keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Helsinki doesn't get much shouted out.

Eilinen oli ehkä paras vapaapäivä IKINÄ. Ja parhaat päivät tuppaavat menemään ohi todella nopeasti. Eilisillan saldo oli 6 loistavaa levyostosta ja erihieno fiilis. ♥

5 tuntia oli toisaalta juuri sopiva aika pyöriä ympäri Helsingin keskustaa, toisaalta taas tuntuu, että paljon jäi näkemättä. Noh, me kuitenkin mennään loppukesästä uudestaan sinne! Kai. TOIVOTTAVASTI.

Nyt annan mun Lumialla otettujen kuvien puhua puolestaan. Ja koska en osaa olla hiljaa, raapustan lyhye(hkö)t selotukset. Enjoy!


Pysähdyttiin hetkeks Hämeenlinnassa. Reissumiehiä - ja naisia nousi kyydistä ja kyytiin.


Vähä matkamusaa.TERVETULOO HEEELSINKIIN! Hehe, just kidding.

Arvaatte varmaan, mikä kiinnitti mun katseen, kun päästiin Helsinkiin. I KNOW, toi on pelkkä tylsä toimistorakennus, MUT SILTI.


Eka pysäkki: Forum.


Matias näyttää tässä jokseenkin kärsivältä.


@ Kampin aukio.
Ei, en ole raskaana. Mulla on päällä löllö tunika, joka korostaa mun monien ylimääräisten Mäkkäri-reissujen ja juustonaksumättöputkien jälkeistä mahaa. Mäki tykkään ♥ Or not.


Just ku pääsin sanomasta, me mentiin Mäkkäriin. Meiän mielikuvitus ei riittänyt keksimään mitään toista paikkaa. Ens kerralla sitten.

Sitten lähettiin mun Lumian kartta- ja navigointisovellusten jeesillä ettiin Funkiestia. Se ei ollut niin helppoa ku luultiin, mut löydettiin lopulta perille. Tässä hieman kuvia matkalta sinne.


Tässä näkyy tämmönen aika helmi urheilu-, skeittaus- ja hengailukenttä. Ei paljo Tampereella tämmösiä näy.Niin lähellä mutta niin kaukana.


Käskin sitä hymyileen, ja tässä tulos. :D


Joo älkää kattoko noita mun randomisti lentäviä hiuksia. Älkääkä tota "raskausmahaa".


NYSSE LÖYTY! Jes, ei muuta ku stick in, hoppa in ja tukemaan suosikkiartistejamme, jotta voisivat jatkaa hienoa työtään!

Alrighty then! Yhteensä 6 levyä matkassa (joista 4 mun ostamia ja 2 bron) ja hyvä fiilis. Vielä viimeset fiilistelyt ennen ku jatkettiin matkaa.


Puuton Lehti-mixtape by Huge L.Huge L on tunnetusti kovin kekseliäs ja luova kaveri.


Pohjolan Molli (a.k.a. Huge L) - Turhaan Arkeutunut.


Tässä mun levyostokset ♥ Päällimmäisestä alimpaan: The Megaphone State - Home of the Knockout Artist, jota oli suureksi onneksi tullut lisää Funkiestiin! Sitten Stepa - MC, Paleface - Quarter Past (kuten kannesta näkee, hintaa oli vain 3 e) ja Felix ("Cutiepie") Zenger - Won't Say A Thing. Kyllä kannatti käydä!Levykauppakierros jatkui, oikeestaan ihan vahingossa. Matkalla takasin keskustaa kohti törmättiin paikalliseen Äxään ja tottahan me sisälle mentiin!


Äxän söppänä maskotti. ♥Hesan Äxässä oli myynnissä myös dvd:itä, mikä oli aika yllättävää!


Frasier-bokseja! Hetken harkitsin ostavani yhden noista, mut en sit raaskinut.


Mujusen dvd olis ollut kans aika helmi, kuin myös Salkkareiden ekat jaksot. Ei sit nekään lähtenyt mukaan.Takasi Kamppiin! Istuskeltiin penkeillä hetki, jonka jälkeen kierrettiin Kampin ostarilla ja Foorumilla.
Magee ghettocykkeli made by Isabel Forsman.


Vielä last glance ennen lähtöä kotia kohti. Huomatkaa Matiaksen otsarypyt. :D


Mun ei tehnyt kyllä yhtään mieli shoppailla (muuta ku niitä plattoja!), enkä varsinkaan halunnut mennä sovittamaan mitään, mutta pakko oli jotain ostaa. Ostin sit kengännauhat Forumin Intersportista ja vyön Kampin Vero Modasta, joka maksoi huikeat 2 e!

"Must tuntuu, että se kattoo mua!"
Loppukaneettina voisin sanoa, että UU-DES-TAAN! ♥ 

2 kommenttia: