lauantai 12. tammikuuta 2013

Every day I'm street jazzin'.

Tää viikko on ollu kaikessa tavallisuudessaan ja väsyneisyydessään melkosen huikee!

Mä kirjotin mun tanssikouluni joulunäytöksen jälkeen, että himottas mennä kokeileen street jazz-tuntia, ku kyseisen ryhmän esitys näytti erittäin hyvältä. Eilen oli eka tunti ja fiilis oli jo tunnin puolivälissä, että kyllä se näin on että KYLLÄ! Street jazz is DEFINITELY my thing!

Alkulämmittelyt ja lihaskunnot oli tarpeeks tehokkaita (ja joo, välillä meinasin lievästi kuolla lihasreenien aikana), ja etenkin tanssisarja vaikutti näin alkuun hyvältä. Jee, tästä se lähtee! Olis kyl pitäny kokeilla street jazzia jo paljon aiemmin... Jo kuutisen vuotta sitte sitä harkitsin, kun se ilmestyi uutena lajina aikatauluihin, mut en sit rohjennut.

No, parempi myöhään ku ei millonkaan.Keskiviikko oli kans kiva päivä: mentiin koko perheen voimin Nileen kebabille, ja kyl kokki pyöräytti taas melko mahtiannokset! Maha kiittää. Sit riennettiin äidin kanssa alennusmyynteihin ja tietysti Seppälään (siitä on näköjään tullu mun vakkarikauppa, en enää ees vahingossa vilkase muihin kauppoihin) ja saldona 7 vaatetta ihan älyhalpaan hintaan. 

Tajusin samalla, ku noita uutuuksia änkesin vaatekaappiini, että mulla on tusinan verran vaatteita, joita ei oo näkyny mun päällä vuoskymmeniin, ja jotkut niistäkin vain kerran... Ja kun tuntuu, ettei kukaan halua ostaa mun vaatteita mistään, ei FB:n vaatemyyntiryhmistä eikä varsinkaan missään huuto.netissä, niin oon tosi lähellä, että vaan revin ne kaapista, otan kuvan kaikista semmosessa kasassa ja pistän omaan FB-profiiliin ilmotusta, että tervetuloo Empun yksityiskirppikselle, täältä kaikki vanhat kuteeni alkaen 1€!

Iskä oli paras ja bongas jostain mistälie tukkumyymälästä MICHAEL JACKSON-PELIKORTIT! Jokaisessa, siis ihan jokaisessa jokerikorttia myöten, on eri kuva. On pikku-Michaelia, teini-Michaelia jättiafroineen kuin myös iha vitivalkoista ysäri-Michaelia. Kyä ny kelpaa pelata ristiseiskaa.Tästä päivästä voin sanoo sen verran, että voi hyvää päivää. Drama here, drama there, drama drama EVERYWHERE. Miten ihmeessä yhdestä penkkariteemasta saadaan iso faitti aikaseks? No okei, ite angstasin kun ensin ehdotettiin yhtä ihan riemuidiootti-ideaa (en nyt sano tässä mitä, ettei oo tunnistettavissa), mut sitte alko tulla ihan loistoideoita aina hyvikset vs. pahikset-teemasta kauhuun. Eilen ehdotettiin 80-lukua, ja johan munkin mielikuvitusmittari räjähti! Luulin, että jee, se olis varmaan sitten se ja ideat lähti rullaamaan. Mutta kun ei. Sitten viime hetken ehdotuksena tuli idea, jolle en ensin lämmennyt, mutta hyvän mainonnan ansiosta ihastuin täysin! Ja sitten TAAS ei, ei se sit siihen loppunutkaan, vielä yks teema lisää sotkemaan kuvioita. En selitä nyt enempää, koska Hitler (mitä?).

Vuorokauden kädenväännön jälkeen ollaan tilanteessa, jossa kasariteema olis edelleen äänestyksessä voiton puolella, ja lopputulos selviää tätä menoo varmaan vasta 1000 vuoden päästä.

No, onneks mun ei tarvii jännätä tätä tietoo kauaa, mutta TEIDÄN täytyy, hahahaa! :D Teen siis taas tapojeni mukaisen spesiaalipostauksen penkkaripäivästä kuvineen ja selostuksineen päivineen. Mut ensin tietysti olis kiva tietää, että minkä mää mun hienoista hahmoideoista toteutan... Niitäkään en oo kertomassa, näätte sitte kuvista!

2 kommenttia:

 1. hei! kiva tää sun blogi:) Liityin lukijaksi:p

  jos kiinnostaa käydä tsekkaamassa mun "musa"blogia nii tässä ois: http://musicmakesmehigh-heli.blogspot.fi/

  \,,/ :helzq

  VastaaPoista
 2. Hei kiitoksia! :) Lämpimästi tervetuloo! ;)

  Joo käyn kattoo sun blogias, musablogit kiinnostaa kyl ;) Taisin bongata sen Joko nappaa?-blogista ja on pitänytki tutustua!

  VastaaPoista