maanantai 24. syyskuuta 2012

Nine fingers in the sky, if you feel me!

Pistetääns tämä postaus käyntiin ehkä tämän vuosituhannen kauneimmalla hiphop-biisillä.


Jos nyt Noah Kin erehdyt kollegoidesi tavoin eksymään mun blogiini ja näet tämän postauksen, niin KIITOS JA KUMARRUS. ♥ Jokin kumma juttu tossa soundissa on, että se osuu ja uppoaa suoraan mun tärykalvojen kautta aivoihin mielihyväkeskukseen, aiheuttaen valtaisia kylmänväreitä. JA LUJAA.

Koko 9fngrs on täyttä timanttia ja mähän AION tehdä siitä taas jonkinsorttista hehkutuspostausta, kunhan noi kouluhommat helpottaa hetkeksi. I guarantee it.

Lauantai 22.9. oli superhyperkiireinen työpäivä. Leppoisa laulun ja yhdessäolon päivä. Ja ennen kaikkea upean keikkakokemuksen päivä!

Laiskana kuvaajana käytin taas mun Lumia 710:ä, unohtaen sen faktan että se olikin se selvästi huonompi kamera keikkakuvailuja varten. Mun räppänä digikamera toimii edes jotenkin siedettävästi. No, se on ollutta ja mennyttä. Keskityn muutenkin tätä nykyä enemmän keikoilla omilla silmillä näkemiseen ja kokemiseen instead of tihrustamalla lähes koko keikan kameran näytön läpi. Tallennan keikkakokemusta mieluummin sydämeeni ja muistiini enkä kovalevylle.Nyt itse keikkaan ja koko SBHH-tapahtumaan! Me oltiin TAAS ekoina Matiaksen kans paikalla. How sad are we? Eka tunti meni siideriä lipittäessä ja toinen märehtimällä, että ei täällä oo melkein ketään tuttuja ja ihan tylsää (hyi ei sais valittaa, mut kun asia nyt oli näin!). Onneks jotkut randomit jätkät ja likat järkkäs pientä tanssintynkää parketilla ja niitä sain sit ihastella. Breikkaripoitsuja ei näkyillyt ollenkaan, where were you?!

Sitten 1 aikaan Noah Kini valtas stagen!Ja oh yes, eturiviin päästiin. Ei sen eteen tarvinnut edes taistella tällä kertaa, väkee ei ollut todellakaan niin paljoa, kuin Graciaksen keikan aikoihin.Noah Kin teki lavalla jotain, mitä en ole koskaan ennen hiphop-keikoilla nähnyt: hän toimi sujuvasti myös itsensä dj:nä! Aina kun biisi lähestyi loppuaan hän siirtyi vähitellen dj-tiskin taakse pistämään uutta biisiä tulemaan. Hän myös kutsui kollegakaverinsa, Teemun, lavalle esittämään pari omaa biisiään. Ko. kaveri räppäsi aika taidokkaasti englanniksi, ja koska luulen että tämä oli hänen ekoja keikkojaan, hän esiintyi silti melko varmanoloisesti.

Noah Kin esitti muutaman biisin 9fngrs:ltä, ja tottakai NMTS:ltä kuin myös yhden, mitä ei Noahin omien sanojen mukaan ole kuunneltavissa vielä MISSÄÄN. Uppaan tähän kaikki uudet kipaleet, mitkä Noah Kin luritteli menemään.

"I wanna be your friend, I wanna be your fiend,
I don't want ends (?), I wanna kill your dreams"

"Didn't accept your request
well I would if I knew who you were in the first place
Is it possible that I'm too old school,
just because I wanna know who I'm talkin' to?""It's all written there
like it's up up in the words."

Muita Noahin esittämiä biisejä (miten mä voinkin muistaa nää kaikki):

Näihin kahteen kun olis vielä fiittaajat saatu messiin, niin avot! Ekow oli kyllä paikalla jo, kun Noah oli stagella... En tiiä sit.

Lopuksi some ill spittin'!Noah Kinin jälkeen Jam-A-Holicsit soitti parikolme biisiä ja sitten Ekow & SimonSound pärähti lavalle!Kummallakin oli makeet paidat päällä! Ekow'lla omaa alkuperäänsä edustavaa afrikkakuosia ja Simonilla Chicago Bullsia. Me likes!

Vaikka väkeä ei ollut sen kummemmin lavan edustalla ja yleisö oli aika laimea (no offense), tunnelma oli silti jotenkin... intensiivinen. En tiedä miksi, mut sellanen olo mulla ainakin oli. Ekow'lla oli Graciaksen tavoin rento ja hyvä ote yleisöön.

Tässä muutama biisi, mitä TMS veti in order of appearance:

Keikka lähti käyntiin Elephant (Kings):llä, en olis kyllä parempaa keksinyt!

Tässä oli muistaakseni ihan eri biitti taustalla, tunnistin biisin vain lyriksien perusteella.

Breadin lyriikat + Moneyn biitti = TOIMII!

TOROUNIQUEn kuvaamaa livepätkää:

JA JESJESJES, ne veti tän! ♥"Is this a dream?" Nah, it's better.

Koko ilta oli mahtava ja mun kohdalla hyvin euforiasävytteinen. Kova fanityttö kun oon! Alkoholinhuuruista yleisöä lukuunottamatta ilta onnistui (lähes) täydellisesti! Kattokaa ny vaikka:


© Matias.
Jee! Sain kuin sainkin sen yhteiskuvan! Ja kyllä, olen niin kovin karmaisevan kalpea kummitus (tai Lumikki...) ja karunnäköinen muutenkin, mutta niin onnellinen. ♥ Ekow kiitteli kovasti meiän kehuista ja pyys tulemaan ens kerrallakin. Well heck yeah we will!

Tässä vielä pari kuvatusta erään ammattikuvaajan ottamana:

© Tarek Saheb.
© Tarek Saheb.
Feat. bro, his teammate Aden & some random dude, probably Aden's friend. © Tarek Saheb.
THANKS A BUNCH, NOAH, EKOW & SIMONSOUND! ♥
Please come back to TRE soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti