maanantai 22. huhtikuuta 2013

We put our hands up, like the ceiling can't hold us.

Niin ne mainstream-biisit vähitellen hiipivät nostattamaan iholleni kylmänväreitä ja valtaamaan alaa mun soittolistoillani. Pitäiskö huolestua? Tällä hetkellä iskee kovaa ja korkeelta tämä street jazz-reeneissä tutuksi tullut biisi:Lauantaina oli Pakko Tanssia. Matkattiin Espooseen Barona-areenalle kannustamaan serkkuni Dinkun dancehall-ryhmää JaMam's Catsia ja nauttimaan huipputasoisesta suomalaisesta tanssista kera äitini, serkkujeni ja serkkuni kaverin. 


Huomaa toki ohjelman käsikirjoitetut Twitter- ja Facebook-päivitykset...

Sami Saikkonen ja Ätä oli ihania, ja kaunis Saana Akiola pisti korkkareilla koreasti Beyoncén tahdissa. Will Funk For Foodin jätkät lockasivat ittensä mun sydämeen jo 2009, kun he esiintyivät Talent Suomessa. Eilen he ihastuttivat letkeällä ja hullunhauskalla tanssilla tyylikkäissä puvuissa ja mahtavan inspiroivalla meiningillä. Aaa rakastuin vielä lisää. ♥ Oli suurensuuri pettymys, kun he eivät päässeet jatkoon, ja harmituksen määrä vain kasvoi lisää, kun kattelin uusintoja. Älkää lannistuko, ootte ihan huippuja ja tuutte aina olemaan.

Catarina da Costan vauhdikkaasta tanssista huokui rakkaus tanssimiseen, ja valloittava hymy ja inspiroiva tanssityyli toivat kevään. New Style Bustersin pojat vetivät liki ammattimaisella otteella Busta Rhymesin biittien rytmissä. On upeeta, kuinka suomalaiset pojat ovat yhä enemmän alkaneet innostua tanssimisesta. Siitä vähä vinkkiä muillekin nuorukaisille! Vähät kiakosta ja futiksesta, tanssi on nyt IN, sanokaa mun sanoneen. Ja vaikka petyinkin WFFF:n putoamisesta, olen hyvin iloinen NSB:n puolesta. Toivon, että pääsette vielä pitkälle!

Ivan Ubaldo oli aivan omaa luokkaansa. Ätä väitti, että esityksestä puuttui varsinainen tanssi - PYH JA PAH, mä sanon. Erilainen, nykytanssivivahteinen breakdance oli aivan ihanaa katsottavaa. Iski ihan kokovartalokylmänväreet. Tausta ja kaunis musiikki toivat tanssiin upeaa unenomaisuutta. RAKASTUIN.

Uuh iihhana somelainen serkkumuija hyvillä fiiliksillä ennen h-hetkeä ♥

Loppua kohden rävähti punasta! JaMam's Catsin tanssi oli pirteän räväkkää, röyhkeää ja humoristista. Arvoisat tuomarit olivat yksimielisiä ja toivoivat Jamamssien kissojen ja kollien pääsevän jatkoon - ja he pääsivät, todellakin ansaitusti! HUISISTI ONNEA DIDI & CREW! Olen ylpeä serkku ♥

Tyylilyyli Sankku ja mää.

Tässä meidän säkenöivän upea ja mahtava kannustustiimimme representing!

Eppu, Nallu, mää & Sankku. © Äiti.
Go JaMam's Cats ♥ Up to the finals and beyond!

5 kommenttia:

 1. Toi Can't hold us on ihan sika hyvä biisi! :D Radiossa soi ja aina fiilistelen sitä täysillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hooo niin onkin! :D Kuuntelin tos eilen lisää Macklemoren biisejä ja neki oli aika jees!

   Poista
 2. Tiiätteks te et mikä sen biisin nimi oli mikä soi siin new style bustersejen sii melkee alus ku joku nainen räppää tai jotai?:D

  VastaaPoista
 3. Niii ja finaalis new style buatersin biisi????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori mää en nyt valitettavasti muista niitä esitysbiisejä enää... Voit toki kokeilla etsiä Spotifystä, sieltä löytyy Busta Rhymesin koko tuotanto! ;D Tai sitten jostakin muualta.

   Poista