keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Before he came down here, it never snowed. And afterwards, it did.


Edward Scissorhands on ehkä ihanin leffa, Edward ihanin hahmo ja Johnny Depp ihanin näyttelijä known to mankind. Huoh, rakastuin.

Tanssilajien yhdistäminen on jotain todella hienoa. Ivan Ubaldo toteutti tämän viime lauantaina yhdistämällä breikkiin nykytanssin elkeitä. Siksi mä kai niin rakastan street jazzia.

Rakastan pilvetöntä taivasta, aurinkoa, jäätelövohveleita, lumettomuutta, kukkahousujani, äiti-tytär-päiviä. Huolettomia lettikiharoita, korkeaa nutturaa, pitkiä suoristettuja hiuksiani. Kaipaan otsatukkaani. Rakastan erilaisuutta, jääkylmää limsaa, kirppis- ja alelöytöjä, pyöräilyä, perhettäni. Rakastan kevättä.♥ uusitut ripset.

Rakastaa. On helppoa rakastua johonkin ja rakastaa jotain. Se on paljon helpompaa kuin rakastua johonkuhun ja rakastaa jotakuta.

Tää on taas niin tätä.Taisin ihastua myös Macklemoren musiikkiin. Paino sanalla ihastua.

2 kommenttia:

  1. Heiii kiiiitos teille kirjoista - saila toimitti! ;) Pitää vaihdella niitä sitten niin pääsette tekin lukeen mahtavaa Kinsellaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kivaa! :) Mun pitiki kysyä, että oliko mieluisat kirjat ja että ookko aiemmin niitä sattunut lukemaan ;D Ja joo ehdottomasti tehään vaihtareita, ne kirjat kuulosti tosi hauskoilta! :P

      Poista