maanantai 8. huhtikuuta 2013

Suddenly my eyes are open, everything comes into focus.

Ihanaa on...


♥ tieto siitä, että kotona on tarpeeksi limsaa. 14 litraa onkin aika passeli.


♥ ystävän antamat pienet, mutta ihanat lahjat.


♥ kuiva, kivinen asfaltti ja tennarikauden korkkaus lempparipopoilla.


Captain America ja Chris Evans. Kapu on paaaaljon ihanampi omassa leffassaan ku The Avengersissa, ja Iron Manin iskä eli Howard Stark on varsin hurmaava.


♥ kaunis canvastaulu oman sängyn yllä.


♥ Seppälä ja uudet iihhanat kukkakuosikeväthousut. Jos vaan olisin tajunnut vetää Conssit ihan hetkeks jalkaan näön vuoksi...


♥ Kingiksen nauttiminen ilta-auringossa.


Onpas outoo kirjotella taas, kun en oo ollut moneen (okei, kolmeen) päivään edes kirjautunut Bloggeriin.  Oudompaa on myös kirjoittaa tätä tekstiä, jota olin suunnitellut kirjoittavani jo päivän pari, ja ulkona näyttääkin tältä:Ei kai auta muu kuin haudata kesäpopot hetkeks takasin kaappiin, pistää verhot tiukasti kiinni ja erakoitua neljän seinän sisälle itkemään siksi aikaa, kunnes lumi sulaa ja kesä tulee... Huoh. EN TYKKÄÄ.

Ehkäpä hyvä musiikki ja Marvel-leffamaratooni auttaa enshätään.

Olishan tää paljon kauniimpi kombo, jos Iron Manitkin olis tuossa, mutku ne on tallenteina Elisa Viihteessä, joten se siitä. Kiitos kaikkien leffojen paitsi Avengersin lainasta kuuluu työkaverilleni T:lle!

Tänään oli vuorossa toista kertaa Mjölnir-miehen eli Thorin tarinan vuoro, ja huomenna kultatitaanimie- eiku rautamiehen eli Iron Manin. Ja pakollinen muistutus: Iron Man 3 TJ 25!

Huippua ja vähälumista tulevaa viikkoa teillekin ♥

2 kommenttia: