sunnuntai 19. elokuuta 2012

Let me enjoy the view, I feel like my heart is new.

I'm deeply sorry, but I'm feeling so lazy and dizzy at the moment, so I'm gonna write in my own mother tongue today. / Sori suomalaisille enkkufaneille, mutta nyt teen poikkeuksen ja kirjoitan rakkaalla äidinkielelläni. Olen liian väsynyt ja pyörryksissä kirjoittaakseni englanniksi.

Ensinnäkin ANTEEKSI, olen ollut kamala vätys. Mun on pitänyt julkaista jo ajat sitten lyhyemmänpuoleinen kesämuistelopostaus kuvineen päivineen. Teksti on valmis, mut en oo jaksanut lisätä kuvia vielä.

Varoitan myös etukäteen, että mitä lähempänä mun syksyn yo-kirjoitukset ja muut tärkeät kouluhommat on, sitä vähemmän tänne ilmestyy tekstiä. Ihan hirveetähän tää on, mutta kyllähän ehdin sit kevään kirjoitusten jälkeen kirjotella tänne vaikka millä mitalla! Kattellaan, mitä lähipäivät ja viikot tuo tullessaan.

Toiseksi, kokonaisuudessaan viidennet Blockfestit päättyivät eilen ja nyt, kolmannen kerran totean, että KIITOS BLOCKFEST 2012! Mahtava meininki ja loistavaa musiikkia hienossa seurassa! ♥

Perjantaina hengailin melkolailla pelkästään Matiaksen kanssa ja näin muutamia tuttuja. Lauantaina seuraan lyöttäytyi serkkuni Dinkku Annin, Tanjan ja Jennin kera + näin lisää tuttuja. Porukkaa oli paikalla ihan mielettömästi tänä vuonna, jopa liikaa mun makuun. Viime vuonna Pakkahuoneen edustalle mahtu ehkä neljäsosa tosta määrästä, mitä tänä vuonna oli. Jouduin toteamaan jo perjantaina että en oikein tykkää tästä suunnasta, mihin Blockfest on menossa. Katotaan onko sinne enää menemistä ens vuonna... Täytyy olla erittäin kova artistikattaus, jotta meikätyttö saadaan menemään sinne hullunmyllyyn.

Liiasta väenpaljoudesta huolimatta oli niin ratkiriemukasta! ♥ Oli tosi hyvä idea jakaa keikat kahdelle lavalle. Itseni kohdalla kävi melkoinen säkä, sillä ei tullut mitään mun suosikkiartistien päällekkäisyyksiä. Tykkäilin kovasti myös karkkibussista, jonka edustalta sai slusheja sekä jäätelöautosta (josta en tosin ostanut mitään). Nyt poden keikan/festareiden jälkeistä masennusta ja henkistä krapulaa. Ei siis mitään vakavaa, oon vaan niin kova fanityttö ja koen keikoilla valtavia euforiakohtauksia, niin tän kaiken seurauksena mulle jää ainakin pariksi päiväksi hyvin haikea fiilis. Otsikko kuvaa melko täydellisesti mun oloa noiden kahden päivän ja mun lemppariartistien keikkojen jälkeen.

Mutta nyt, täältä tulee laittoman suuri (+ huonolaatuinen) kuvapläjäys mun ykkössuosikeista, ENJOY! Lisään myös kuvakaappauksina mun FB-päivityksiä ja Soundcloud-uppauksia Blockeilla esitetyistä biiseistä parhaani mukaan.

PERJANTAI 17.8.

Pari kuvaa Green Stagen puitteista:Tunnelmaa ennen ekaa settiä...Ja sitte lähti!

LAZEE & REDRAMA @ Green StageGreen Stagen ensimmäinen keikka oli Lazeen ja Redraman yhteisveto. Ja kuten arvasin, Lazeeta vaivasi ns. ensimmäisen keikan kirous: väkeä ei ollut vielä paljoa paikalla ja tunnelma oli laimea. Vähän käy sääliks ja harmittaa, koska Lazee oli oikeesti tosi hyvä, ja Redrama kans! Flow oli kummallakin hyvin hallussa.


FELIX ZENGER @ Green Stage
+ Ekow, Tommy Lindgren, Tuomo & Antti Hynninen

Iki-ihanan Felixin setti alkoi luonnollisesti tällä:

  Felix Zenger - Won't Say A Thing (Beatbox Intro) by Felix Zenger


Tommyn flow ja Felixin beatboxing oli jotain ihan hullua!
Mun miesehdokkaathan ne siinä ♥ Eikun...

  Felix Zenger - Clap Trap (feat. P-Love) by Felix Zenger


Ekow oli ihan loistava! Mua meinaan oikeesti jäi hieman harmittamaan ettei The Megaphone Statea oltu lisätty Blockien line-uppiin. Jes, kiitokset kuuluu Felixille!


Yeah, I can't get enough of these guys.


Felixin setti oli kokonaisuudessaan aivan huikea, vierailijoineen päivineen. Tuomon ääni oli hyvin miellyttävää kuunneltavaa ja Hynninen soitti sujuvasti saksofonilla luoden hienoisen jazz-keikkafiiliksen. Felix omaa taidon, jota ihan kuka tahansa ei osaa. Ja se jätkä meni ja veti The Staticin! Mä kuuntelin ko. biisin perjantaiaamuna ennen kouluun lähtöä ja olin varma, et se ei vois vetää sitä livenä. Mut kyllä se näin oli että kyllä! Tommy spittas menemään kaikki verset.

Pistäkääs kuunnellen tästä!

Lopuksi yhdessä Tommyn, Ekow'n ja Tuomon kanssa he muokkasivat livenä vanhoja tuttuja hiphop-biisejä uuteen uskoon, mm. Grandmaster Flashin legendaarisen The Messagen, Snoop Doggin Drop It Like It's Hotin ja Commonin The Lightin. Tunnelma oli katossa alusta loppuun asti, ainakin mulla! Thanks guys, you're awesome ♥


ASA @ Green StageAsan keikasta näin vain ehkä puolet. En muista enää mitä tätä ennen tapahtui, että näin pääsi käymään, mutta ei se loppujen lopuksi haitannut. Meno oli hyvä ja Asa veti Punaisen Tiilen. Harvoin oon kuullut kenenkään räppärin vetävän livenä "sanomabiisejä", tai siis en ainakaan Blockfesteillä. Monet muut keskittyy hauskanpitoon ja viinan läträämiseen biisejä esittäessään. Ja onhan Punainen Tiili suhteellisen tunnettu biisi Asalta.


Ja tässä väenpaljoutta Ice Cuben keikalta (laatu on kaveri ♥). Kyllä me lähemmäkskin päästiin, mutta tässä kohtaa oltiin lähdössä ja halusin saada kuvan siitä, kuinka paljon väkeä Jääkuutio tonne veti.

Pari hengailukuvatusta vielä iltapäivältä.Parahin Matias-bro oli kiva ja osti The Megaphone Staten VLA Kingsin! Eikä maksanu ku 12 egee. Vielä ku olis päässyt yhteiskuvaan ko. albumin artistin kanssa nii avot, nimim. Ekow meni meiän ohi 3 KERTAA, joista 2 ekalla jäädyin ja jänistin, ja kolmannella olin vessassa käymässä ja bro sattu näkeen sen... Eipä ketuta ei!


Mun parhaat menopopot. ♥

Otin kuvia myös Ruger Hauerin jäbistä, mut olin venyttänyt zoomit äärimmilleen ollessani liian kaukana stagesta, joten laatu on aika hirveä jopa tänne. Mä en muutenkaan tänä vuonna keskittynyt niin paljoa kuvien ottamiseen vaan itse musan kuuntelemiseen ja fiilistelemiseen. On tullut huomattua tässä vuosien aikana, kuinka yllättävän paljon mun keskittymistä kuvaamiseen tuhlaantuu.

Kaiken kaikkiaan, perjantai sujui hieman erilaisissa merkeissä kuin viime vuonna runsaan ihmispaljouden ja kaiken muun härpäkkeen vuoksi. Mulla jäi myös korvatulpat kotiin, joten  yöllä mun korvasuhina ja tinnitus oli... no, korviahuumaava. Mun olo oli tosi epämääräinen kun pääsin kotiin, aina hämmennyksestä väsymykseen ja harmituksesta euforiaan. Vallitseva olotila oli tietysti väsymys, joten ei auttanut muu kuin mennä unten maille lataamaan akkuja seuraavaa vallan mahtavaa päivää varten...


LAUANTAI 18.8.

Tavoitteita tälle päivälle:
- päästä ETURIVIIN Graciaksen & Noah Kinin keikan ajaksi
- saada yhteiskuva edes jommankumman kanssa ja ehkä vaihtaa pari sanaa
- päästä eturiviin Supreme Teamin setin ajaksi, koska... eiku hei enpäs kerro vielä! ;)
- päästä melkein eturiviin Talib Kwelin keikan aikana
- syödä makkaraperunoita perjantaisen kanawokin sijaan (joka oli aika ei-hyvää ja mautonta)

Onnistuinko tavoitteissani? Ja miksi ihmeessä mun piti päästä kattomaan Supreme Teamia eturiviin? Sen näette pian.

RAAPPANA @ Green Stage


Matiaksen ilme kertoo kaiken. Me ei kumpikaan oikein perusteta Raappanan tyylistä. It's a lil bit too reggaeish for me.

CHEBALEBA @ Kultabassokerho StageEn ollut ennen Chebaleban keikkaa kuullut yhtäkään niiden biisiä. Meininki oli jees, ei siinä, mut en loppupeleissä innostunut niin paljoa, että aikoisin niiden biisejä kuunnella. Sori jätkät.

SUPREME TEAM @ KBK Stage

Nii. Noin yleisesti Kalle Kinoksen ja SP:n biisit ja tyyli ei oo mun juttu, mutta eräs pikkulintu lauleli, että lavalla näkyisi tuttuja taustatanssahtelemassa...


Is it Beyonce? Is it Nicki Minaj? No, it's my cousin DIDI! ♥


Like a boss! Go Dinke!

