maanantai 1. heinäkuuta 2013

Yup yuppers, smile all the time.

Heippa. Tulinpa vaan toteamaan teillekin, että NYT ON JO HEINÄKUU. Mihin kesäkuu meni, oikeesti?

Koko kesäkuu meni suurinpiirtein töitä tehdessä, mutta oon mää ehtinyt hauskaakin pitämään ja tekemään kaikkee muuta mieltäylentävää. Oon miitannut ihanien lukiokavereitteni kanssa, ollut tärkeillä koulutuspäivillä, päässyt rauhoittumaan luonnon helmassa ja valjastanut vanhan kunnon Tunturini kesäkäyttöön. Kastoin myös mun talviturkin pitkästä pitkästä aikaa viime keskiviikkona!

Ensi lauantaina on iki-ihanan Graciaksen keikka. Miettikää, just äskenhän mää totesin, että joo terve, tohon keikkaan on viä kuukausi = ikuisuus ja voikökköjenkökkö, mut sehän on ihan kohta! TJ 5 ♥

9. päivä eli ens tiistaina mennään (säiden salliessa) Linnanmäelle parin kivaisan kaverini kanssa. Vaikka mää oonkin varsin kärsimätön, rakastan silti jonkin kivan asian odottamista! Jännitys tiivistyy ja mahanpohjaa kutkuttelee. Me likey this feeling ♥

Samalla myös vähä pelottaa, että jokin menee pahasti pieleen... Let's hope not!

Lauantaina, ku nähtiin vanhojen koulutoveruksien kesken, bongasin Elinan iPadilta mahtavan appin, Megaphoton! Latasin sen heti iskän iPadille ja aloin leikkiä sillä. Vähä tekis mieli lisätä tännekin niitä kuvia joita sillä otin, mutta mää en ehkä ihan viitti... Menis uskottavuus samantien.

No joo heh okei, mikä uskottavuus? Tässä muutama suht järkevä otos!

Silmät on entistä vihreämmät.


My personal favorite.
Anteeksi, jos sait epilepsiakohtauksen.
Näistä väreistä tulee mieleen Captain America - yes, no, maybe?

Mona Emilia tai Emilia Lisa, you name it.


EXTRA: helteisiä kesäfiilinkejä matkalta Teiskoon talviturkin myöhäiskastajaisiin!Me käytiin tänään ton ylläolevassa kuvassakin creeppailevan jäbän ajokortin 1. anniversaryn johdosta pitkästä aikaa levykaupoilla (ennen Nile Kebab-reissua, of course) ja kyä nyt on hjyvä fiiwis! Tämmösseet levyskäiset tarttu matkaan:

JT ja Hurts on mulle, Rushin 2112:n ostin Matiakselle lahjaksi, kepappien tarjoomisen lisäksi.

Mää myönnän nykyisin oikein mielelläni, että olen ollut erittäin typerä teini silloin joskus, kun en tajunnut, kuinka hyvä sijoitus cd-levyt ovat. Musiikki kuulostaa huomattavasti paremmalta vanhan kunnon stereoista tai autosterkkareista kuunneltuna. Ja kyä kunnon musa kuulostaa I-HA-NAL-TA varsinkin, kun oon taas pitkät päivät joutunut mun aivoja syövyttävän myrkyn, eli YLEX:n "musiikki"tarjonnan, kohteeksi. Nimim. Sini Sabotage saa mun hermot repeemään eikä taida tietää Erin, että sen biisi on ihan sanonkomistä.

I could go on and on, but I'll leave it at that.

2 kommenttia:

  1. YLEX ja Voice.... mulla pimahtaa viel joku päivä ku töissä joutuu kuunnella jompaa kumpaa ellen ite pääse radion herraks. Oikeen kiva kuunnella samat biisit kolme kertaa yhen 6h työvuoron aikana :DDD OIKEESTI! Aletaan pyörittää omaa radiokanavaa..

    VastaaPoista
  2. Samat biisit 3 kertaa päivän aikana... Kuulostaa liian tutulta! Oikeesti, just toi Erinin biisi tulee ainakin se 3 kertaa päivässä YLEXllä (kuka oikeesti tykkää siitä biisistä?) ja sama juttu ton Sini Sabotagen kanssa. ARGH. Hyi.

    JOO perustetaan oma kanava! Ei soiteta yhtäkään hittibiisiä vaan hieman tuntemattomampia artisteja ja jos otetaan vastaan toiveita niin ei oteta vastaan hittibiisitoiveita. JOOO se olis mahtavaa! ;D

    VastaaPoista