perjantai 26. huhtikuuta 2013

Such a beautiful day, the beautiful, usual.

Olipa kerran 24. huhtikuuta.Hieno auringonpaiste. Raikkaita tuulahduksia paahtavan lämmön keskellä. Upeita fiiliksiä ja onnistumisen kokemuksia. Tämän hetken lemppariasukokonaisuus. Parhaassa ravintolassa parasta ruokaa mitä maa päällään kantaa ja mahtavuuselokuva perheen kesken.

Tästä on parhaat päivät tehty.

Iron Man 3 oli päräyttävä, makeita nauruja ja nokkelaa huumoria, täynnä yllätyksiä, parhaita näyttelijöitä ja täysin ennalta-arvaamaton. MMMAHTAVUUTTA.

Onneksi menen katsomaan leffan toistamiseen huomenna, ja tällä kertaa kaverini Elinan kera! Saa nähdä, miten saan pidettyä itteni kasassa, etten vahingossa möläytä mitään juonipaljastuksia... Tai että miten saan pidettyä itteni kasassa ihan muuten vaan.

Robert Downey Jr. on ehkä paras.

2 kommenttia:

 1. mä olen vähän hämmentynyt siitä, miten sininen väri syrjäyttää liilan tossa asukokonaisuudessa, mutta sopii sulle kyllä silti :) tykkään! ja äää, meen vasta maanantaina kattomaan iron manin, en jaksais oottaa! niin, ja joskus saat viiä mut kepelle tohon mestaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää oon itekin hämmentynyt siitä kuinka vaatekaappiin on ilmestyny paljon muitakin värejä ku tuttua violettia :D Mut kiitos! :) Tollanen sähkönsininen on kans aika iihhana väri ♥ Violetti väri pysyy kuitenki mm. sisustuksessa ja tän blogin ulkoasussa AINA.

   JOOO heti ku vaa pyörit Tampereen suunnalla, nii pistä viestiä ja mennään Nileen! ;)

   JEEE hyvähyvä, Iron Man's awesome! ♥ Melkei voisin sanoa, että toi leffa oli parempi ku The Avengers, mutta niinkin "pieni" juttu ku Loki/Tom Hiddleston puuttui, niin ei IHAN yltänyt ykköseksi. ;D

   Poista