Tähän väliin nopea maininta: söin kuin söinkin makkaraperunat ja ne oli makoisia. Olen vakaasti sitä mieltä, että harva pystyy pilaamaan makkaraperunoita, joten se toimii mainiosti festariruokana.

Mitäs seuraavaks? Vähän tunnelmia ennen Graden ja Noah Kinin keikkaa...


Dinkku ja Jenni ennen keikan alkua ♥ + joku random dude, joka halus välttämättä kuvaan mukaan. :D Repeilen tolle tilanteelle vieläkin.

(Tarkkanäköisimmät huomasivat jo tässä vaiheessa, että WE MADE IT TO THE FRONT ROW!)


Matias oli jopa näin pirtsakkana!


... Lol.

JA SITTE RÄJÄHTI!

GRACIAS & NOAH KIN @ KBK Stage
(Näitä kuvia on sitten niin pirusti.)


Salute, salute! Keikka lähti käyntiin Drivella.


"Saanko esitellä itseni? Mä olen siis... Mannerheim."

  Gracias x JTT - 40K Volts feat. Eboi by GRCS

  the:passion by Noah Kin


  Underground by Noah Kin


  Gracias x JTT - Night Shift by GRCS


Graciaksella on viime aikoina ollut paha tapa jättää mut aina ihan sanattomaksi. Poikien setti oli mieletöntä tykitystä alusta loppuun ja oli ihailtavaa, kuinka hyvin koko yleisö oli mukana. THANKS GUYS! ♥ You made my weekend, no, my whole month!

Ja kyllä, edellisen mahtikeikan nuorempi sankari ehti nopeeseen yhteiskuvaan! Hieno jätkä, ei voi muuta sanoo!


RÄHINÄ LIVE @ Green Stage


Jep. Tämä oli ainoa kuva koko show'sta, joka ei ollut järkyttävää pikselimössöä. Tän lähemmäs ei päästy, koska väkeä oli ku pipaa. Hyvä ku tunnistan Elastisen, Hoon ja Uniikin tuolta.

Ja totta puhuen koko Rähinä show ei jaksanut kiinnostaa enää tänä vuonna, koska tiesin, että meno ja biisit ovat samoja vuodesta toiseen. Koko show on viimesen 3 vuotta mennyt samalla kaavalla: ensin esiintyy Puhuva Kone Elastisen kera ja ne vetää Koneen kaikki hittibiisit. Sitten lavalle tupsahtaa Timo Pieni Huijaus ja sehän veti "yllätyksellisesti" Pleiboin, Tee Mitä Pitää ja mitä kaikkee. Sitte Brädi ja "KATO MUN KÄTEE HOMEBOY EI SIT SAA POISKAA ENÄÄ!" ja "Tänään on se päivä KU MÄ TARJOOOON". Uniikki, MG ja kyllä, vetivät Kotkan ja paidan pois. No jippii ja naisilla hyvä mieli. Sitten tuli Fintelligens, Mikä Boogie, Ei Tekosyitä ja Hoida Homma. Lopuksi koko Rähinän kööri lavalla, osa porukasta melko luultavasti kännissä ja biisilista sen mukainen: Kaikki Tai Ei Mitään, Fisuu, Mogausmehuu & Pojat On Poikii. 

Kyllä, olen katkera. Mut mä en voi tajuta, aikuiset ihmiset sentään kyseessä. Sori nyt vaan, mut tätä mieltä mä oon.

Huikamalajaanteeks, tää on nyt aivan törkeän pitkä, tulee varmaan ennätys kohta... Alan itekin väsyä ja teksti on sen mukaista. MUT YKS VIELÄ!

TALIB KWELI @ Green Stage


Note to self: älä ota tai pyydä ketään toista ottamaan itestäs kuvaa yli 7 tunnin festaroinnin jälkeen. Se ei oo kivan näköstä.

Mutta kuvan pointtina (?) on sanoa, että päästiin MELKEIN eturiviin! Eli sain kaikki vaatimattomat tavoitteeni täytettyä!


"C'mon son, I'm on one!" Ko. kertsinpätkä soi edelleen päässä...

Talibin keikka oli erittäin kova, meno ei niinkään. Menolla tarkoitan tällä kertaa yleisöä. Porukka kaikkos mystisesti jonnekin heti ennalta-arvattavan Rähinä Liven jälkeen. Mä en tätä huomannut, mutta velipoika pisti merkille. Vähän käy sääliks, mutta toivottavasti ei jäänyt hiphopin legendalle pahaa makua suuhun.No mutta hei, tässä oli tämänvuotinen Blockfest-kooste. Mä lupaan, etten enää innostu tällä tavoin ja läväytä näin järkyttävän pitkä(veteist)ä postausta. Pahoittelen tuhannennen kerran vielä kuvien laatua, kamerani on surkee blaablaablaa. Katotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan vai tuoko ollenkaan...

SUURENSUURET JA KAUNIINKAUNIIT KIITOKSET FESTARIJÄRJESTÄJILLE, HIENOLLE SEURALLE (bro, Didi, Anni, Tanja & Jenni) SEKÄ KAIKILLE LOISTOARTISTEILLE! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti