sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Nocturnal mind flow.

ELENGI = nice, cozy, delicious, fun, beautiful, gentle, comfortable. Suloinen sana siis. Elengi. Kuulostaa kivalta ja tuntuu kivalta sanoa. Mitään hajua miten äännetään oikein, mutta oh well.

Elengi on sana, jota artistisuosikkini Gracias on tykännyt viljellä Facebook-juttuihinsa pitkän aikaa. Nyt kun merkitys on selvillä, taidanpa minäkin viljellä.

Tässäpä videopätkä, josta mm. selvisi elengin syvin olemus sekä materiaalia ihanan Let Myself Go-videon kulisseista. Enjoy peeps.Mää haluaisin kovasti oppia tekemään ytimekkäämpiä, lyhyitä postauksia. Mun elämä on loppujen lopuksi todella tavallinen eikä mulle mitään satunnaisia keikkakäyntejä jännempää tapahdu, niin kai tunnen tarvetta kompensoida sitä elämänpituisilla postauksilla.

Joku viisas bloggaaja joskus sanoi hyvin osuvasti, että me kaikki ollaan omassa päässämme jotenkin kovin erityisiä ja mielenkiintoisia. Hän sanoi myös, että tulisi muistaa, että on myös ihmisiä, joiden mielestä me olemme erityisiä ja mielenkiintoisia, olipa meillä blogia tai ei, ja ne ovat meidän läheisemme. Perhe, ystävät, mahdollinen kumppani/puoliso. Se on kaikkein tärkeintä.

Mua kiinnostaa tällä hetkellä yhteensä yli 90 ihmisen elämä. Tai ehkei heidän elämä itsessään, vaan se tapa, millä he elämästään kertovat. Muhun iskee tappohauska, sarkastinen, nokkela, elämänmyönteinen, iloinen sekä optimistinen kerronta. Kauniit kuvat, massasta poikkeaminen ja mielenkiintoinen persoona ovat piste i:n päälle.

©

3 kommenttia:

 1. Se on kyllä oikeesti kumma, et jokanen perustaa blogin ja sit kaikis on yleensä niitä samoja maitorahka/sali/ostos-kuvia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset toveri! :D Unohtamatta ruokakuvia, joissa ei sinänsä oo mitään vikaa, mutta jos joka päivä otetaan jonkun muun tekemästä salaattiannoksesta ja Mäkki-ateriasta kuva... -.- Omat leipomukset ja muut annokset on sit asia erikseen.

   Poista
 2. Mun blogissa on haaste sulle! :-) Käy kurkkaamassa! http://salla-katriina.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista