lauantai 27. huhtikuuta 2013

Dem wigs and the surprise comeback of the bangs.

Nyt kuulkaa rakkaat lapset saatte nähdä jotain ennennäkemätöntä.

Äiti toi Vammalan reissultansa mukanaan neljä erilaista PERUUKKIA. So I tried them on. Ja taas kerran laadussa löytyy! Kiitos ja anteeksi. :D


Halusin myös kokeilla mun Lumian muokkausohjelman valmiita muokkauksia alkuperäisen otoksen verrokiksi.

Yritin pateettisesti luoda 70-luvun seepiatunnelmaa.

Utuista filmitähtiunelmaa...

Miten ois? Takaisin blondiksi, jopa blondimmaksi niin kuin pienenä vai blondi fiftaripolkka vai kenties pelkät tuuhennukset tähän lättänään kuontaloon?

Tuuhennukset olis kyä tarpeen, ja samaan syssyyn kunnon tehohoidot. Tässä taas kerran tukkani luonnontilassa ilman minkään valtakunnan muotoilutuotetta ja fööniä. Ei mitään kaunista katsottavaa, toi huonokuntoisuus meinaan. HAIR, Y U NO GET REPAIRED?



Hiuksistani puheen ollen... On tapahtunut suuri ihme. Mää jaksoin vihdosta viimein leikata otsatukkani takaisin!

Ennen...



... ja jälkeen!


Aaaa, I feel like home. ♥

Tai en oikeastaan. Ehkä siksi, koska viime kerrasta oli ehtinyt kulua melkonen tovi. Jätin ottiksen myös ihan liian pitkäksi. Kulmakarvat saisivat näkyä aina aluksi sillai just ja just, but oh well. En jaksanut (enkä oikeastaan ehtinyt, koska tää oli nopea päähänpisto ja oikeesti piti lähteä hakeen iskä töistä) enää hienosäätää.

Leikkasin noi pidemmät osiotkin IIIHAN päin mäntyjä ja muita metsän puita, ja päätin, että tää oli sitte viimenen kerta. Tai ei. Tai JOO, eiku emmää tiädä! Otsis on niin mun juttu, mutta ehdin tossa ajassa jo tottua pantaan ja sivuotsikseen. Mä en myöskään erityisemmin nauti otsatukkani leikkaamisesta, koska en vaan osaaAny volunteers?

Kattellaan.

Älkää huomatko tuota rumaa kulmaa, jonka pitäisi oikeasti kaartua samassa linjassa tai sillee. Kuvasin myös liian hämärässä valaistuksessa, yh oon huono.
Toisaalta nyt kun oon tykästynyt kovasti korkeaan nutturaan, niin otsatukkahan sopii vallan ihanasti nutturan kaveriksi. Varsinkin, kun jotkut ihan höpsöt ovat menneet luulemaan mua kiinalaiseksi, ja tää lookki vaan vahvistaa sitä luuloa, yes no maybe?


PS. Hei te iihhanat rekisteröitymättömät (menikö oikein?) anonyymit lukijaihmiset! Tein uuden kyselyboksin, koska edellinen tympäisi. Pistäkääs klikaten, niin tulen hyvin iloiseksi ♥

PPS. TÄNÄÄN TOISTA KERTAA RAUTAMIES KOLMOSTA KATTOMAAN! Me so very happy ♥

2 kommenttia:

  1. Blondit blondit blondit! Mä oon sitä mieltä että mikä onkin sitten se alkuperäinen väri niin sitä lähinnä olevat sävyt käy sille ihmiselle kaikista parhaiten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi eei :D Mää lähinnä esitin läpällä noi kysymykset, en mää tästä oo blondiks muuntautumassa ;D Mut kiitos! :-)

      Poista