sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Raggedy Man... Good night.

Nyt ollaan hyvästelty 11. Tohtori. Pyyhin täällä kyyneleitä "taju kankaalla" ja vaikka haluaisin kirjottaa nyt heti tosta jaksosta, niin en tiedä mitä sanoa. Yritän kuitenkin nyt, kun kerta fiilistä on!


Siinä oli jälleen kerran KAIKKEA, mitä kuvitella saattaa. Weeping Angelsit, Dalekit, Cybermenit sekä Silence. Pelkästään tieto siitä, että noi kaikki ovat samassa jaksossa, ahisti, mutta samaan aikaan kuulosti erittäin hyvältä. Kaksi noista vihollista saimme nähdä KERRANKIN ystävällisinä ja jopa Tohtorin puolella! Enempää en kerro, koska SPOILERS. Myös crack on the wall palasi kummittelemaan.

Heti alussa saatoimme nähdä tuttuja piirteitä series 4:n viimeisestä jaksosta, Journey's Endistä. Tohtori oli alasti Tardiksessa ja Clara (Journey's Endissä Donna) joutui näkemään kyseisen incidentin. Clara tais sanoakin lähes samat repliikit kuin Donna aikoinaan. Jakson alkupuoli oli täynnä Leuan sekoiluja ja nauroin ihan koko ajan. Ehdin jopa toivoa, että mun ei tarvitsisi itkeä ollenkaan, mutta kun on Steven freakin' Moffat kyseessä, niin TURHA TOIVOAKAAN.

En tiedä teistä, mutta välillä toivoin, että River Song olisi ilmestynyt jostakin ja oltaisiin kuultu kotoisan tutut sanat: "Hello, sweetie." Olin pari kertaa ihan varma, että Tasha Lem on River Song, mutta ei sitten. MÄÄ TIEDÄN, ettei se olis ollut mahdollista, mutku. Kyllä sitä toivoa saa.

Clara ei ollut pelkästään ihana topakka itsensä, vaan näimme hänestä myös todella herkän puolen. Uskoin heti alusta asti, että Clara tulisi olemaan ihan yhtä mahtava matkakumppani kuin edeltäjistään.

Tohtori ihan oikeasti vanhana. Four Knocks. Handles. Amy Pond. Kaikki saivat mut liikuttumaan joko sisäisesti tai ihan ulkoisesti. Regeneroituminen tapahtui edellisiin kertoihin verrattuna nopeammin ja saimme kuulla Peter Capaldin odottamattomat ensimmäiset sanat.


Eiköhän anneta taas round of applause Steven Moffatille! Jälleen kerran PUHDASTA MAH-TA-VUUT-TA. Vielä isommat aplodit MATT SMITHILLE. You were so great! I will miss you. ♥


Ps. Capaldin jälkeen tämä miekkonen näyttelemään 13. Tohtoria, eiks niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti