maanantai 28. lokakuuta 2013

Head over heels.

Oho. 10 päivää taas humpsahtanut tosta noin vaan sitten viime kerrasta. Mun piti julkaista tää postaus jo ainakin 5 päivää sitten, mutta kuvien puute, laiskuus, Tumblr ja vaikka mitkä osuivat tielle. Selityksiä, selityksiä...


Anyways, just kun pääsin sanomasta, että mun musiikkimaku on viime aikoina hajautunut vaikka ja miksi...


... Löytyi taas uusi, hyvin yllättävä bändi mun soittolistoille! And that's Satin Circus!Kiitos meidän mediadekkarilaisten ihanan ohjaajan, saimme viime viikon perjantaina tilaisuuden haastatella SC:n poikia, eli Krippeä, Paulia, Ollia ja Axelia. Mua jännitti aluksi aivan hirveesti, koska osa haastattelusta videoitiin enkä tykkää katella itteäni videolta (siksi varmaan niitä videopostauksia ei oo tänne blogiin kuulunut vaikka aikomus on ollut kova) enkä varsinkaan kuulla omaa ääntäni yhtään mistään. En tiiä vieläkään, tärisinkö Ilves-hotellin edessä hyytävästä kylmyydestä vai mielettömästä jännityspaniikista... Onneks Saara, Taru ja Alexandra oli samassa veneessä!

Itse haastattelukin jännitti, vaikka kyseessä oli kuitenkin vielä itselle kokolailla tuntematon bändi (tiesin entuudestaan vain nää hittibiisit eli EMMAn ja If You Love Me:n). Satin Circuksen jätkät olivat huippumukavia ja rentoja, joten itse haastattelu hoitui pienestä alkukankeudesta huolimatta todella hienosti! Haastattelun jälkeen pidettiin tietysti perinteiset nimmari-, yhteiskuva- ja halauskierrokset. Kyllä siinä kieltämättä vähän vanhemman fanityttöilijänkin sydän suli. Haastattelun jälkeen tulin myös siihen tulokseen, että tätä hommaa vois tehdä aina!
Illalla Satin Circus esiintyi Ilves Bar & Nightissä osana Lost In Music-tapahtumaa. Mulla ja Tarulla ei vielä ennen haastattelua ollut sen suurempaa aikomusta mennä katsomaan keikkaa, koska molemmilla oli määrä olla töitä seuraavana päivänä. Mutta koska haastattelusta jäi niin hyvä fiilis, niin Saara sai mut ja Tarun erittäin helposti taivuteltua lähtemään keikalle ja ottamaan chillisti!

Vaikka Ilveksessä ei ollutkaan väkeä ihan täydeksi asti (en tiedä ihan tarkalleen, koska mentiin Saaran ja Tarun kanssa lavan lähettyville), niin keikka oli aivan huikee! Biisit, jotka olin kuunnellut vain muutamaan kertaan Spotifystä, kuulostivat ihan mahtavilta livenä. Ja nyt ne kuulostavat entistä paremmilta soittimesta kuultuina, kun tietää, että mää oon eläny tän. Voin kertoo, että Satin Circus on bändi, joka täytyy kuulla ja nähdä livenä!


© Saara.

Tosiaan, alkuosa haastattelusta on esittelyn muodossa ja kuvattuna videolle, joka julkaistaan Nuorten Tampereen sivuilla, ja loppuosa haastattelusta päätyy Curly-lehteen. Linkkiä laitan teille heti, kunhan oon päättänyt etten oo liian nolo sillä videolla meidän ohjaaja saa sen leikattua ja se saadaan julkaistua!

Needless to say, I'm still suffering from a little fangirl euphoria. It occurs every time something awesome happens. How am I ever gonna survive from this week? (tähän väliin pakollinen SIISVOIVITSIMIETTIKÄÄTHORKAKKOSENENSI-ILTAONVITSIKOLMENPÄIVÄNPÄÄSTÄ(ja liput on luonnollisesti varattu jo)JAHURTSINKONSERTTIONHEIOIKEESTIKUUDENPÄIVÄNPÄÄSTÄMÄÄOIKEESTIKUOLEN-gaspeily.)

And needless to say, mulla oli ehkä hauskin päivä pitkiin aikoihin viime viikon perjantaina Tarun, Saaran, Alexandran ja Ilanan kanssa, kiitos siitä! Ja isoakin isommat ja lämpimät kiitokset Satin Circuksen pojille! You've got yourselves a new fan!


2 kommenttia:

  1. VIIIISI päivää.. Huhhuhh.. Mä oon kuunnellu puhki kummatkin levyt täs viimesen viikon aikana.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa on tullu tässä harrastettua ;D Aika on menny ihan liian nopeesti, mutta ei todellakaan tältä kantilta! KÄÄÄK, pitänee varata nenäliinoja, voipi tulla tunnerikas kokemus! ♥

      Poista