keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

There's something in the water I do not feel safe.

Ilona-Anniina haastoi kaikki lukijansa tekemään tämän haasteen, ja koska mää oon nolife ja tykkään tehä näitä, niin teenpäs nyt sitten! Taas. :D


The ground rules

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Facts

1. Mun on vaikea lähteä yhtäkkiä jollain tunnin-päivän varotusajalla jonnekin. Riippuu tietysti paljon siitä, mistä on kyse.
2. Oon nyt palloillut ja lahnaillut kotona jo kolmatta viikkoa. Valtaosa ajasta menee musaa kuunnellessa, blogia kirjoittaessa tai jos en kirjoita niin stalkkaan lukemiani blogeja. Pohdiskelen myös lukijamääräni vähäisyyttä ja itken yöllä itseni uneen kun mietin, että mitä teen väärin (huomaa liioittelu). Kirjaudun Feisbuukkiin 10 kertaa päivässä ja odotan, että jotain tapahtuu. Odotan myös totaalista nervous breakdownia ja pään hajoamista. Suomeksi: työ olis kiva ja tarviin enemmän järkevää tekemistä!
3. Mulla on jo mun jou-mekko tiedossa! Juhla-asu on ainoastaan kenkiä vaille, sillä kampauksen väkertelen itte ja äiti vastaa meikistä, koska ite oon aika käsi juhlameikkien teossa.


4. Eilen multa tipahti ainakin 5 ripseä. Apua, oon kohta "silmäkalju". Raha olis kiva, niin pääsisin Amelle pelastamaan räpsyttimeni!
5. Oon kärsinyt päänsärystä viime päivät. Syynä on joko a) pöytiäkaatava jatkuva kuolemanväsymys, b) silmien siristely huonohkon näön takia, c) krooninen niska- ja hartiajumi, d) päässäni on pahalaatuinen aivokasvain, e) kaikki edelliset. That's the way the cookie crumbles.
6. Näen lähes joka yö eräästä ihmisestä unta.
7. Muistan nimien lisäksi hyvin tarkasti monien suosikkileffojeni replat sanasta sanaan. Jotkut ovat kielipoliiseja, mää olen elokuvarepliikkinatsi. Jos joku (yleensä Matias, joka on jo ihan kypsä tähän mun tapaan) muistaa jonkin replan hiemankin väärin, korjaan sen heti.
8. Mulla soi joka päivä päässä jostakin tietystä sarjasta tai elokuvasta jotkut tietyt replat. Esimerkiksi tänään oli vuorossa pari kohtausta The Avengersista (jonka osaan liian pelottavan hyvin ulkoa): toisessa Iron Man tiedustelee Captain Americalta, että miten hän pitää itsensä nuorena ja hyvässä kunnossa, ja toisessa Nick Fury selostaa Lokille tämän vankilahäkin toimintaa. Sit on soinut myös Tony Starkin "I'm sorry Nick... What were you lying?", ja Capin ja Starkin riita:

© mutta hyihyihyi, kuka idari tän on tehnyt? *suit OF armor *take that OFF ja Tony ei tollee epäröi vaan vastaa samaan hengenvetoon ikään kuin harjoitellusti. NI.
9. Oon joskus kertonut, etten mää pysty kattomaan kauhuleffoja lievän pimeänpelon ja painajaiskammon takia. Sitä mä en oo kertonut, että jo pelkästään kauhuleffoista lukeminen pelottaa mua, mutta koska mää oon itsetuhoinen, niin luen niistä silti.
10. Mä en kykene syömään/juomaan vadelmamehua, sweet chili-kastiketta, mitään mangojuttuja enkä Rainbow'n ananasmandariinimehua. Kaikki tämä on purjotautien seurausta. Leipäjuustoällötys meni onneks joskus aikoinaan ohi, ja on ihme, etten kammoa juustonaksuja tai kebabbia.
11. Aina välillä käväsee mielessä, että miks mää pidän koko blogia. En osaa kirjottaa mistään päivän polttavista aiheista, vaan suurin osa jutuista on mun omaa löpinää ja höpinää turhantärkeistä asioista. Eikä lukijoitakaan ole paljoa. Mutta sitten tokenen hetkellisestä parin sekunnin mielenhäiriöstä ja tajuan, että tää on mun rakas harrastus, joka auttaa käsittelemään asioita paremmin. Kovin henkilökohtaisia en uskalla tänne raapustaa, mutta silti tää on ihan parasta ja niin terapeuttista! Minä olen ja pysyn blogosfäärissä.


It's the questions

1. Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?
- En tiedä, ja se tässä pelottaakin. Toivon mukaan töitä ja kuitenkin paljon hauskuutta siinä sivussa. Ainakin konvaa, jos ei muuta, ja sit ehkä Turku-Tukholma-miniristeilyä, jolla olis esiintymässä Don Johnson Big Band, wohoo!

2. Mistä asiasta olet riippuvainen?
- KOFEIINISTA yhä enemmän ja enemmän.

3. Mikä on parasta sinussa?
- Luonteessa vai ulkonäössä? No, vastaan molempiin: tykkään korkeista poskipäistäni, ja luonteenpiirteistäni semmonen lapsenmielisyys ja sekopäisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostan myös kanssaihmisissä! Olen aina (ehkä liiankin) rehellinen ja pidän itteni aitona.

4. Jos saisit päättää, minkä yhden asian muuttaisit maailmassa?
- Yhden asian? YHDEN? Muuttaisin kaiken.

5. Pelkäätkö ilmastonmuutosta? Tai uskotko edes siihen?
- Uskon siihen kyllä, mutta en pelkää.

6. Jos nyt tanssisit wanhat, millaisen mekon laittaisit päällesi?
- VIOLETIN. Vaikka se fuksianpinkki unelma olikin ihana, niin olis sen sit kuitenki pitänyt olla violetti.

Tämmönen olisi ollut passeli. Siinä on sävy, kuvioinnit, koristeet ja helma kohillaan!

7. Mikä on lempijuhlasi?
- Voi näitähän olisi, mutta ainakin konvat, valmistujaisbiletykset ja häät, joissa en oo ollut sitten vuoden 2005. Menkää ny joku pliis naimisiin ja kutsukaa sitte mut sinne, jooko pliis?!

8. Millä Suomen paikkakunnalla asuisit mieluiten?
- Täällä Tampereella, forever and ever. ♥ En mitenkään osaa kuvitella asuvani missään muualla, Manse om paras!

9. Mikä on paras kommentti/kehu jonka olet saanut, netissä tai "oikeassa elämässä"?
- Sekä netissä että oikeassa elämässä on ihan ylivoimaisesti nää "näytät ihan kiinalaiselta tms."-kommentit! Aiemmin nää kiinalaiskommenttien heittäjät ovat olleet thaimaalaisia tai afrikkalaisia, mutta viimeisin tuli ihan oikealta kiinalaiselta.

10. Mikä oli lempi TV-sarjasi lapsena?
- Aa mikä ihana kysymys! Heti tulvahti mieleen Vili Vilperi, Muumit, Richard Scarry, Bambukarhut, Franklin, Kaukametsän Pakolaiset, Rasmus-nalle, Nakke Nakuttaja, Ankronikka, Nokkapokka ja tietysti perinteinen Pikku Kakkonen! Voi niitä aikoja ♥ Prätkähiiret oli kans tosi cool, vaikken mää niitä telkusta koskaan kattonut, vaan serkuilta lainatulta videolta. Eikä toki sovi unohtaa Pokemonia! Ei-lastensarjoista tykkäsin katella Salkkareita. Ekoissa jaksoissa oli kyllä ASENNETTA.


11. Mitä toivot tulevaisuudelta?
- Lyhyellä tähtäimellä töitä ja pärjäämistä taloudellisesti. Pitkällä tähtäimellä toivon terveyttä, rauhaa, onnellisuutta ja RAKKAUTTA. Rakkaus tosin olis myös lyhyen tähtäimen toivomus, mutta ei sitä kannata toivoa mahdottomia.

21... I mean 11 questions

1. Mitä muoti-ilmiötä et voi sietää? Ei tarvitse olla viimeaikainen muotijuttu vaan aiemmatkin käyvät. Seuraatko muotia ylipäätään?
2. Ostatko vielä cd-levyjä vai ostatko musiikkia digitaalisessa muodossa?
3. Käytätkö Bloggerin lisäksi muita yhteisöpalveluja? Mitä? (Facebook, Twitter, Pinterest, Formspring jne.?)
4. Jos sinulla on Facebook-profiili, jaatko blogitekstejäsi Facebookissa?
5. Kuinka montaa blogia luet? Minkälaisista blogeista pidät?
6. Luetko Feissarimokia? Nauratko yleensä niille vai päivitteletkö itseksesi nykynuorten ym. typeryyttä ison facepalmin kera?
7. Hyvän ystävän ominaisuudet?
8. Mikä on sinun suosikkiasusteesi?
9. Minkä kysymyksen tai mitä kysymyksiä tykkäät esittää muille ihmisille?
10. Jos voisit olla kuka tahansa supersankari, kuka olisit?
11. Mikä tekee sinusta "sinut"?


Huomenna ja ylihuomenna olis jänniä kysymyksiä tiedossa powered by Q&A A Day Journal.
Haastan KAIKKI. Siis ihan kaikki tätä lukevat bloggaajat. Oon nyt tylsä laiskiainen, enkä jaksa tägätä tähän ketään, mutta koska laadin nuo 11 kysymystä, tee hyvin ja tartu haasteeseen! :)

7 kommenttia:

 1. Eiks se oo että i don't feel safe ;O

  Oips pitääpä kattoo jos innostuis vastaileen noihin kyssäreihin!

  Oi, alkuperäset Pokemonit oli huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL noloo, niinhän se onkin! Miten mää olin kuullu, et Theo laulaa siinä "sad"... XD

   Jee vastaa ihmeessä! ;) Sitä varten mää ne laadin :P Ja Pokemonit oli iihhania, sillon ku oli vaan 150 pokemonia!

   Poista
  2. Ja nii korjasin ton otsikon :D Kiva ku just kehuskelin olevani tarkka leffareplojen kanssa, nii mokaan otsikon :'D

   Poista
  3. Hahhah:D Mä mietin hetken tota otsikkoo lukiessa et kuulostaa Waterilta muttei kyl voi olla kun eihän siinä oo tommosta sad-kohtaa.. Sit kelasin uudestaan et pakko sen on olla se viime aikaisista hehkutuksista päätellen ;)

   Poista
  4. Jep ja hyvä vaan ku korjasit, kiitos tarkkanäköisyydestä! ;D

   Poista
 2. vastailet hyvin noihi kysymyksiin!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.com
  kurkkaathan, täällä kans yks tamperelainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että tykkäät. :) Ja joo mielelläni käväsen kurkkaamassa!

   Poista