keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Here comes the rain.


Meidän piti mennä Matiaksen kanssa pyöräileen Hervannan keskustaan, lähinnä asioille. Matias sai sen ajokortin ja oltais voitu mennä autollakin, mut äiti ja iskä vei auton mukanaan Lempäälään. Sitten alkoikin sataa. Ja kunnolla sitten. Ukkosen olis parasta tulla jyrisemään ja iskemään salamoita, eiku salamia, salamoita... monta erilaista salamaa tai muuten pidän koko sadekuuroa luonnon omana trollauksena!

Mä aloin sen sijaan tehdä ostoslistaa Ikean sivuilla (how lame) ja kattoa samalla Home Improvementtia (iskä löysi hukassa olleen 3. kauden ekan dvd-levyn!). Ikean listaa aloin laatia siks, koska tein aivan mahtavia löytöjä viimeksi, kun kävin siellä. Rahaa mulla ei ollut sillä hetkellä juuri yhtään ja se harmitti hirmuisesti, joten me käydään ostamassa ne mahdollisimman pian kun tili tulee. Lisäsin tohon listaan myös tosi paljon kaikkee, mitä en välttämättä aio koskaan ostaa. :D


Sateen rummutus ikkunaa vasten on kaunista, kuin luonnonluomaa musiikkia korville. Niin kauan kun ei tarvitse kastua sateen takia, tykkään kovin.

Tää kesä ei oo ollut tähän mennessä kovinkaan lämmin. Kunnon helteitä ei ole näkynyt, iltaisin on kylmä, sataa. Tänäänkin oli ensin kivan valoisaa ja suht lämpöistä, sitten iski sade ja mun luonnonkiharoitani villitsevä kosteus, ja sitten taas aurinko pilkotti pilvien takaa. Tuolla oli tosi hiostava ilma, vaikka säätiedotus väitti että olisi "vain 14 astetta". Nyt siellä on taas harmaata. Plääh ja plööh.

Toisaalta se on vaan hyvä, ettei ole ollut kovin kuuma sää, koska se ei olisi tehnyt hyvää mun leikkaushaavan paranemista ajatellen. Ja haavasta puheen ollen, se on lähes parantunut! Mun ei oo tarvinnut enää käydä hoitajalla hoidattamassa sitä (viimeks kävin viime torstaina), ja maanantaina kävin lääkärillä, joka päätti että hoito lopetetaan, koska haava on jo niin hyvässä kuosissa.

So yay, I'm good as new!

Laadukas puhelinteinipeiliotos featuring Otto, joka pölähti vahingossa kuvaan...
... joten keksin ottaa kuvan sen kanssa! 
Ens viikon tiistaina noustaan velipojan kanssa Onnibussiin ja matkataan kohti Helsinkiä. Whoopwhoop. Poiketaan ainaki ensteks paljonpuhuttuun mahtavaa Funkiestiin ja siitä sitten johonkin. Ei olla vielä niin pitkälle suunniteltu.

Hei muuten! Jos joku pk-seudulla asuva tietää hyviä pikaruokaravintoloita tai muuten edullisia ruokapaikkoja Helsingissä (siis muita kuin Mäkkäri, Subway (jonka patonkeja en voi edes syödä) tai Kotipizza), niin vinkatkaa pliis! I would be so happy ♥ Tänkjuu etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti