan ja etenkin sormet ihan kalikaks, mut ei se menoo haitannut (mulla on kyllä nyt kurkku epäilyttävän kipeä... MÄ EN HALUU TULLA KIPEEKS!). Mä luulen, että Trombi oli rikki, sitä ei vaan haluttu kertoo meille.


Kävästiin myös Näsinneulassa ihailemassa meiän mahtavaa kaupunkia. Nää oli sitten ainoita kuvia mitä koko reissun aikana otin (mähän sanoin, et en älyä kuitenkaan kaivaa kameraa laukun pohjalta).

Särkkä näyttää upeelta ylhäältä katottuna.

Meitä oli 6 liikenteessä, pikkuveli Matias mukaan lukien, ja hajaannuttiin kahden porukoihin. Pääsin tutustuun pariin uuteen tuttavuuteen, Minnaan ja Mariin, ja Minnan kanssa koko Särkkä-vierailu menikin tosi mukavasti. Juostiin laitteesta toiseen ja kiljuttiin ja naurettiin. Mä tunsin oloni välillä tosi vanhaks, kun suurin osa Särkän vierailijoista oli alle 15 v. pikkusia, jotka vielä viettää vappua mieluummin Särkässä kavereiden/perheen kera, kuin ryyppää Koskenrannassa ja Keskustorilla päätään täyteen.

Kiitoksia tuhannesti kaikille mukana olleille! I had the time of my life 

Huhhuh, tän päivän jälkeen ei yhtään tunnu siltä, että huomenna pitäs raahautua klo 8 kouluun. Nukuin melkein heti kotiin päästyä pitkät päikkärit, että uni ei kyllä tuu vielä moneen tuntiin. Onneks Neloselta tulee Men In Black, jossa on ihana ja paras Will Smith 


Kay: "On a more personal note Beatrice, Edgar ran off with an old girlfriend. You're gonna go stay with your mom a couple nights. You're gonna get over it and decide you're better off."

Jay: "Well, yeah, you know, 'cause 'cause he never appreciated you anyway. In fact, you know what - you kicked HIM out! And now that he's gone you're gonna go into town, you go to Bloomingdale's and find some nice dresses, get yourself some shoes, you know, find somewhere, maybe you can get a facial. And, uh, oh - hire a decorator to come in here quick, 'cause... DAMN."

Tässä vielä elokuvan paras kohtaus:


Best of the best of the best!

Mut nyt, hyviä öitä ihanat! ♥

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi ku kivoi kuvii! Vois iteki käydä vähä kattelee Tamperetta eri perspektiivistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitoksia! :) Tampere näyttää kyl upeelta sieltä korkeuksista katottuna. :D

      Poista