tiistai 9. heinäkuuta 2013

Down from the low, now take it up high.

Odotushetkiä ja rajusti light cokista. Tiivis tunnelma, hyvä meininki ja paras keikkaseura. Parhaat biisit - mm. Let Myself Go, Bars, Money & Night Shift - jotka osaan ulkoa alusta loppuun, sneak peek tulevan albumin uudesta biisistä ja aivan ihana Gracias. Tästä kaikesta oli eilisilta tehty!

Graciaksen käsi hehkuu siihen malliin, että se näköjään lähti regeneroitumaan. #drwhoinsidejoke
Lyhyestä virsi kaunis: Gracias oli MAH-TA-VUUT-TA ja Jou-talo eli YO-talo oli perinteisesti täynnä väkee. Tuttujakin näkyili jonkun verran. Sain taas huutaa biisien sanoja ulkoa niin kovaa ku sielu sieti, pompin, tanssin ja baunssasin, ja Matias toimi mun bodyguardina. Keikka oli lyhyt mutta ytimekäs, ja ilta päättyi sitäkin mahtavammasti: ennen kuin lähdettiin, me mentiin moikkaan ja kiittämään Graciasta. Jätkä sitten hämmensi ja sai mut hetkeksi ihan sanattomaksi tekemällä adamtenstat eli se kaappas mut halaukseen! [insert extreme fanityttöeuforiahepulikohtaus here]

Mää, Matias ja Grade turistiin hetken mukavia musiikista ja kesän festareista. Kyä se näin on, että kyllä - Gracias on kans paitsi taitava artisti myös erittäin symppis! ♥ Rispektit siitä!

Tässä vielä tutusti taas yksi mun osalta jäätävä yhteiskuva. Graciaksella on ehkä paras ilme ja paras rutistus!

miksmääenosaaottaarennostipistecom. Samalla kuitenkin tästä tuli mun ykköslempparikuva! ♥

KiitoskiitosKIITOS Gracias taas yhdestä huippukeikasta, salute salute!

Blockfesteille me ei olla tulossa tänä vuonna, mutta tuu taas vetämään samanmoinen loistokeikka YO-talolle! Ja uutta albumia odotellessa... ♥ ELENGI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti