sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Rain made of echoes, tidal wave rushing on and on.


Maanantaina masensi. Multa oli veto täysin pois ja olo oli kauhea. En halunnut poistua kotoa. Onneksi Manssu oli meillä hoidossa ja mua piristämässä. Kateltiin lastenohjelmia ja piirreltiin. Piirsin Manssulle Paavo Pesusienen.

Tiistaina olin taas back in the game. Vanhemmat miniristeilyllä ja Matias, mää ja Otto kolmisteen kotona - mikäs sen hupaisampaa! Käytiin DUOssa hakemassa pizzaa ja litrakaupalla jäätelöä kotiin. Illalla oli ehkä huipuimmat reenit. ♥ Harjoiteltiin ilmapallojen avulla. Kotimatkalla bussissa ei ollut juurikaan vappupulsuja. Ex tempore iltakyläilyjä, paljon naurua ja antivappuilua. Vappu on ihan turha juhla, oikeesti.

Keskiviikkona oli niin kaunis päivä, mutta tuhlasin sen jumittamalla sisällä. Porukat tuli aamulla risteilyltä karkkien, juomien ja ihanien macaronssien kera. Mun piti nähdä kaveria alkuillasta, mutta se ei ollutkaan vielä kotona. Väsähdin ja ajattelin, että jos nukun pikkupäikkärit. Joo tosi pikku - 3 tuntia ja risat. Hupsista.Torstaina oli turhaa, mutta kivaa randomien Frendit-suosikkijaksojen kattelua. Vaatekriiseilin. Kylmä tuuli.

Siinä on snapbackia, rotsia, collegepaitaa ja kenkiä myöten ihan Lakersia koko jätkä + Matiaksella on EXTREMIS-silmät, thanks to the quality of the photo.

Perjantaina olin pitkästä aikaa taas töissä tuurailemassa. Oli ehkä vähän liiankin rauhallista, mutta ku on huiput työkaverit, niin ei aika käynyt todellakaan tylsäksi! Kukkahousuni sai kehuja. Classicin pekaanipähkinäkinuskijäätelö on ihanaa. Opetin serkkuni Manssun tavoille kattomalla sen kanssa Back to the Futurea. Luin tekstityksiä ja selostin tapahtumia. Kai se jotakin ymmärsi! :)Lauantaina tehtiin vihdoin jotain mun ylppäreiden eteen: käytiin ostamassa kutsukorttimateriaaleja. Poikettiin tietysti myös Seppälään, mitä ei pitäisi tehdä, jos rahoja pitäis säästää juhlia varten. Ostin iihhanan mintunvihreän (mikä tää mintunvihree- ja muiden värien invaasio oikeesti on?) löllöpitsihihapaidan ja mustan verkkotuubihuivin. Eikä nää maksanut paljoo, ja toi löllöihanuus oli Last Chance-rekistä, jopa. Sit nukahdin päikkäreille kotiin päästyäni, ja heräsin sopivasti Pakko Tanssia-finaalia kattomaan. JA VOI HYVÄNEN AIKA MIKÄ FINAALI! Tuomareiden ja juontajien Bollywood-esitys oli mah-ta-va ja kaikki finalistit oli UPEITA. Ai että, mikä tahansa ryhmä olis voinut voittaa! Jos kaikki esitykset eivät olleet suosikkejani alusta asti, niin nyt viimeistään kaikki ylsivät mun ykkössuosikeiksi! (ei toki sovi unohtaa WFFF:ää♥)

DTC:n, veto oli, oi, niin ihana ja kaunis, kuin myös Beat Cooman esitys. Machinan esitys ei auennut mulle ihan heti, koska ei ole flamenco ihan se mun juttuni, mutta loppua kohden se oli puoleensavetävä. UMC ja JaMam's Cats (wuhuu, siä veti Didi-serkkuni violetti letti päässään! ♥) oli erittäin kovia ja veti kunnon asenteella. Ylisöpöjen pikkutytteleiden eli 2PA Dance Kidsin (tai mun ja äidin mukaan Chupa Chupsien) esitys oli ihanan energinen ja no, suloinen. Swing Bustersin esitys oli hauska ja inspiroiva, enkä ihmettele yhtään, että Saikkonen ja Ätä olisivat halunneet heidän voittavan! Viiden nuorukaisen New Style Busters oli yllättävästi mutta ansaitusti voittaja, koska kuten sanottu: mikä tahansa crew olis voinut voittaa.Sunnuntaina oli ihanaa. Kylmä tuuli tuiversi taas, mutta en antanut häiritä. Ystäviä ja ykseyttä. Mahtavia puheita ja rohkaisevia kokemuksia. Iltapäivällä pojat lähti Helsinkiin Saksa-Venäjä-otteluun ja jäätiin äidin kanssa askartelemaan kutsukortteja. Juhlien ja tarjottavien suunnittelua. Epäkiinnostus jääkiekkoa kohtaan ja nukahdin päikkäreille. Parin tunnin päästä heräsin ja telkkarista tuli överiouto, mutta tosi hauska Adam Sandlerin ja Jennifer Anistonin tähdittämä leffa Just Go With It. Tarkoitus oli katsoa myös missikisat, koska kilpailemassa oli entinen luokkatoverini. Käänsimme kanavan LIVille juuri viime hetkillä, jolloin julkistettiin Maijan päässeen 1. perintöprinsessaksi!Mua on vaivannut viime päivinä pieni writer's blocki, mutta tämän päivän ansiosta sain idean, joka kantaa pitkälle. Onpahan edes jotain pientä asiaa jokaiselle päivälle. Huomenna selviää, että mistä on kyse, so just hang in there!PS. Justin Timberlake, mun pitkäaikainen ihastus suosikki teiniajoilta asti, julkaisi uuden albumin vähä aika sitten. Aika erilaista soundia verrattuna viime albumiin ja hyvänen aika miten pitkiä biisejä! Me gusta mucho ♥

Pakko sanoa, että Strawberry Bubblegum on aww ihana sulonen biisi! KUUNNELKAA TOKI ♥ Ja Blue Ocean Floor!

2 kommenttia:

  1. Just Go With It on varmasti tän vuosisadan yks parhaimpia leffoja!:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyä niin randomi, mut niin hauska! Sai nauraa iha kunnolla! :'D

      Poista