keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Time waits for no one, so do you wanna waste some time tonight?

Hey guys, look what I got!


Lauantaina 6. heinäkuuta, klo 23 alkaen ja YO-talo in the place to be. See ya there! ♥

Maanantaina Äxässä levyhyllyjä selaillessa havaitsin tarkoilla korvillani ennestään vieraita biittejä ja soundeja, mutta erittäin tutun lauluäänen (tai räppiäänen). Kysyttiin Äxän myyjältä ja sehän oli kuin olikin uusinta Kanye Westiä! Tottakai kuuntelin levyn kertaalleen läpi Spotifystä kotiin päästyä ja... Biisit olivat kauttaaltaan kummallisia. Eikä siis (valitettavasti) mitenkään hyvällä tavalla. Nyt ollaan niin kaukana vanhasta tyylistä, ettei koskaan. Watch the Throne ja MBDTF menettelevät ja jos fiilis on oikea, niin ne iskevät kovaa ja korkeelta, mutta nyt... All I can ask is: what in the world has happened to you and your style, Kanye? Kim Kardashian happened, that's what's up...


En kuitenkaan heitä toivoa. En vielä.

Tiistai meni hemmottelun tai enemmänkin itseni huoltamisen merkeissä. Päivällä Ame laittoi ripset taas kuntoon, ja kyä nyt taas kelpaa räpsytellä! Perinteeksi muodostuneiden Ståhlberg-kahvittelujen jälkeen ostin itelleni kolmet kengät: kahdet Skopunktenista ja kolmannet (alunperin Skopunktenista nekin!) Helga-neitistä. Totesin, etten osta taas hetkeen kenkiä. Sen verran meni taas viimesetkin hermojen rippeet. Oon hyvin epänaisellinen, koska mää vihaan kenkien ostamista (ellei kyseessä ole tennarit), ja samoin housujen valitsemista. Vaatteita ja koruja shoppailisin, mallailisin ja sovittelisin maailman tappiin asti, voikylläjakiitos, mutta aina kenkä- ja housuostoksilla ollessa epätoivoisesti vaikeroin ja toivon, että se täydellinen pari vain yhtäkkiä tipahtaisi taivaasta mun käsiini. Oikealla värillä, oikealla koolla, oikeankorkuisella korolla, oikealla muotoilulla, tai sitten oikealla lahkeenkapeudella (pillifarkut niiden olla pitää!) ja lahkeen pituudella.

Illalla menin työkaverilleni hierontaan, ja kyllä se asia sillä tavalla on että kyllä! Kyä aukes muutama lihas ja KUNNOLLA SITTEN. Mä luulin, että mun ongelmakohta olis ollut niska-hartiaseutu, mut ei. Alaselkä oli kuulemma kaikkein pahiten juntturassa ja oikeestaan ihan koko hierottavana ollut alue, eli aina niskasta alaselkään asti. Mä oikeen tunsin, kuinka mulla oli monenmonta kipupattia hartioiden alueella. Kyllä tuntu hyvältä hieronnan jälkeen, ja aion ehdottomasti mennä uudestaan!

©
Tänään on ollut totaalisen lamaannuttava, mutta ihanaakin ihanampi ja kaivattu löllöilylahnailuvapaapäivä. Oon hengaillut ylisuurissa korisshortseissa ja topissa, näyttänyt räjähtäneeltä ja syönyt paljon suklaata. Katottiin velipoijjaan kanssa Frendejä pikkumaratonin verran ja parit päräyttävät ja loistokkaat Doctor Who-jaksot. Ai että mää RAKASTAN David Tennanttia ja sen ilmeitä ja skottiaksenttia ja silmälaseja ja pitkiä trenssitakkeja ja CONVERSEJA JAJAJA SEN HIUKSIA.

©
Nyt kun oon ihan Tennantin/10th Doctorin pauloissa, on niin hirveän raastavaa tietää, että enää 3 jaksoa ja Tohtori regeneroituu. Toisaalta ootan ihan jonkinsortin innolla Matt Smithiä, koska hänen esittämä 11th Doctor vaikuttaa kans oikein vekkulilta ja söpsöltä, mutta ku Tennant on TÄYTTÄ RAKKAUTTA. Nyyh. Smithin olis parasta täyttää Tennantin saappaat TAI MUUTEN.

Nyt yritän mennä ja tehdä jotakin oikeasti järkevää. Allons-y!

4 kommenttia:

 1. Ainii, en muista kommentoinko jo, mutta siis tajusin tuossa jokin aika sitten etttä hitto sullakin tosiaan on blogi ja vieläpä varsin luettava sellainen! Liityin siis lukijaksi tuolloin ja oon varsin pahoillani etten ole noteerannut tätä kuin ehkä alitajuntaisesti aiemmin :-D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kuule mittään! ;D Jee kivaa että tykkäät ja liityit lukijaks! :---)

   Poista
 2. Oivoi toi hieronta kuulostaa niiiiin hyvältä! Kuolen ku mun on pitäny jo monta kuukautta käydä kun päätä särkee jatkuvasti kun niskat on niin jumissa (kiittäkäämme kaikki toimistotyön keksijää!) mutta en saa aikaseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa ehdottomasti käydä! Suosittelen :)

   Mun täytyy käydä vielä useemman kerran, koska ei toi yks kerta pelkästään riitä, ja ettei kaikki hieromatyö vaan mee hukkaan! Vähä teki kipeetäkin paikoin, mutta se johtu vaan siitä ku oon niin jumissa kaikkialta :D

   Poista