keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kauan on aikaa siis...

SPOILER ALERT: Jos sää oot nääs manselainen ja onnistunu jollaki ihimeen kaupalla kuuren vuaren ajan välttymään näkemästä tai eres kuulemasta Vuonna kasiviirestä, nii elä sitte lue tätä, ku tää sisältää meinaa juanipaljastuksia.

Mauton kasarityyli olkatoppauksineen ja haaremihousuineen. Likkojen kreppihiukset ja sällien kamalat takatukat. Tapparammiähen Tappara-kuteet. Lokomon jätkät. 
Pallen klupi. Tommi Turmiolan keltainen Datsun. Mauno Pepposen kitara, takatukka, ihana lauluääni, raivokohtaus, loistava tarina Risto-siilestä ja nuuskansyönti. Karoliinan kihara blondi tukka ja kaunis lauluääni. Tapparan pelaajat. Nakkikiska ja nokialaiset b-boyt. Iso G:n jäätävät tärinäkrapulat. Hyvät ja tarttuvat suomipop-biisit. Komisario Pepposen Järviset ja hiihtopuku. Alabama House Band. Liikkuvat Hämeensillan patsaat. Haikeaakin haikeampi loppuhuipennus.


Pienoismalli ala-aulassa.
Tätä ja kaikkea muuta sisälsi jo pian päättyvä, kaikista parhain Vuonna 85-näytelmä!


1. kerta 15.11.2007 (eli 5 vuotta sitten!) ja 2. kerta 25.2.2010.
Tämä oli (vasta) 3. kerta, kun näin sen, ja joka kerralla loppu on ollut erilainen. Tämänkertainen loppu oli mulle mieluisin: Tommi sai rakkaan Karoliinansa ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. ♥ Jari Aholan näyttelemä Mauno Peppone on mun ehroton suasikki kuten myös kaikki Lokomon jätkät. Suosikkikohtauksia on alusta asti ollut Tapparanmiähen lauluosuus, jossa taustatanssijat Tapparan pelaajiksi pukeutuneina luistelevat (rullaluistimilla) lavalla kuin ammattilaiset ikään. Ja se räjähtävä maali, ai vitsi. Kylmänväreet meni tuhatta ja sataa selkää pitkin. Myös Iso G:n tärinäpitoinen krapula ja Maunon humalainen tarinankerronta siilestä nimeltä Risto on valtaisaa sikspäkkiä kasvattavaa kuunneltavaa. Ai että.

Pisteenä i:n päälle sain Mauno Pepposen heittämän plektran kiinni! Ja eiku kitaratunneille!"Täällä metrossa maailman, lauluja kirjoitan
lauluja siitä mitä mä nään ja mitä tunnen sisällä pään.
Ja missä kuljen milloinkin, mietin nyt, silloinkin
mietin kenelle lauluni teen, missä oon, minne meen"

ISONISO KIITOS VUONNA 85 GOLDEN TURBO PLATINUM! I had the time of my life. Jää hyvästi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti