sunnuntai 24. helmikuuta 2013

And the winner is...

Keksin tossa tunti pari sitten, että hei, vois kattoo Oscar-gaalan! Pukuloistoa, hyviä (ja hyvännäkösiä) näyttelijöitä, englannin kielen harjoittelua, mikäs sen kivempaa.

Mä taidan olla melkonen cultural ignoraemus, mutta mä en jaksa kiinnostua siitä ikuisuuden kestävästä alkulätinästä ja punainen matto-osuudesta. Siksi aattelin käyttää sen ajan hyödyksi ja lukea psykaa. Vähä multitaskingia!

Mun tarvii varmaan olla vähän varuillani. Saatan meinaan kiljasta aika kovaa, jos ja kun Tom Hiddleston ilmestyy ruudulle. Fanityttökerhosta päivää vaan!


Mun cultural ignoraemuuteni korostuu entisestään, sillä en ole nähnyt yhtäkään ehdolla olevaa leffaa! Paitsi tietysti The Avengersin, mutta sekin on vaan Visual effects-kategoriassa. Näyttelijöistä tiedän sentään suurimman osan, mutta se nyt ei auta, kun en tiedä heidän viimeisimmistä suorituksistaan mitään. Voivoi. Ainakin Les Miserables, Life of Pi, Silver Linings Playbook ja ehkä Django Unchained kiinnostelis, ja kiinnostus melko luultavasti kasvaa sitä mukaa, kun leffojen trailerit pyörii jatkuvalla syötöllä ehdokkaita luetellessa, ja jos ja kun voittoja napsahtaa.

Ei tässä muuta kun sipsit ja herkut valmiiksi ja The Avengers for the win! Ihan loppuun asti en varmaan jaksa katsoa, koska väsymys, mutta onneksi on netti.

Aiotko sääkin tsekata Oscarit? :) Vai estääkö aikainen herätys?


EDIT klo 5.00: Joo mää mitään psykaa lukenu. On the red carpet-valvojaiset oli parasta! En oo vaan ennen osannut arvostaa sitä. Ihania pukuja ja komeita ilmestyksiä, ai että. Parhaimmat luomukset löytyivät Halle Berryltä, Jennifer Lawrencelta, Reese Witherspoonilta, Kelly Rowlandilta ja pikkuiselta Quvenzhané Wallikselta. ♥ Seth MacFarlane on huippuhauska juontaja, ja oli erityisen kaunista katella kun Avengers-komistukset, Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner & Samuel L. Jackson kävelivät nätissä rivissä lavalle. Aah. ♥ Mutta missä Tom Hiddleston?! 

No joo, en antanut sen häiritä. Kattelin tossa vahingossa ihan tarpeeks Hiddlesin kuvia Googlesta ennen gaalaa... Hihi. ~ Ja voi kuulkaas, kyä tuli Oscars2013-hashtag tutuksi, meinaan mää en oo ikinä tweetannut näin paljoa muutaman tunnin sisällä! Käykää vaikka kattomassa. Siinä on about 5 tunnin edestä Oscar-gaalashaibaa (tarkalleen 28 tweettiä, laskin aivan itse äsken), so enjoy, peeps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti