torstai 11. heinäkuuta 2013

The end of The Tenth Doctor.

©
Kaikki kävi niin äkkiä. En oo kun vasta kuukauden verran kattonut Doctor Whota ja musta on tullut pesunkestävä fani. Vieläkin koen tallennemaratoneja katellessa suuria "what in the world is this?"-fiiliksiä, mutta en missään vaiheessa negatiivisessa mielessä, päinvastoin. MITÄ MAHTAVUUDEN MAHTAVUUTTA.

Musta tuli myös David Tennantin ja Tenth Doctorin fanityttö. Ai. Että. Se technobabble ja puhdas nonsense ja ihan parhaat ilmeet ja silmälasit ja vaatteet - etenkin Converset ♥ - aksentti JA SE SEN TUKKA. Täydellisyyttä.

©
Tein tietämättäni taas saman mokan, jonka tein Marvelin leffojen kanssa, eli aloin katsoa sarjaa kesken kaiken, eli vasta 4. kautta. Kausi alkoi melko hilpeissä ja kevyissä merkeissä.


©
©

Loppua kohden jaksot alkoivat käydä yhä kiemuraisemmiksi ja jännittävämmiksi. Vaikka tykkäsin aivan valtavasti Dalekkien hyökkäys-jaksosta, jossa kaikki Tohtorin edelliset companionit ja muut tutut kohtasivat, jakson loppua kohden tuli surku. Lempparini Donna ei enää saanut jatkaa Tohtorin matkakumppanina, ja kaikki mahtavat kokemukset Tohtorin kanssa pyyhittiin kokonaan hänen muististaan.

Viimeiset neljä erikoispitkää spesiaalijaksoa olivat varsinaisia mahtavuuksia kaikki tyynni. Suuruudenhullu The Master ja Gallifreyn ajan herrat. Donnan herttainen isoisä Wilfred Tohtorin matkakumppanina viimeisinä hetkinä ja Vinvoccin "kaktukset". Todellisia mindblow-päräytyksiä! Sain kokea tunteiden koko kirjon aina räkänaurusta itkuun asti.

Sitten The End of Time part 2:n loppupuolella koitti surun ajat. Neljä koputusta.

©
©
"He will knock four times and then you'll die." Ja hyvänen aika, kun mää aloin itkeä, kun näin, että kuka koputti. Pahaa-aavistamaton Wilfred-parka.

©
Tohtorin kuolemisprosessi oli järjestetty kauniisti. Hän ehti viime hetkillään kohtaamaan kaikki edelliset kumppaninsa, ja jopa pelastamaan heidät pulasta.

©
©
Mun ei onneksi tarvinnut kuolla nestehukkaan, koska jakso ei jäänytkään vain siihen, että Tohtori jäi regeneroitumaan/kuolemaan vaan muuttui nopeasti Tohtoriksi nro 11!

©
Vaikka Tennant jätti lähtemättömän vaikutuksen kymppitohtorina, on Matt Smith mun mielestäni oikein suloinen kömpelys. ♥

©
Itse asiassa vähän liiankin suloinen. Hihihi.

©

Veljeni Matiaksen sanoin: "I'm caught up, I'm SO caught up." Indeed, tää on paras sarja ikinä!

© Tää olis VIELÄ parempi, jos olis ollut Matt Smithin naama ja Ecclestonin musta nahkatakki. Tennantilla on kaikista paras tukka!

JA ONNEKSI SYKSYLLÄ TULEE 50TH ANNIVERSARY. ♥

Onko siellä muitakin Dr. Who-faneja (except for Vilma, I know that you are also a fangirl ;)?

4 kommenttia:

 1. Ähähähä moi vaan sullekin :D ♥
  Tervetuloa itkemään, nauramaan ja sekoittamaan aivoistasi keittoa kanssani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihii kiitos mielelläni! ;D <3

   Poista
 2. Haha, oot koukussa. Oon tehny mahtavaa työtä-vaikka itse sanonkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo niin oletkin, DoctorSaaraseni! ;) <3

   Poista