perjantai 20. joulukuuta 2013

Blogini haun avainsanojen helmiä, part 2.

Saan tosi usein kunnon naurut, kun meen kattoon mun blogin tilastoja ja sieltä haun avainsanoja, eli Google-hakusanoja, joilla on päädytty mun blogiin joko verkkohaun tai kuvahaun kautta. Tein tälläsen samanlaisen listan viimeksi kesällä, ja nyt on päivittämisen aika!

Fiktio:

häntä siltä jäi pekka töpöhäntä - Siis paras juttu koko elokuvassa!

rosetylor fanit - Rose Tyler*. Ja en kyllä sanois olevani Rosen fani, mutta... Joo ei, kyllä mää oon. On se kova likka.

disneyn prinssit - Joo. Tapahtui lievä repeäminen. Yhdestä postauksesta löytyy joo (jos joku oikeesti haluaa tietää mikä postaus on kyseessä niin etsi pois vaan), muuten sit ei.

Musiikki:

ei juopolla selvää emäntää lyrics - Hait varmaan Huge L:n biisiä Ei Toivottu Lastenlaulu ja päädyit mun yhteen Musical Frissons-teemapostauksista? Siinäpä muuten huikee biisi kyllä.

jazztyttö jazztyttö - Se on paitsi eräs todella vanha biisi (jonka esittäjää saati oikeeta biisin nimeä en tiedä) myös Soul Valpion biisi Jazztyttö. Tätä on haettu monilla eri variaatioilla, mm. jazztyttö jatsaa sinä vaan, jazztyttö lyrics yms.

life is cheap bittersweet but it taste good to me - Okei mitä? Googletin ja kyseessä on ilmeisesti joku Alicia Keysin biisi, josta en oo ikinä kuullutkaan and therefore en ole koskaan tommoista kirjoittanut blogiini.

Ruoka:

halpis ben jerry - Koska tämmönen köyhis ei voi laittaa ylimäärästä rahaa tuohon ylihinnoiteltuun hyvään, niin poikkeen Lidlistä hakeen McEnnedyn vastaavaa halvempaa hyvää.lidl mcennedy bananalicious keskustelu - Ei mun blogissa oo tästä keskustelua käyty, mutta mikäs siinä...

Plussat:
+ puolet halvempaa kuin B&J:n vastaava Chunky Monkey
+ täydellinen masennuksen, PMS-oireiden, naisten kipujen ja sydänsurujen lievittäjä
+ PALJON sattumia eli niitä saksanpähkinöitä ja tummasuklaapaloja
+ Superlauantaisin tätä jätskipurkkia myydään vain parilla eurolla
Miinukset:
- se menee liian äkkiä, KOSKA SE ON LIIAN HYVÄÄ
- ei ole niin kermaista kuin Chunky Monkey
- välillä suklaapalojen ja pähkinöiden määrään menee hermo
- kädet jäätyy, niin täytyy pitää aina jotain tyyliin tumppuja käsissä ku syö

Terveys ja liikunta:

mulle tuli hiki toppatakissa - MÄÄ EN TAJUA TÄTÄ. Siis viime kerralla oli "luistellessa tuli hiki toppatakissa". OIKEESTI MITÄ? En muista, millon olisin puhunut hikoilemisesta koko tänä aikana! Toppatakista varmaankin, mut... ÄÄÄ. Kertokaa ny mulle, jotka päädytte tähän postaukseen, että mitä ootte hakenut tällä hakusanalla oikeesti? Vinkkejä siihen, kuinka olla hikoilematta toppatakki päällä? Onko kaikki ok, vaikka hikoilen toppatakissa enkä ole suorittamassa rankkaa urheilusuoritusta, joten tarkoituksena ei ole tulla hiki? Onko mussa jotain vikaa, koska hikoilen? No ei ole, se tarkoittaa sitä, että olet pukenut tarpeeksi päälle, koska en oo kuullut kenenkään saaneen flunssaa hikoilemisesta vaan siitä, että on kekkaloinut tuolla pakkasessa puolialasti.

tytöllä hiki toppatakissa - Ja taas. Edelleen, siinä ei ole mitään vakavaa, jos olet tyttö ja hikoilet toppatakissa. En tiedä. Onko siinä jotain noloo sitten, että hikoilee? SIIS HYI KAMALA JA YÖK.

vaarallisen korkea verensokeri - Kröhöm. Joo. Tää ei ole lääketieteellinen lausunto, mutta mun kokemuksella voin sanoa vaarallisen korkean olevan yli 20, ja jos se kestää pitkiä aikoja, eikä tehdä mitään sen eteen eli ei injektoida sitä insuliinia ihosta läpi. Olen kokenut sen, kun on vaarallisen korkea verensokeri. Monesti. Enkä ole kuollut (eiku oikeestihan mää kirjotan tätä haudan takaa). Mutta se ei ole mukava olotila, ei. Vois juoda vaikka kokonaisen järven ja silti jäis kauhee jano. Suu kuivuu, oksettaa, heikottaa, tekis mieli vaan maata lattialla koska EI JAKSA. Kerran jouduin jopa sairaalaan typerän unohduksen takia, mutta vannon, että se jää yhdeksi kerraksi.

Miscellanous:

teiniys kestää 25-vuotiaaksi - Kyllä, ja minä olen elävä esimerkki siitä, vaikka en olekaan vielä 25-vuotias.

onko liian myöhäistä hankkia vanhojentanssipari - Jos teidän koulun vanhojentanssireenit ovat alkaneet jo ajat sitten, niin kyllä se taitaa kuomaseni olla niin, että on. Valitan. :(

penkkariteema sirkus - Meiän teema oli leffat, mutta melkosta sirkusta se aika ennen penkkareita oli. Meiän yks teemaehdotus oli kyllä muuten sirkus!

Henkilökohtainen lemppari:

kumpi kivempi thor vai loki - Oikeesti. Seriously. Jos olisin saanut talteen mun reaktion tämän hakusanan nähdessäni... Se olis oikeesti ollut PRICELESS. Jos tällä hakusanalla hakenut jäi kaipaamaan vastausta, niin Thor on kyllä oikeesti kivempi, jos pohditaan inhimilliseltä näkökannalta (mm. se ei tapa 80:tä ihmistä 2:ssa päivässä koska huvittaa tehdä niin, kykenee rakastamaan ja siihen voi luottaa), mutta Loki on kivempi hahmo, koska se on yks iso mysteeri. Ja let's face it, vaikka Thorilla riittää lihaksia ja sillä on vaalea hulmuava tukka, niin kyllä se laihuus, kalpeus ja pitkä musta tukka (hulmuava sekin) vetoaa jollain jännällä tavalla. ♥


Part kolmosta odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti