sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

In your eyes I can see your soul staring back into mine.

Nyt on sunnuntai. Taas yks viikko takana. Tähän viikkoon mahtui tässä postauksessa mainittujen juttujen lisäksi mun työpaikan henkilökunnan helmet kekkerit, työntekoa, yleistä lagaamista ja mitä kaikkee.

Yhtenä päivänä tapahtui kaikkea, mut ei kuitenkaan yhtään mitään. Toisaalta oli tosi hyvä fiilis, toisaalta taas ei juuri yhtään, kun eräs hyvin tärkeä asia jäi tekemättä. Kyllä se siitä, sit lopulta.

Pyydän muuten TAAS etukäteen anteeksi kännykkälaatua. Or actually... no I'm not gonna. Mun puhelimella on paljon kivempi ottaa kuvia kun mun digikameralla, jossa on asetukset menny aikojen saatossa ihan päin jotain. Oon HUONO kameroiden kanssa, tiedän.

Päivällä käytiin veljen kanssa vihdoin siellä kirjastossa palauttaan iso kasa cd-levyjä ja lainattiin pari tilalle. Tein ehkä ihanimman löydön vahingossa musiikkiosaston nuottikirjahyllyltä.


TÄSSÄ. Michael Jacksonin tunnetuimpien biisien ja HIStory-albumin biisien nuotit!


Vielä kun osais soittaa jotain soitinta ja lukea nuotteja niin AVOT. ♥ Mutku ei niin ei. En sitten lainannut tätä, koska en olis tehnyt tällä oikeen mitään. Toki olisin voinut laulaa mukana kun kuuntelen biisejä koneelta...


Päädyttiin pitkän pohdinnan jälkeen Commonin uusimpaan, The Dreamer/The Believer ja Redraman ei-niin-uuteen yksilöön, Everyday Soundtrackiin. Myös MJ:n kuvaelämäkertakirja ja Dream Theaterin Black Clouds and Silver Lining tarttui matkaan

Tein myös elämäni löydön myöhemmin illalla lähimmästä Lidlistä. Halpis-Ben & Jerry'siä, joka ei todellakaan rasita kukkaroa liikaa!


On muuten hyvää! Ihan ku Ben & Jerry'sin vastaava Chunky Monkey, jota olen maistanut joskus aikoja sitten. Jätski ei tosin itsessään ole ihan yhtä kermaisen tuntuista, mutta kyllä toi ihanalta banaanijätskiltä maistuu ja suklaanpalat ja saksanpähkinä tuo makoisan loppusilauksen. ♥ Namskista vaan!


Illalla mentiin grillaileen Oton ja Matiaksen kanssa. Tai no, Matias hoiti rillauksen, Otto piti vahtia ja katteli ympärilleen ja mä otin kuveja ja höpötin naapurintytölle, joka pölähti paikalle sattumalta.


"Ny rillataan!" Ehkä muuten paras kuva mitä oon tosta jätkästä saanut. :D (vähän liian "kalpea" kuva, asetukset päin sanonkomitä)


Steikkiä ja broilerivartaita, mm-mm.
Nösykkä. ♥


Matias sammutti tulipalon! Hehe jk, hiilloksen se vaa.


Trololol hissiteineilyärepeilyä.


Mietin muuten joskus tälläsissä kerrostaloissa, että mitä jos esim. joku lapsi tai lemmikki tippuu tosta?


Tässä vielä illan menu. Ja hyvvää oli, Matias on excellent grillmaster. Thank you!

Next week on My state of mind's all purple:

Mennään mennään, bäkkiin bäkkiin, STADIIN STADIIN!Funkiest, that's whassup. Katotaan tiistaina, mikä on meininki. Siihen asti, se on moro ihanat! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti