torstai 28. helmikuuta 2013

Freedom is life's great lie.Aamulla on ihanaa raottaa silmiä, kun kirkas luonnonvalo valtaa koko huoneen. Vilkaisen ulos violettien verhojeni raosta ja huomaan, kuinka nätisti aurinko kajastaa pilvettömältä taivaalta.

Kevät ja sen tulo on parasta. Mä oikeen ootan sitä, että asfaltti kuivuu ja voin vapauttaa kaikki tennarini talviteloilta. Nahkatakki päälle ja menoks!

Hiihtoloma ei merkitse mulle oikein mitään, paitsi että Maukka-velikin lorvii kotona. Mä oon lorvinut kohta kuukauden. Mennyt nukkumaan ja herännyt milloin sattuu. Se on kivaa, mutta en saa tottua siihen. Puolitoista viikkoa vapautta, ja sitten tapahtuu.

Pohdiskelen koko ajan, että kasvatanko otsiksen pois. En oo kyllästynyt vaan todella laiska, ja se on HUONO syy. Olisko vapaaehtoisia, anyone? Nooh, ehkä mää ennen Adam Tenstan keikkaa...

Tenstasta puheen ollen, TJ 3! Hehkutusfiilistelypostausta pukkais taas!What's more, Adam's gonna release a new mixtape on the 15th of March! I'ts called The Undeniable Tape. I and anyone can't deny that.

Perjantaille on luvattu huimat -18 astetta. AAPUUVA. Sano hyrr, jos sul on kylmä vaimitenseoli. Eiku toppahousut jalkaan ja let's party!

Miksi mä en lue sitä psykologiaa vaan eksyn koneelle ja Pinterestin kautta Youtubeen? Kokonainen maanantai-ilta meni näissä merkeissä, ja keskiviikko-ilta taas näissä merkeissä.
Pahasti seonnut fanityttö ilmottautuu! Taas. But I'm a Hiddlestoner, and we cannot keep calm!
Kelleyn attribuutiomalli, kontaktihypoteesi, Abraham Maslow'n motiivihierarkia, psykodynaaminen psykoterapia, fonologinen silmukka, Lev Vygotsky, konformisuus, Wernicken afasia. These are a few of my favor... wait NO.

All I want is to PASS. Somebody take my phone and laptop away from me!


Ottokin halus lukea kehityspsykologiasta ja susilapsista.

Huomenna suunnataan BikBokkiin shoppaamaan nämä mahtavuudet ja kyselemään työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja for bro and me. Jännittää ja kaikki sen johdannaiset.


Mut se oli taas sellane! Stay tuned for more and remember, I love you guys. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti