torstai 3. tammikuuta 2013

2012, it's time to sit back and reminisce. (part 3)

Alkuvuosi 2012 oli melko tavanomainen, mutta kiva, ja kesä sitäkin ihanaisampi, mutta mites on syksyn ja alkutalven laita?


Stressasin ihan kunnolla yo-kirjoituksista.

Oli hauskoja enkun puhekurssin tunteja, ja hauskaa ihan yleensäkin. (Voiko koulussa olla hauskaa?)

Lähdettiin ihan ex tempore kattoon Särkän päättäjäisilotulituksia. Ihailtiin kauniita näkymiä autosta.


Ihastuin vallan VLA Kingsiin (kivasti 5 kk myöhässä), ja kuuntelin sitä valehtelematta joka ikinen aamu sterkoistani. Kirjoitettuani hehkutustekstin albumista kirjauduin myöhemmin unenpöpperössä Facebookkiin, ja sain järkyttävän hepulieuforiaonnellisuusnaurukohtauksen, koska...

Klikkaa kuvaa, niin pääset lukemaan ko. tekstin.

Syksyn YO-kirjoitukset pärähti käyntiin.


Eipä ole tuohon lisättävää. Klikkaa kuvaa ja pääset lukemaan kirjoitusten jälkimainingeista!

Saatiin meiän abivaatteet. Etenkin abipökät ovat olleet kovassa käytössä! Varsinkin nyt, kun oon lauantaista asti ollut kipeenä.

Bongasin hienoja elämänviisauksia.


Kirjoitusten jälkeen koitti ihanasti aika mahtikeikan! SBHH presents: The Megaphone State & Noah Kin LIVE @ YO-talo! Noah Kin oli ihana showmies ja Ekow veti rennon kaverillisella otteella. Väkeä ei ollut yhtä paljoa, ku Graciaksen keikalla, mut ei se menoa haitannut. Thank you & muchas gracias!

Porukat oli viettämässä hääpäivää miniristeilyllä ja ne toi kaikkia ihania herkkuja ja juomia meille tuliaisina.Naurettiin vatsamme jälleen kerran kipeiksi Sami Hedbergin Tour de Finland-keikalla! Menossa mukana oli Matias ja parhaat tytöt Saara, Suvi & Elina ♥

Konvailin.

Kärsin kaamosmasennuksesta ja halusin vain nukkua. Myöhemmin selvisi, että mua vaivasi myös anemia.

Vierailtiin Matiaksen kanssa Michael Jackson-näyttelyssä.

Ame taiteili mulle elämäni ensimmäiset geelikynnet!

Vietettiin syysloma kolmisteen minä, Matias & Otto-piskirakki kotona ilman porukoita, ja oikein mainiosti pärjättiin!


Sitten, 27.10 klo 22... It's THRILL TIME!
Marraskuu oli oikea rakkauskuukausi:

Oli kivoja päiviä Amen kanssa. ♥

Tsekattiin The Avengers kera perheen, ja RAKASTUIN. Itse leffaan, sen hahmoihin ja eritoten pääpahikseen Lokiin (ja samalla Lokia näyttelevään Tom Hiddlestoniin).

Hullaannuin taas Graciaksen uutuusbiisiin Let Myself Go. Me encanta ♥ Koin pakkoneuroosinomaista halua kuunnella pelkästään ko. biisiä yhä uudelleen ja uudelleen.

Klikkaa kuvaa!

Olin yhä enemmän innoissani tanssimisesta.

Katoin vahingossa Justimuksen ekan jakson ja... "ihastuin" on ehkä väärä sana, mutta tykkäsin kovasti ja nauroin poskilihakset kipeiksi härskin terkkarisedän, ilkeän kassatädin, poikien hauskan murteen ja kermavaahtokohtauksen vuoksi!

Käytiin viimeistä kertaa kattomassa mahtavin näytelmä ikinä, eli Vuonna 85 GTP Remix! Näytelmä päättyi mieluisasti, laulut tempas jälleen kerran mukaansa ja Mauno Peppone oli ihana. ♥

Katsoin pitkästä aikaa Leijonakuninkaan, joka oli itkettävän ihana. Huomasin myös merkittäviä yhtäläisyyksiä Leijonakuninkaan ja Thorin välillä.


Osallistuin supersuosittuun Naked Truth-haasteeseen. Aftermathissa pohdin haasteen vaikutusta muhun ja muihin bloggaajiin ylipäätään.Opin vihdoin tekemään kollaaseja! Näissä muistelopostauksissa ootte saaneet "taidonnäytteitä" sitten olan takaa!
Me mitään tehty, vaan mässättiin ruokaa ja limpsaa ja lisää ruokaa, ja naurettiin Psychovillelle ja mitä kaikkee.

Ei lisättävää part 35362658.


Lukion VIIMEINEN jakso alkoi.


Kävästiin Helsingissä Studia-messuilla kera koulutovereiden.Aloitettiin äidin kanssa tajunnanräjäyttävä espanjankielen ja tulisen latinokulttuurin opiskelu Mi Gorda Bella-maratoonin muodossa! Ollaan nyt (3.1.2013) jaksossa 171. Mää sitte rakastan noita venezuelalaisia ja muita latinoja. ♥ Mä sopisin luonteeni ja äänekkyyteni kanssa sinne ku nenä päähän! Espanjan kieli on niin kaunista ja venezuelalaismiehet on melkosia upeuksia kaikki tyynni. Me gusta mucho ♥Hullaannuin St. John's Dancen albumiin Justus Hecker Wants Us Dead.Mun upea yo-lakkini saapui nätissä paketissa koululleni! Tuolla se nyt kyhjöttää yksin kaapin hyllyllä muoveissa odottelemassa ensi kesää...Tein comebackin Sampolan stagelle, kun Hip Hop House järkkäs tuttuun tapaan näyttävän joulunäytöksen sinne. Oli mahtavaa, vaikka tanssin vain yhdessä esityksessä ja ko. performanssi kesti vain 2 minuuttia.Innostuin street jazzista ja päätin mennä tsekkaamaan ko. lajin tanssituntia heti kevätkauden koittaessa!Mun anemiani hellitti, kun hemoglobiini nousi 109:stä 133:een. Kyllä, tämä on mainitsemisen arvoinen asia.


Tämän vuoden vika liikkatunti vietettiin Megazonen parissa, ja mä hullaannuin. ♥ Mä oon kova ihastumaan ja hullaantumaan, tiedän.Vietin huippuhauskaa iltaa kera Pein, Saaran, Tarun, Elinan & Suvin. ♥ Tsekattiin Burlesque (ommeinaa hyvä! silmänruokaa sekä naisille (oi Cam Gigandet ♥) että miehille, väriloistoa, glamourkuteita ja ihania hiuksia & meikkejä ♥) ja tanssittiin Just Dance-pelejä varmaan 3 tuntia putkeen. Hiki virtas ja nauru raikas! Häpee, ettei kuvia ole yhtäkään.Täytin pyöreitä. Kahdenkympinkriisiä ei oo vielä näkyillyt, ja toivottavasti pysytteleekin poissa...Vuoden 2012 vikana viikonloppuna otin ja tulin kipeäksi. Ja kipeänä mä oon näitä postauksiakin täällä vääntänyt, joten varokaakin, jos ette lukeneet ja katsoneet kuvia ja kollaaseja antaumuksella!Hahaa, just kidding, no te preocupe. :D Tähän loppuun vielä pieni spesiaalikollaasi!
My oh my, tää vuosihan oli melkosen loistava! ♥ But still...

Let's make 2013 EVEN better! Are you with me?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti