tiistai 24. joulukuuta 2013

2014, here I come!

21 VUOTTA AIKAA, se tuntuu jo lievästi niskassa!


Minä 20 vuotta sitten ja puolitoista kuukautta sitten.

Eiku oikeesti, mitä ihmettä on tapahtunut? Emmä voi olla näin iso. Henkisesti oon päivästä riippuen 1-17-vuotias, että sillee. Ikää saattaa tulla lisää, mutta täysin aikuista musta ei tule IKINÄ! Se on varmaa se, ettäs tiedätte.

Mää teen taas perinteisesti (mää vihaan tota sanaa, etenkin juuri näihin aikoihin) tämän saman 100 parasta -kyselykoostehommelin kuin viime ja toissavuonna samana päivänä. Enjoy!


1. Biisi: Joo terve, tää on aina yhtä ihana kysymys. Mutta kyllä mää pystyn tähän... Hurts - Illuminated. Siihen liittyy ihania mielleyhtymiä ja muistoja jajaja se on niin kaunis etten kestä. Ok who am I kidding, sanon samaa kaikista Hurtsin biiseistä, joten melkein KAIKKI HURTSIN BIISIT. Joo pakko lisätä vielä yksi THIS JUST IN-tyylillä: Poets of the Fall - Dreaming Wide Awake. Voi olla, että kyllästyminen on tapahtunut tällä repeat-kuuntelutahdilla ennätyksellisen pian, mutku OI ETTÄ.
2. Idols-tähti: Huoh.
3. Romanssi: Same old same old ja forever alone, eli eipä taaskaan mitään sillä rintamalla... EIKU PARAS ROMANSSI, siis sehän voi tarkoittaa myös ylipäätään parasta! Hienosti tajusin vasta nyt tän homman nimen + ajattelen liikaa itteeni, hyi mua. En osaa päättää Rosen & Tohtorin ja Amyn & Roryn väliltä. I know, tosi laimeeta nimetä kuvitteellisia pariskuntia tähän, MUTKU.
4. Kuukausi: Joko heinäkuu tai marraskuu.
5. Uutinen: No aika pakosti se, että HECK YES PÄÄSIN YLIOPPILAAKSI ja vielä M:än papereilla. Eipä olis uskonut ensinäkemältä! Noin yleisesti sitten hyviä uutisiahan ei juuri kuulla, vai väitättekö muka vastaan?
6. Läppä: Mun ja Matiaksen kaikki insidet. Ne ei vaan kyllästytä ikinä. Ja toki kaikki Tohtori-läpät all around the internets.
7. Tyyppi: Vastaan saman kuin viime vuonnakin, eli onhan näitä ny vaikka keitä! Tässä kohtaa shout out kaikille mun blogini lukijoille ja kaikille joiden blogeja luen, ootte parhaita! ♥
8. Matkamuisto: En keksi nyt mitään.
9. Opettaja: Mulla on ollut niin sanoinkuvaamaton ikävä lukiota, että haluaisin sanoo KAIKKI HERLUN OPET. Olitte parhaita opettajia ikinä missään, KIITOS.
10. Bileet: Penkkarit & ylppärit! Nyt kun miettii, niin tää vuosihan on ollut ainakin kesän loppuun asti ihan parasta aikaa! ♥


11. Artisti/bändi: Ai tarkoititko paras artisti JA paras bändi? No siinä tapauksessa paras artisti on varmaan Adam Tensta ja paras bändi Hurts. ♥ Oikeesti oon edelleenkin sitä mieltä, ettei parasta artistia tai bändiä ole olemassakaan eikä täten tollasta kysymystä sovi esittää, mutta joo.
12. Runo: Tässähän niitä.
13. Kaveri: Katso mieluummin kohta 50.
14. Matka: Turku-Tukholma - miniristeily @ Viking Grace feat. the family!
15. Festarit: Tänä vuonna ei käyty festareilla. Ruisrocki mahtoi olla aikamoista tykitystä, koska mm. Hurts. Eiku mähän näin ne livenä, ei sitte mitään! Pori Jazzitkin oli varmasti melkosta settiä kanssa.
16. Ruoka: Nilen kebab ranskalaisilla. ♥ Mut jos pitää sanoo joku kotiruoka, niin lihapullat/pihvit/broilerisuikaleet/lohi perunamuusin kanssa.
17. Vitsi: Why is David Tennant afraid of Sylvester McCoy? Because Sylvester McCoy Paul McGann Christopher Eccleston. #doctorwhoinsidejoke #badumtss
18. Tyylimoka: Itsehän en tee tyylimokia, joten yleisesti: snapbackit, ilman housuja kekkalointi (se on vain pitkä paita, ei tunika eikä mekko ja näytät siltä ku olisit unohtanut housut kotiin) ja yleinen swag- ja yolo-meininki. Enpä olis uskonut tahraavani blogiani noilla kahdella lyhenteellä. Hyi olkoon.
19. Stara: Tom Hiddleston. Eihän se mikään himosuperstara vielä(kään) ole, mutta mulle se on the one and only.
20. Eri sukupuolta oleva henkilö: Isä ja veli.
21. Näyttelijä: En muuten tasan sano vain yhtä, joten here goes... Tom Hiddleston, David Tennant, Matt Smith, Christopher Eccleston, Arthur Darvill ja Robert Downey Jr.
22. Näyttelijätär: Billie Piper, Karen Gillan, Catherine Tate ja Kat Dennings.
23. TV-sarja: NO MIKÄKÖHÄN? Doctor Who, aina ajan hämärään asti.
24. TV-sarjahahmo: NO TOHTORI TIÄTYSTI kuin myös Rose Tyler, Donna Noble and Clara Oswin Oswald eikä sovi unohtaa mun suosikkipariskuntaa eli Amy Pondia ja Rory Williamsia, jotka (kiitoksia oikein paljon) asettivat mun parisuhdestandardit aikasmoisen korkealle. Eli periaatteessa oikeastaan kaikki Tohtorin inkarnaatiot ja matkakumppanit! KYLLÄ, EN OSAA PÄÄTTÄÄ piste com.
25. IRC-Gallerian päivän kuva: Tää taitaa olla aika vanha kysely, koska kuka enää on IRC-galleriassa?
26. PAHIN moka: Mää mokailen niin usein, etten muista niitä enää. Ehkä pahin oli se, mihin liittyy vahvasti vaate kohdassa 40... En kerro enempää, koska häpeä on vieläkin olemassa takaraivon perukoilla ja se palaa kirkuen takaisin aina kun vähänkään muistelen.
27: Hymy: Tämä. Ja tää.
28. Sporttilaji: Tanssi.
29. Urheilija: Les Twins. MAD RESPECT, I TELL YA. Tää tanssivideo on edelleenkin klassikko.
30. Karkki: Mää en tiä miks, mut mää en koskaan osaa sanoa varmaks, mikä on mun lempikarkki. Se vaihtelee usein. Tällä hetkellä varmaan Toffifee. Tai hedelmätikkarit!
31. Lupaus: Vuoden paras lupaus? Totaa...
32. Kaupunki: Tampere tiätysti!
33. Liikenneväline: Sanosin mun pyörän, jos olisin sillä kulkenut tänä vuonna, mut ne kerrat, joina hyppäsin pyörän selkään, on laskettavissa yhden käden sormilla. Joten sanon taas, että toi meiän uskollinen punanen japsikärry!
34. Juliste: No mikäköhän?


35. Valokuva: Onhan näitäkin vaikka ja mitä, mutta tää vaan on edelleenkin ylitse muiden... ♥ Sisältö korvaa laadun vaimitensemen?

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan kuvaan liittyvän postauksen!

36. Ilmiö: Youtube-vlogit. 
37. Juoru: Mä inhoon juoruja, joten ei. Ei vaan ei.
38. Julkkis: Sami Hedberg!
39. Tietolähde: Raamattu.
40. Vaate: 


41. Kengät:


42. Meikki: ORIFLAMEN MATTE CONTROL PRESSED POWDER -PUUTERI. Ja Lumenen harmaanruskea Blueberry-kulmakynä ja Oriflamen Giordani-meikkivoide, mutta siis puuteri on se tärkein! En ymmärrä, miten oon pärjännyt ennen ilman puuteria?!
43. Hiustyyli: Pitkät suorat tai huolettomilla kiharoilla olevat hiukset feat. otsatukka, ja väri sais olla tummanruskea, musta tai joku shokkiväri (punanen tai sinimusta tai violetti). Miehillä taas suosin tätä hiustyyliä.
44. Tyyli-ikoni: Naisista Anna Abreu ja miehistä Tom Hiddleston (MISSÄ YLLÄTYS?). Myös Theo Hutchcraftilla on kiva tyyli.
45. Musavideo: Hurts - Stay. En nyt tiedä, onko toi paras, mutta mää en kauheesti jaksa innostua musavideoista, oli ne keltä tahansa mun suosikkiartistilta. Tossa vaan Theo on niin uskomattoman ihana.
46. Halaus: Ystävien lämpimät, täyssydämiset halaukset. Plus katso kohta 35.
47. Dokumentti: Ei tuu mieleen mitään.
48. Käsityö: 49. Kaveripoika/kaverityttö: Ei vaan ole Matiaksen voittanutta!
50. Ystävä: Kaikki lukion jälkeenkin menossa mukana pysyneet sekä mm. S, J & A. ♥ Onhan näitäkin paljon!
51. Sukulainen: Kaikki serkkuni ja molemmat tädit.
52. Nettisaitti: Blogger, Tumblr (paras mutta samalla itse aikavaras) ja Facebook. Päätä ny näistä...
53. Tuoksu: Hyviä tuoksuja on semmone muutama satamiljoonaa, että valkkaa ny niistä.
54. Maku: Haluaisin sanoo Nilen kebabbi, mut kuulostaisin juntilta. Siis hyviä makuja on suunnilleen saman verran kuin tuoksujakin. En päätä sitäkään. Olispa vaihtoehtona ääni, siihen olis helppo vastata! (jos joku kiinnostui, niin mun vastaus on Tardiksen se hurina, joka siellä sisällä kuuluu jatkuvasti ja tietysti se lähtö- ja tuloääni. puheääni taas... no tarvitseeko edes sanoa?)
55. Väri: VIOLETTI.
56. Lehti: Watchtower ja Awake. Not to mention Curly!
57. Tekstari: Tekstarit on so last season, I support Whatsapp! Parhaat whatsapp-viestit tulee Matiakselta ja Saaralta! Saaralta tulee aina eri tilanteisiin sopivia Tennant-kuvaviestejä ja Matiakselta... no, niistä ei puhuta. Ei niitä tajuais ees kukaan.
58. Puhelu: Eipä nyt tule mieleen mitään erityistä puhelua.
59. Meili: Kaikki, jotka ilmoittavat blogiini tulleista kommenteista.
60. Kouluaine: Psyka ja englanti. Nyt iski taas ikävä lukiota...
61. Koenumero: Noh. Mää osallistuin tänä vuonna astetta isompaan ja rankempaan "koeviikkoon" + syksyllä yhteen, joista en olisi ikinä uskonut selviäväni, mutta kyllä - alustava rivi oli MMMC (järjestyksessä äikkä, ruotsi, psyka ja enkku) ja takaisin tuli vähä nätimpi rivistö MMMM. Sanoisin siis, että noi on ehdottomasti mun tämän vuoden parhaat "koenumerot"!
62. Harrastus: Street jazz oli parasta. Fiilistelen vieläkin meiän kevään tanssiesitystä. Ja harmittaa vähäsen, etten voinut osallistua tänä syksynä. Mutta jos olisin mennyt tanssimaan niin Mediadekkareissa olo olis jäänyt kokematta! Se on ollut niin hianoo, eikä sovi unohtaa bloggaamista!
63. Maisema: Tämä...


... tai tämä.


Eli ihan tommonen perus ihana järvimaisema kesäillassa (olispa vielä peilityyni järvi tossa kuvassa) tai ukkosmyrskyä enteilevät tummanharmaat pilvet. En kyllä tykkää noista Hervannan betonilähiöghettokerrostaloista, mutta noi ukkospilvet. ♥

64. Eläin: Meiän Otto-vanhus, vuodesta toiseen. ♥
65. Sarjakuva: Marvelit. Yhtäkään en oo lukenut, mutta eihän ne voi olla muuta ku mahtavia, koska leffat. Joo hieno perustelu, Hermanni.
66. Näytelmä: En ollut kattomassa näytelmiä. Helmikuussa sitten... ♥
67. Maalaus: En paljo maalaillu.
68. Suudelma/Pusu: Trolloloo minäkö? Ain't nobody got time for that, eiku... Mut seriously, musta paras suudelma on tämä. Mun tarvis nähdä toi jakso uudelleen, olis nyt meinaan eri näkökulma kuin ekalla katselukerralla. Tossa kohtaa en pitänyt Rosesta yhtään, koska olin katsonut vasta 4. kauden jaksoja enkä ollut vielä nähnyt Rosea Tohtorin matkakumppanina enkä ymmärtänyt yhtään että mitä Rose oikein angstas. Nyt ymmärrän.
69. Paita: Esim. tämä. Onhan mulla paljon ihania paitoja, mutta tää on ny ehkä awesomein ikinä!


