maanantai 28. heinäkuuta 2014

Music never felt so good.


Viikonloppu meni paitsi hääjuttuja stressaillessa ja hikoillessa kokonaisen saavillisen verran, mutta myös aikas kivasti kaimatytön kanssa. ♥ Käytiin koko porukka pari kertaa rannalla ja hypeltiin laiturilta. Syötiin roskaruokaa ja katottiin HIMYMiä ja Doctor Whon viimeisin joulujakso, koska kaima ei ollut nähnyt sitä, ja jep jeppers, se oli ihan yhtä kauheeta kyynelkanavien rääkkäämistä kuin ekalla kerralla.

Tässä alkaneen viikon kunniaksi pari lempparimusajuttua.


Mää en vaan tajua, miten ihana musavideo tää on. Ihana Justin, ihania tanssijoita ja tietysti kaikista ihanin Michael ihanine hymyineen. Mää oikeesti liikutuin ekalla katselukerralla, ja se on tosi hyvin musavideolta se. Ja olisin varmaan antanut mitä vaan, jotta olisin saanut olla tuolla videolla mukana!


Sarjassamme Keijon esittelemät musiikit osa 23242. Mää sain kunnian jakaa tämän Chicagon uusimman albumin ekan kuuntelukerran Keijon kanssa ja mää kyllä tykästyin oitis vaikken yleensä kuuntelekaan tänkaltaista musiikkia. Love Lives On on aivan ihana biisi ja sanoituksiltaan todella kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti