lauantai 7. joulukuuta 2013

I might be anyone, a long fool out in the sun.

Mulle tuli ihan selittämätön tarve kertoo teille pitkästä aikaa mun päivästä! Oon jaaritellut ihan liikaa musiikista ja Tohtorista (AI NIIN SE 50-VUOTISJAKSO, koska oikein teen sen), ja mää meinaan unohtaa kertoa, että mitä nyt ihan yleisesti oon puuhaillut.

Päivällä kävin pitkästä aikaa kahteen kuukauteen entisellä työkaverillani hieronnassa. Kyllä huomas, että mun pitäis useemmin käydä, meinaan oli paikat taas mennyt sellaseen jumiin, ettei koskaan. Keskiviikkona kipeytyi vieläkin tuntemattomasta syystä vasen niska-hartia-alue ja eilen jostain syystä alko koskea ylintä niskanikamaa. Pahiten kuulemma oli jumissa lapaluiden kohdalla olevat lihakset, hartiat ja pitkä selkälihas. Jee, ja kipu oli sen mukasta, mutta kyllä sen kesti. Nyt on tutusti lihakset kunnon runnomisesta kipeät, mutta kyllä ne siitä taas vetreytyy!

Illalla lähettiin pitkästä aikaa koko perheen voimin syömään vakkarikebabmestaan eli Nile Kebabbiin. Söin varmaan tähän mennessä parhaimman kebab-annoksen ikinä! Tai no, ainahan Nile Kebabin annokset on huippuhyviä, mutta nyt oli ihan kaikki kohillaan, ja asiaan varmaan vaikutti se, että syötiin pitkästä aikaa paikan päällä. Ai että. ♥ UU-DES-TAAN!

(vanha otos)

Mitäs vielä? Mun ripsipidennykset tippuu, nyyh. Tarvisin ripsihuoltoo ÄKKIÄ!

Tohtorin regeneroitumiseen eli jouluspesiaaliin on 17 päivää. Tulin miettineeksi, että se ei varmaan tuu suorana Suomessa... Joka merkitsee sitä, että mun pitää varoa nettiä (ihan kun ei muutenkin jo pitäis) ainakin viikosta kuukauteen. JES. Tumblriin ei parane mennä ja Twitteriäkin on syytä varoa, koska ne on molemmat varmasti TÄYNNÄ SPOILEREITA. Marvel-fanit olivat Thor 2-spoilereiden suhteen paljon huomaavaisempia kuin Who-fanit. HETI kun 50-vuotisspesiaali oli ohi, mun Tumblrin dashboard täyttyi kuvista, giffeistä ja teksteistä liittyen siihen jaksoon ilman minkään valtakunnan spoilerivaroituksia. Määkin sitte lähdin samaan mukaan... Facebookissa voin laittaa Doctor Who-aiheiset sivut piiloon news feedistä hetkeks aikaa, että JOTAIN SENTÄS. Täytyy toivoa, ettei meidän suomalaisfanien tarvitse oottaa kauaa!

Parahin veljeni hankki kuukaudeks Netflixin (en tiedä kauanko se tilaus vielä kestää) ja ollaan katottu vihdosta viimein Christopher Ecclestonia 9. Tohtorina! Vitsi se on hyvä! Ymmärrän nyt täysin, miks sitä on kuvailtu sanoilla sassy & passionate. Aiemmin meinaan noi sanat ei jotenkin istunut Ecclestonin ulkoiseen habitukseen, mutta KYLLÄ SE NÄIN ON ETTÄ KYLLÄ. Se on kovin erilainen verrattuna Tennarin ja Leuan (eli Smithin) Tohtoreihin, ja hyvä niin, ettei aina toistu sama kaava Tohtorien käytöksessä. "Father's Day" jakso oli aika lähellä samaa kategoriaa kuin Doomsday, Angels Take Manhattan ja muut, eli itkin taas vähä. How lame.
Ensi viikon torstaina me mennään laivalle! Äiti ja iskä on mennyt nyt viimesen kahden vuoden aikana aika useesti miniristeilyille, mutta mää ja veli ollaan oltu viimeks noin 2 ja puoli vuotta sitten Päivä Tukholmassa-risteilyllä. Tällä kertaa on kyseessä miniristeily, Viking Grace in da place to be ja esiintyjänä Poets of the Fall! Oon aina tykännyt PotF:in laulajan Markon äänestä ja niiden biiseistä. Viime aikoina ei oo tullut kuunneltua niitä, mutta ootan innolla! Esiintyjän perusteella me toi matka aikalailla valittiinkin. Yritän muistaa kaivaa sen puhelimen/kameran välillä laukusta ja napsia kuvia, jotta saan tehtyä siitä paremman postauksen kuin tämä.

4 kommenttia:

 1. Mua muuten naurattaa ajatus siitä, että jos Ecclestonin Tohtori ja Donna olisi olleet saman kauden ajan.. :D Siitä menosta olisi tullut mitään. Mä varmaan haen tuon jouluspesiaalin eztv:stä tai jostain muusta lähteestä aikalailla heti jakson päättymisen jälkeen mikäli vain mahdollista. Juuri siksi, ettei spoilaannu mitään. :/

  VastaaPoista
 2. EIKÄ! Siitä ei olis kyllä tullut yhtään mitään, pelkkiä sarkastisia heittoja suuntaan ja toiseen ja mitään ei saada aikaseks. :D

  Hei kiitti vinkistä! ^^ Täytyy kokeilla tota. Tää on just tätä meinaan ku on tottunut jo siihen, että suokkarileffat katellaan heti ensi-illassa jos vain suinkin mahdollista, ja Tohtorin 50-vuotisspesiaali nähtiin samanaikasesti monen muunkin maan kanssa, niin tunnen oloni tosi avuttomaksi, kun pitää vältellä spoilaantumista...

  VastaaPoista
 3. Ite oon kattonu Whota viimesen vuoden aina livestreamina, ihan samaan aikaan siis kun se lähetetään, ne toimii jopa yllättävän hyvin. Samalla joissain streameissa voi chatata muiden katselijoiden kanssa. Googleentai tumblaan hakuun "doctor who livestream" niin kyllä löytyy!
  Mutta hei, Suomeenkin lähetys jouluspessusta saadaan jo 29.12! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hianoo! Ei tarvikaan odotella ku 4 päivää! <3

   Vois kokeilla kyllä tota livestreamiakin! Mulla vaan on niin räppänä hidas kone, että sen toimivuudesta en oo varma, mutta täytyy tsekata silti ;D Kiitti sullekin Vilma vinkistä! ^^

   Poista