tiistai 30. heinäkuuta 2013

Bring it on, August.

Elokuu (ei se bändi) tuo tullessaan runsaasti muutoksia. Monet aloittavat opiskelut kuka milläkin alalla ja kuka missäkin opinahjossa. Kolme ystävääni muuttavat pois Tampereelta opiskelun vuoksi: yksi Turkuun, toinen Seinäjoelle ja kolmas Raumalle. Onneksi ehdin viime perjantaina nähdä Turkuun muuttavaa ystävääni ja viime hetkillä muistin, että mehän ei nähdä enää ennen kuin hän muuttaa! Tullaanhan me näkemään lomilla ja sitä rataa, mutta ei nyt kuitenkaan ihan hetkeen.

Mää luin tässä yks päivä myös hieman surullisia uutisia. Loki ei tule pahistelemaan enää The Avengers 2:ssa. Onhan se totta, että kakkososa kaipaa fressiä pahisvihollista, MUTKU LOKI/TOM HIDDLESTON ON TÄYTTÄ RAKKAUTTA. No, niin kauan kuin Loki ei hahmona kuole pois Marvel-universumista, niin voin olla iloinen!

Mun yks salainen haaveeni on, että Tom Hiddleston olisi 12. Tohtori. Tää haave tuskin käy toteen, koska Hiddleston on saanut jo hyvän elokuvauran aluilleen. But hey, a girl can dream. Hiddles olis myös perfect fit Tohtorin rooliin, BECAUSE HE'S GINGER.

©

©

©

Lauantaina saatiin vihdoin ja viimein pidettyä Saaran ja Matiaksen kanssa mittava, tajunnanräjäyttävä kahdeksan jakson Doctor Who-maraton. Kyä siinä kuus tuntia vierähti oikein nätisti Tohtorin, Rosen ja Mickeyn kanssa! Oon jopa ylpee meiän suorituksesta! Ja kyllä se ilmeikäs tukkasankari David Tennant vaan on IHANA. Mun on myös vaikee päättää, että kuka on mun ykköslemppari kaikista näkemistäni companioneista: Donna, Amy vai Rose? Donna kyllä pitää edelleen kärkisijaa, mutta kuinka kauan?

Lauantaina päästin suustani myös ehkä parhaimman möläytyksen IKINÄ: mun piti sanoa Saaralle, että mulle varattiin vihdoin aika viisaudenhampaiden poistoon, mutta sanoinkin meneväni viisauden poistoon. Äiti vielä paransi asiaa tokasemalla: "Sitä ei kyllä tarvii enää tehdä!"

Tuleva syksy tuo tullessaan myös runsaasti ihania uusia juttuja kaltaiselleni musafanitytölle. Miettikää nyt: SEKÄ Adam Tensta, Gracias ETTÄ Noah Kin aikovat julkaista kukin uudet albumit syksyn mittaan! My goodness, SITÄ EUFORIAN MÄÄRÄÄ. ♥


Kohta meille tulee pitkästäpitkästäPITKÄSTÄ aikaa ihanat serkkutytöt- ja poika kyläileen! GONNA BE A BLAST FOR SURE ♥

4 kommenttia:

 1. Apua, nauran täällä lauantaille. Oli mahtavaa! :)
  Ja btw, en tiennyt, että Tom Hiddleston on britti! En oo oikein nähny mitään sen elokuvia, mutta sen vois valita Tohtoriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantai oli MAHTAVUUTTA <3 Ihan best!

   Ooh, Tomppa olis täydellinen Tohtori <3 Mut en toivo liikoja...

   Poista
 2. Linkitän tän blogin niille, joiden tiedän joskus mua seuranneen. Niille, jotka oli joskus mukana matkassa kun vielä uskalsin kirjoittaa mitä oikeasti halusin. Mulla on nykyään uusi blogi toiseni rinnalla. Et tiedä kuka olen mutta.. niin, tsekkaa jos kiinnostaa!

  a-satellite-mind.blogspot.fi

  hyvää päivän jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia linkistä, käyn kurkkaamassa! Ja mietin samalla kuumeisesti, että kuka mahdat olla... :D

   Poista