torstai 18. huhtikuuta 2013

The ultimate blog challenge.

Salla heitti mulle kivan haasteen, ja vastaan siihen mielihyvin kuten aina! Mm. WeHeartItiin ja Pinterestiin keräämäni kuvat tarjoavat tämän postauksen kuvituksen.

©
11 asiaa minusta

1. Yritän koko ajan tiivistää blogitekstejäni ja opettelen muutenkin ilmaisemaan itseäni ytimekkäämmin enkä jaarittelemalla muita kuoliaiks.
2. Rakastan maximekkoja ja pitsisiä vaatejuttuja.
3. Mä inhoan pitää kiirettä. En tykkää tehdä asioita tai ainakaan aamutoimia nopeasti ja hutiloiden. Oon jo muutenkin todella hajamielinen, joten pelkään etukäteen, että unohdan jotain tärkeää kun lähden jonnekin, jos siis hutiloin. Esim. kun menin pitkästä aikaa töihin, unohdin työkengät ja vesipullon kotio. Toki pärjäsin ilman vesipulloa, mutta kun jouduin työskentelemään 6 tuntia kuumilla talvisaappailla... Not so nice. Toisella kerralla unohdin mittarini ja insuliinini, joka oli huomattavasti pahempi juttu. Onneksi työpäivä ei ollut pitkä, joten huonosti ei käynyt.
4. Mä vihaan MTV:n awardseja. Ne on nykyään niin mauttomia ja pinnallisia ja täynnä turhia sketsejä ja muuta ylimäärästä. Silti kärsin katsoin ne tänä vuonna, koska Tom Hiddleston voitti Best Villain-kategorian ja The Avengers pariin otteeseen. Se merkitsee yhteensä KOLMEA (3) kertaa, jolloin Tomppa näkyili stagella, ja kolmea kertaa enemmän naisellisia sydänkohtauksia, kikatushepuleita ja kylmänväreisiä mahanpohjafiiliksiä.
5. Jos mun tai jonkun mun läheisen tai edes tuttavan koira (tai kissa) kuolee syötyään koira/kissavihaajan myrkyttämää lihanpalaa, aloitan ihmisvainot.
6. VIHAAN liian "tiukkoja" pistokkeita, jotka eivät joko lähde helpolla pistorasiasta tai pitää käyttää force of a thousand Hulks pistääkseen johdon kiinni pistorasiaan.
7. Olen aina miettinyt, että miltä suomen kieli kuulostaa sellaisille, jotka eivät siitä ymmärrä hölkäsen pöläystäkään. Sunnuntaina kyläillessäni käytin tilaisuutta hyväkseni ja sain selville, että ranskaa puhuvalle belgialaiselle suomi kuulostaa nopeasti puhuttuna - uskokaa tai älkää - venäjältä. Tosin tämä uusi tuttavuus oli oppinut erottamaan suomen kielen venäjästä ja muista skandinaavisista kielistä, mutta en olis kyllä arvannut!
8. Mä voisin elää pelkästään Lidlin McEnnedy-banaanisuklaasaksanpähkinäjätskipurkeilla. Tai Kingiksillä.
9. En osaa enkä uskalla ajatella muuttavani pois kotoo vielä hetkeen, enkä kuvitella asuvani yksin.
10. Varsinkaan, kun en osaa tehdä ruokaa. (JA HUMPSIS, ainakin Hulkin kokonen kivimöhkäle vierähti sydämeltä! SAINPAS TUNNUSTETTUA.)
11. Kiinanpystykorvat eli chow chowt ovat maailman suloisimpia koiria.

©
Sallan kysymykset mulle

1. Viisi asiaa, joita tarvitset päivittäin?
- Insuliini, puhelin, kofeiini, ruoka ja meikki.

2. Lempiruokasi?
- Perusruoista lihamureke/lihapullat kera uuniperunan, jossa paprikachilituorejuustoa. Roskaruoista mikäs muu kuin NILEN KEPAPPI. ♥

3. Sinua kuvaava adjektiivi?
- Huisin vaikee sanoa yhtä. Haluaisin sanoa hullu, mutta sanonkin että haaveileva.

4. Elämänohjeesi muille?
- Kohtele toisia niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Ole aito oma itsesi, niin pääset pitkälle.

5. Unelmien lomamatkasi?
- Kaupunkiloma jossakin maassa, jossa pärjäisi englannilla ja johon sattumalta sisältyisi jonkun ulkomaisen suosikkiartistini konsertti. Toinen olisi rantaloma Havaijilla tai sitten jossakin, missä ei olisi isoja hämähäkkejä.

6. Lempivaatteesi?
- Tällä hetkellä mun kukkahousut.


7. Elämäsi tärkein asia?
- Perhe. Simple as that.

8. Lempivaatekauppasi?
- Seppälä! I loveloveLOVE it ♥

9. Tämänhetken suosikkikappale?
- Ääks, multa ei saa kysyä näin vaikeita! Mulla on tämänhetken suosikkikappaleita aina vähintään kymmenen. Mutta tää on ihana.10. Lempikenkäsi?
- Kaikenlaiset tennarit. Ja vaikka merkillä ei pitäis olla väliä enkä mä koskaan välitä onko joku mun vaate jotain merkkiä (itse asiassa en voi sietää kalliiden merkkivaatteiden hypettämistä), mutta mulla on aivan selittämätön fetissi Converseihin. Rakastan myös saapikkaita ja nilkkureita, joissa on nyörit/nauhat, ja kauniita korkokenkiä, joilla en välttämättä osaa edes kävellä. Täydelliset kengäthän olis canvastennarisaapikkaat korolla. Violetilla värillä.

11. Yksi elämäsi huippuhetkistä?
- Aapua, näitähän olisi aina festareista ja keikoista erinäisiin loistaviin juhlatilaisuuksiin, mut ei sit kumminkaan mitään, joka erottuisi erityisesti joukosta. Vielä.

©
Mun kysymykset sulle

1. Lempihuvipuistolaitteesi?
2. Viisi lempparielokuvaasi?
3. Tykkäätkö stand up-komiikasta? Kuka on suosikkikoomikkosi/komediennesi?
4. Viisi suosikkinäyttelijääsi?
5. Suhtaudutko asioihin vakaasti tai onko sinulla tapana liioitella?
6. Seuraatko kykykilpailuja? (esim. American Idol, Idols, Talent, Dance, Pakko Tanssia etc.) Miksi/miksi et?
7. Mikä viimeaikainen muoti-ilmiö ihastuttaa sinua? Mikä taas ärsyttää? (Mikä vaan käy muoti-ilmiöistä tanssi-ilmiöihin ynnä muihin.)
8. Seuraatko suosikkiartistiasi/bändiäsi ympäri Suomea/maailmaa vai käytkö sen keikoilla vain kun on keikkailemassa kotikaupungissasi/lähiseudulla?
9. Onko sinulla erikoista pelkoa tai fobiaa? (Tarkoitan sellaista kammoa, että sinun kammoasi ymmärtävät lähinnä vain samasta fobiasta kärsivät eikä välttämättä kukaan lähipiiristäsi)
10. Missä sinä olet hyvä?
11. Tykkäätkö Ocean's 11:stä?


©

Ohjeet

Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, jolla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista!

Haaste lähtee


Huh jes, keksinpäs 11 blogia! Now consider yourselves SERVED.

EXTRA

8 kommenttia:

 1. Kiitos! Pitääkin paneutua tähän taasen ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon haasteesta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! :--) voi että rakastan nuita sun kukkahousuja!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :-)

   Hih kiitos, niin määkin! ^^

   Poista