70. Hame/housut: 


71. Hiusväri: Tummat sävyt tai semmoset shokkivärijutut. Haluaisin itelleni ihan oikeesti mustan tukan, enkä tällästä wannabe-mustanruskeaa. Kaikki luulee jo valmiiks, että nää on mustat, joten mitä väliä.
72. Vuodenaika: KESÄ.
73. Nähtävyys: Miksen keksi mitään?
74. Huvipuisto: Linnanmäki.
75. Museo: Elokuvadivarin vois melkein laskee museoksi, semmosta tavaraa siellä että!
76. Komistus: Julkkiksista Tom Hiddleston, especially as Loki Laufeyson.
77. Kaunotar: Julkkiksista Jennifer Lawrence, lähipiiristä kaikki mun ihanat ystävättäret ja äiti.
78. Tanssibiisi: Calvin Harris & Alesso - Under Control (feat. Hurts). Mää en kyl tanssis Theon osuuksien aikana, mää vaan jäisin johonkin transsitilaan.
79. Hidas biisi: Hurts - The Water. Hyvänen aika, näin kaunista kauneutta ei ole missään.
80. Uni: Lentounet on se perus. Ja sitte kaikki, joissa mun kanssa seikkailee Loki tai Tohtori! Vähänkö olis muuten muikeeta, jos molemmat tupsahtais samaan uneen... Aamulla olisin ihan ASDSDKJDFL EIII MÄÄ HERÄSIN MIKS AINA ja sit tappaisin mun herätyskellon. No joo, en tappais mun puhelinta mutta harkitsisin kyllä hetken sitä.
81. Tarina: Doctor Whon kausi 3 jakso 10, eli "Blink". Siinä on kaikkea: trilleriä, draamaa, romanttisuutta, pelottavat weeping angelit, mahtava Steven Moffat käsikirjoittajana ja tietysti Tennant Tohtorina ♥ Ehdottomasti yksi mun suosikkijaksoista ikinä! Toi jakso on myös siitä hyvä, että sen voi näyttää kelle tahansa ja täysin Doctor Whosta tietämättömälle, koska siinä ei ole mitään jatkuvajuonista vaan se on yksittäinen tarina muiden jaksojen seassa.
82. Esikuva: Onhan mulla, mutta en halua sanoa. Julkkiksesta ei oo kuitenkaan kyse, sen verran haluan tarkentaa.
83. Sisustusesine: En nyt jaksa laittaa kuvaa tai mitään, mut jostain syystä tykkään ihan älyttömästi hienoista (violeteista) viinipulloista sisustusesineinä. Viineistä mää en sitten muuten tykkää yhtään.
84. Naapuri: Öäh. Tällä hetkellä ei kukaan, sori.
85. Blogi: Mää luen n. 80:tä blogia, joten en vaan voi eritellä. Joitain mieleenpainuvimpia oon listannut tähän postaukseen.
86. Sovinto: Pass.
87. Kirje: En saanut mielenkiintosia kirjeitä.
88. Nauru: Sama dilemma, ku aiempinakin kertoina: kenellä on paras nauru vai mistä sain parhaimmat naurut? Mää nauran niin paljon, miten mää voisin muistaa? 
89. Elämys: Meiän Linnanmäki-hurjastelut
90. Juoma: Pepsi Max.
91. Luonnonilmiö: Kesän upeat ukkosmyrskyt!
92. Kirppis: Pakko antaa thumbs up Radiokirppikselle! Muuten mun Loki-asu ei olis onnistunut.
93. Oma idea: Onks mulla muka jotain hyviä ideoita? EIKU olihan mulla yks, tosin mää en ollut mukana toteutuksessa enkä piirtämässä tota julistetta, mutta IDEA lähti tähän multa eikä keneltäkään muulta.


94. Tietokonepeli: En paljon pelaillut.
95. Kirja: Häpeällistä tunnustaa, mutta en lukenut varmaan yhtäkään kirjaa koko vuonna. Vähäsen alottelin ties kuinka monetta kertaa lukemaan Margaret Lynnin Kadonneet Vuodet - kirjaa, mutta sekin jäi heti alkuunsa.
96. Novelli: En lukenut novelleja.
97. Elokuva: KAIKKI MARVELIN ELOKUVAT. KYLLÄ SE NÄIN ON, ETTÄ KYLLÄ.
98. Teko: Miks tänne loppuun pitää sijoittaa näin vaikeita kysymyksiä? Paras teko? EMMÄ OSAA SANOO.
99. Hyväntekijä: ^
100. Hetki: Näitä olis sen miljoonan verran kans, mutta ehdottomasti tämän vuoden paras oli se, kun olin juuri lopettanut puheeni meiän lakkiaistilaisuudessa ja kävelin aplodien saattelemana takaisin istumapaikalleni. Tärisin ku hullu enkä pystynyt kattomaan ketään silmiin (paitsi niitä muita ylioppilaita, jotka kuiskasivat mulle kiitoksia ja kehuja), mutta samalla olin niin helpottunut ja enkä voinut olla hymyilemättä. Leijailin onneni kukkuloilla ilon- ja haikeuden sekoittamaa itkua pidätellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti