tiistai 30. lokakuuta 2012

Midnight hours are close at hand.

Hyytävä kylmyys. Pilvinen, karmivan punertava taivas. Luminen, jäinen, mukulakivinen maa. Melkein täysi kuu. Satoja ihmisiä ympärillä. 126 tanssijaa. Upeita asuja. Kylmiäväreitä nostattava countdown kohti nollaa. Ihan nappiin mennyt tanssi aina Zombie Marchista viimeiseen Stomppiin. Raikuvat aplodit. Ja tunnelma taivaissa.

THRILL THE WORLD 2012

ISONISO KIITOS KAIKILLE! TANSSIJOILLE, YLEISÖLLE (+ kavereilleni, jotka tulivat kannustamaan meittiä ♥) JA ERITOTEN JÄRJESTÄJILLE!

Järjestäjät tekivät suuren työn hoitaessaan kaiken tärkeän kuntoon, me tanssijat vedettiin täysillä ja yleisö oli iso piste i:n päälle. WE DID IT! ♥

Vuonna 2010 tanssijoita oli yhteensä Tampereella ja Helsingissä 109, tänä vuonna 126. Eli Suomen ennätys ainakin meni rikki että poksahti! Katsojiakin oli varmaan triplaten enemmän, kuin toissavuonna. Yllätyin tosi iloisesti, kuinka paljon koko tapahtuma veti väkeä paikalle, niin tanssijoiden kuin yleisön suhteen.

Valo- ja videokuvaajia oli lukuisia, ja katselin useamman videotuotoksen Youtubesta ihan tätä erikoispostausta varten. Minun mielestäni parhaita pätkiä olivat ne, joissa kuvattiin kaikkia ja kokonaisuutta, eikä pelkästään eturiviä. Eturivistä ei oikein saa tanssin kokonaiskuvaa kaapattua.

Tämän videon on kuvannut npalm0705. Mäkin vilahtelen aika usein tossa, just keep your eye on the black hat and white armband.Jos välttämättä haluat katsoa videon vielä kerran eri kuvakulmista, niin Youtubesta löytyy.

Mä en halunnut omista syistä pukeutua zombiksi, joten kokosin mun omista vanhoista vaatteista naispuolisen version MJ:stä. Näytin tältä toissavuonnakin TTW:ssä, valkoista käsinauhaa lukuunottamatta.


May I introduce myself? My name is Michaela Jackson, and I'm here to thrill you.


Joo tää on tällänen yritinjotainübercooliaMJasentoololfail.


Ja toinen samanmoinen.

Jakku from KappAhl, huivi ja valkoinen panta on äidin, Gerry Weber-liituraitahousut Fidasta ja ONNEKSI ne eivät likaantuneet. Jakun alla valkoinen Hollister-paita ja sen alla KappAhlin valkoinen toppi ja GT:n musta toppi. Oikean käden valkoinen hanska on Punanaamiosta, tennarit Vapaa Valinnasta ja hattu Seppälästä.

Tässä vielä muutama kuva tanssijoista, tanssista ja muusta. Hyviä kuvia ei tullut tarpeeksi, mutta on tääkin JOTAIN. Viimeks mulla ei ollut kameraa mukana ollenkaan.


Yleisön runsautta.
Jäisessä maassa hyytymistä 30 pitkää sekuntia. Se fiilis, kun kuuluttaja sanoi '3... 2... 1...' ja se 'yksi' jäi kaikumaan ilmaan... Hot damn, ne kylmänväreet ja mahanpohjatunteet. Paluuta ei ollut. Ja kuudessa ohikiitävässä minuutissa kaikki oli ohi. Whoop whoop!KIITOS, THANKS, TACKAR, MERCI & GRACIAS! Ensi vuoteen!


Lisää upeita kuvia asuista ja tanssista: Mika Peltomaa Photography.
Suomen TTW:n nettisivut: ttwtampere2012.blogspot.com
Official Thrill The World-site: www.thrilltheworld.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti