maanantai 19. elokuuta 2013

I've been looking for a miracle.

Hi there. You missed me?

Täs mää mun uuden rakkaushameeni kanssa johdattelen teiät pitkään sanaoksennuspostaukseen!


Joo en ole raskaana, mun maha vaan tykkää näyttää tommoselta.Mää näin tässä yksi yö unta, että mun blogini lukijamäärä oli tippunut ihan ykskaks 16 (ja puoleen?!?!) lukijaan. Kai se oli jonkinmoinen alitajuinen wake up call.

Haluan siis täten pyytää anteeksianteeksiANTEEKSI ihanat lukijani mun suorastaan hävyttömästä laiminlyönnistä teitä kohtaan ja kiitoskiitosKIITOS mukana roikkumisesta. ♥ Ettehän jätä mua?

(Tämä ei ole lavastettu anteeksipyyntöä varten. Mää ja äiti oltiin lähdössä viimesinä kotoo töihin taiminneikinä ja Otto kurkki nurkan takaa surullisena.)
Mulla ei vaan oo ollut mitään tähdellistä asiaa (tai on, mutta en vaan oo halunnut julkaista tuhannennetta kuvatonta postausta), enkä oo halunnut pakottaa itteäni kirjoittamaan. Edes mää en jaksais lukea niitä tekstejä.

Tumblr-maailmaan astuminen oli virhe. Nyt oon entistä pahemmin ja syvemmin kiinni Tom Hiddleston-fandomissa. Yep, this is how I die. Onneksi löysin blogin, joka auttaa selviämään Hiddleston-fiilinkien kanssa. Ja luettuani sitä tajusin, ettei mun tilanne ole edes paha!

Tässä on ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä ja kaikkee. Oon juuri ja juuri saanut itteni kuntoon siitä pöytiäkaatavasta räkätaudista ja mun virallisesti viimeinen työpäivä oli viime viikon lauantaina. Olin vielä tämän weekendin apuna, koska Plussa-kortti + 20 % alennus myös tarjoushintaisista vaatteistakengistärepuistajalaukuista = asiakasryntäys! Lauantaina töiden jälkeen oli ansaitusti luvassa hauskuutta työporukan kesken, eli keilailua ja gourmet-illallista Saludissa. Tein jopa pari kaatoa ja pippuripihvi ja uuniperuna oli ah niin makoisaa. Tiistaina mää sitten ehkä kuolen, kun multa vihdoin poistetaan viisaudenhammas/hampaita.

MUTTA.

Tiistaina, my darlings, TIISTAINA tapahtui kuitenkin tärkein. Ostin 2 lippua. Konserttiin. Joka pidetään marraskuussa. Helsingissä. Paikkana jäähalli.

Arvaatteko jo? Olisiko kyseessä Avenged Sevenfold?Ei suinkaan.

Vaan IHANIN MAHTAVIN UPEIN JA KAUNEIN HURTS! ♥


Keikkaseuranani on ihana Ame, joka mulle tätä mahtavinta duoo suositteli sillon joskus! ASASDHJSDG MÄÄ EN VIELÄKÄÄN USKO TÄTÄ. ♥ Saatiin vielä aivan huippupaikat katsomo C3:n eturivistä! Nyt ei voi muuta kuin odottaa fanityttötärinöiden kera!

Sain myös äsken tietää, että blogiystäväni Suski on myös menossa näitä ihanuusherroja kattomaan! Kuten hänkin, mää todella toivon koko sydämestäni, että he esittäisivät mm. nämä biisit silloin 2. marraskuuta.

Jos ja kun nämä neljä esitetään, itku, hyperventilointi ja euforia on taattu.


Jos nämä kaikki viisi biisiä esitetään, niin euforia, itku, hyperventilointi ja puhdas onnellisuus on taattu. Nyt kuitenkin lopetan hyvän sään aikana Hurts-fiilistelyn tähän, koska tätä saatte sitten seuraavat pari kuukautta täältä lukea! DON'T SAY I DIDN'T WARN U GUYS.

