sunnuntai 10. marraskuuta 2013

My first vlog thing: Thor: The Dark World.

Anteeksi etukäteen. Tässä oli ennen eka videoni ja samalla hehkutus yli kuukausi sitten ensi-iltaan tulleesta Thor: The Dark Worldista. Koska häpesin videon pituutta (melkein puoli tuntia, hei haloo!), sönkköilyä, jäätyilyä (joiden yhteisosuus videosta on ainakin 5 minuuttia, no joke) ja kaikkee poistamiseen/piilottamiseen oikeuttavaa aivan liikaa, poistin sen blogistani. Video on kyllä tallessa mun Youtube-kanavalla, mutta piilotettuna. Jos haluat linkin, saatan tapauskohtasesti antaa sen!

Tässäpä screenshot videon aloituskuvasta.


Jos haluatte kuitenkin tietää mun mielipiteen Thor 2:sta, niin tässäpä mun Curly-lehteen kirjoitettu enemmän ja vähemmän puolueellinen leffa-arvio sivulla 4:

Curly 4/2013

Mutta jos jätetään asiallisuus ja kielioppi pois, niin... AAAAA LOKI OLI PARAS. JA IHANA. JA KAUNISKIN VIELÄ. JA HUOH. ♥

©

Siis oikeesti, sen pitäs olla Loki of Sassgard. Semmosta settiä meinaan sieltä suloisesta suusta pääsi! Kuka vois vastustaa tommosta kalpeata, mustatukkaista antisankaria ja sarkastisuuden ja nokkeluuden perikuvaa? Se karisma, ne repliikit ja ne ilmeet. KUOLIN.

Thorikin oli saanut vielä lisää karismaa, kiitos upean Chris Hemsworthin. Darcyn (Kat Dennings) hahmo oli huomattavasti hauskempi ja helpommin lähestyttävä kuin ekassa Thorissa. Pystyin täysin samaistumaan: oon itekin samankaltainen höpsö ja hassuttelija. JA HEIMDALL, OI VITSI! Idris Elba on upee näyttelijä, ja Heimdall upee hahmo! Mikä ääni ja ne piilarit.

Nyt kun oon nähnyt Christopher Ecclestonin Tohtorina, mun on vaikeempi ymmärtää, että hän näytteli tässä leffassa ihan kamalaa pahista. APUA. Mutta hieno roolisuoritus silti, nostan fiktiivistä hattua!

©

Lady Sif & Warriors Three. Volstagg (Ray Stevenson) pysyi edelleen suokkarina, ja Zachary Levin Fandral oli melkosen muikee kanssa. Hogunia (Tadanobu Asano) näkyi yllättävän vähän, mutta kyllä sen nyt kesti. Sifistä (Jaimie Alexander) tykkäsin hahmona tässä leffassa ehkä enemmän kuin ekassa Thorissa, vaikka eka pelkäsinkin, että tässä uudemmassa olis tiedossa jonkinsortin kolmiodraamaa. Sen verran pahasti Sif mulkoili Janea trailerissa.

Palatakseni Lokiin. Tom Hiddleston on vaan kaikkien aikojen paras! LOKIN ON SAATAVA OMA ELOKUVA TAI MUUTEN... No ei vaiskaan. Eiku oikeesti, I'm serious. Mutta vaikka Loki oli melkosen sulonen ekassa Thorissa, ja Avengersissa melkosen valloittava ja hurmaava, niin tässä Loki oli noita kaikkia, MUTTA MYÖS hauska ja sarkastinen. MIES MINUN MAKUUN, sekä ulkoisesti että sisäisesti (nyt en tiedä itekään puhunko Hiddlestonista vai Lokista, mut WHATEVER). Paitsi että se on paha ja psykopaatti. Jos noi ominaisuudet laittaa sivuun, NIIN OI KYLLÄ.

Ja vaikka Loki saa kunnon punch in the face by his bro's girlfriend...

©

... hän nöyrästi suojelee häntä pahalta. Nämä ovat ehdottomat lempparikohtaukseni! Tai no, kaikki kohdat ylipäätään, joissa Loki näkyy, on mun lemppareita. ♥

©

Lainatakseni Asgardin omaa höpönassua:

©

OH YES. How can I not be? ♥


AAAND it's out of my system! (... not.)

4 kommenttia:

  1. Tosi luonteva video! :) Nyt vasta sain katottua kokonaan... vaikken mitään tajunnutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! :) Ei se mitään vaikket tajunnutkaan, ei varmaan moni muukaan, joka ei oo kyseistä leffaa nähnyt ;D

      Poista