Tuttuun tapaan TJ-laskuri käyntiin, eli 75! ♥ CAN'T WAIT, I JUST CAN'T.

Muita TJ-laskureita tämän syksyn varalle:

Thor: The Dark World - TJ 81 (?)
Doctor Who's 50th Anniversary Special - TJ 96
The Regeneration eli Doctor Who Christmas Special - TJ 128

Mitä muuten ootte mieltä uudesta Tohtorista? Aluksi petyin kovasti, koska olin aivan varma, että uusi Tohtori olisi vielä nuorempi kuin Matt Smith, mutta nyt ootan ihan mielenkiinnolla, että miten Peter Capaldi onnistuu täyttämään David Tennantin ja Smithin saappaat, vai täyttääkö ollenkaan. We'll see.

Nyt oon nähnyt Tennantin ekan kauden eli 2. kauden kokonaan. Doomsday oli, miten sen nyt ilmaisisi... NO MÄÄHÄN KUOLIN. Voi Rose-kultapieni. Itkin ihan yhtä katkerasti kuin hän.

©


Nyt ollaan Matiaksen kanssa Martha-kaudessa. Ite näin Marthan ekan kerran Sontaran-jaksossa 4. kaudella, ja ajattelin eka, et hyi mee pois. Mut nyt kun on nähnyt Marthan Tohtorin companionina, niin tosi hyvähän se on. Mut ei oo Donnan voittanutta! Mää haluaisin myös nähä 1. kauden eli Christopher Ecclestonin kauden. Hänkin vaikuttaa hyvin hauskalta veikolta!

Ecclestonista ja Thorista puheen ollen... Kai olette jo nähneet Thor 2:n uusimman trailerin? Olettehan? OLETTEHAN? Koska jos ette ole, niin KATSOKAA SE. NYTHETIPAIKALLA.

In case olet unohtanut Youtuben olemassaolon tai et osaa kirjoittaa sitä osoiteriville, niin tässä on video valmiina! Ei muuta kuin PRESS PLAY AND ENJOY ♥


Musta tuntuu, että mun oikeesti pitää käydä kattoon toi elokuvissa vähintään 2 kertaa. Koska eka kerta menee siinä, että mää fanityttöilen ton erään nimeltämainitsemattoman Lokin takia ja ootan aina seuraavaa Loki-kohtausta enkä pysty keskittymään itse juoneen. Pystyn ehkä sillä toisella kerralla sitten...

Loki vois muuten oikeesti sanoo tossa mainoksessa, että "I am Loki, of Asgard, and I am burdened with glorious HAIR." ♥ Tai glorious EVERYTHING, whatever!

Mun piti koko tän ajan tehdä yhtä koulutehtävää, mutta kuinkas kävikään. Pitihän mun nyt tännekin välillä ilmotella itestäni, etten oo esim. kuollut tai mitään. Talouskoulusta kerron sitten, kun oon saanut siellä jotain aikaan! Tähän asti meininki on ollut aika teoreettista.

Anyway, feels good to be back!


Miten teillä on syksy lähtenyt käyntiin?

2 kommenttia:

 1. Odotan itsekin innolla Peter Capaldin roolisuoritusta Doctorin saappaissa. ^^ Ja voi ei, juuri tuo jakso! Itkin kuin vesiputous kun Rose jäi sinne rinnakkaisuniversumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja yritän tässä kattoa kaikki Matt Smithin jaksot ennen 50-vuotisjaksoa, tai ainakin ennen joulua, etten oo sit ihan pihalla. :D

   Vaikka mää tiesinkin, että Rose ja se toinen tohtori saavat toisensa lopulta, niin silti mää KUOLIN. Doomsdayn viimeset kohtaukset on niin hyvin ja koskettavasti tehty, ettei siinä voi muutakaan.

   Ai niin ja kiitos, kun liityit lukijakseni! Vilkaisin myös sun blogia ja vaikutti oikein hyvältä :)

   Poista